• Crystal

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mobil üzenetvátlásokkal sikerült időpontot egyeztetni, nagyon gördülékenyen ment. Tulajonképp az első preferenciám neki is megfelelt, rugalmasnak tűnt az egyeztetés során. 1.5 órát kértem.
  • Megközelítés:

    A nyugatihoz közel, pár perc gyaloglás, ezért szerintem minden módon könnyű megközelíteni, a parkolás is megoldható. A kaputelefontól a bejutásig elég rövid idő telt el, az instrukciói alapján könnyű volt.
  • Helyszín:

    Nagyon szép állapotban levő lakás, ízléses berendezéssel. A fürdő tágas és szép, válogatni lehet a tusfürdők között. Maga a munkatér világos és kellemes érzést kelt, a fény miatt nem a bealvás a legjellemzőbb testi reakció.
  • Hirdető külseje:

    Nagyon jó karban levő hölgy, sejmes puha bőre, bájos arca megigéz. A csalafintasága pedig az, hogy szemüveget vesz fel, ami egyfajta kislányos bájt kölcsönöz az arcának. A cicik, popó nagyon jól hozzáadnak a kívánatosságához.
  • Masszázs:

    A masszázs nagyon profi, meg is lepődtem. Rendkívül alaposan átmaszírozott, a lábamat nam tudom mikor masszírozták át ilyen jól. Ahogy mondja is, hatással van az egészségre, főleg ha ilyen jól csinálják. Profin átmasszírozott a lábaktól a fenéken át a hát és váll következett. Megkérdezte lábbal is masszírozzon-e, mondtam hogy ez számomra új dolog, ezért nem is szerettem volna kihagyni. Lábbal is átmasszírozta a fenekem, lábaim, ez is nagyon jó volt. Majdnem elfelejtem, mivel kettő kényeztetés volt az időben, a masszázs közöttük történt.
  • Kényeztetés:

    Az első kényeztetés rögtön az elején történt, felizgatott a simogatásával, az oldalt elhejezkedő tükrükben csodálhattam a testét. Kértem hogy a fenekem simogassa közben, ezt kitartóan tette. Nagyon kellemes volt így csábos nézése és sóhajai közepette elmentem a kezében.
    A lezáró második kényeztetés rafináltabb volt, mert itt szintén simogatással állított fel, ami adott volt alapból tulajdonképp. A kielégítésem lábbal, talppal, lábujjakkal történt, közben a fenekem folyamatos izgatásával. Közben csábosan nézett és sóhajtozott, mint egy filmben. Az újdonság és kellemesség miatt elég hamar elmentem megint.
  • Elszámolás:

    Nem tudom az ajándékot összehasonlítás szintjén, de nekem mindenképp megérte. Nagyon jó élménnyel egészségesebben távoztam.
  • Összkép:

    Nagyon kellemes élményben volt részem, a hölgy nagyon kedves, közvetlen, nem tudok rosszat mondani. Valahol legbelül elképzeltem milyen lehet őt kényeztetni, de nem tudom ez belefér-e a programba, ha jól sejtem ez egy szerencsés személy privilégiuma.
Happy Massage