• Bella

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Első hívásomat könnyedén felvette egy hölgy de nem ő hanem valaki. Simán tudtunk egyeztetni megállapodtunk egy szabad időpontban. Sima ügy.
  • Megközelítés:

    A II kerület egy kis utcája a körútról nyílva. A parkolás nem egyszerű két kör után viszont szerencsém volt és a háztömb előtt találtam helyet.
  • Helyszín:

    A helyszín egy régi bérház, belső körfolyosóval, budai belvárosi minőségben, nem túl jó állapotban. Ez azonban a környéken teljesen szokásos.A bejutás is egyszerű és könnyű odatalálni, ha az ember a megfelelő emeletre megy. Aztán ez is rendbe jött.
  • Hirdető külseje:

    A pici bonyodalom után résnyire nyílt ajtón mentem be. Első pillantásra a képek alapján egy szép milfre számítottam. Egy picit ezzel alulértékeltem, mert ez a nő nem szép, hanem gyönyörű.Hangja bársonyos illata finom kifogástalan, öltözéke fekete szexi pántokkal ellátva, nagyon szép dekoltázzsal, harisnyakötővel, elegáns harisnyával, kb 10-12 cm-es magasságú fekete tűsarkú cipőben. Egyszóval impozáns látvány. Gyönyörű hosszú hullámos illatos hajkoronával.
    Ez azért egy picit megzavarta énemet, mert én majdnem mindig ugyanazzal a céllal megyek a nőneműekhez, a következő megrögzött szisztémával.
    Fotóról kiválasztom a nőt, majd személyesen megismerem a nőt, majd tisztálkodás után magamévá teszem a nőt,majd tisztába teszem magam a nővel, majd miután kielégültem, elhagyom a nőt.
    Ez a ritmusom és van más fontos dolgom is, nem a nővel.
    De most!?
    Mit csináljak egy ilyen gyönyörű nővel? Azt a ritmust mégsem tehetem meg. Merném, de nem akarom. Ez a nő túl szép hozzám. Nem nagyon szoktam bókolni, és kissé zavarban vagyok, de csak magamban, kívülről ez nem látszik
    Két puszi után leveszem cipőmet és az invitálásra követem vendéglátóm a szobába. Van fali fogas, kanapé és tatami oldaltükörrel a megfelelő mélységben. A tatami szépen feldíszítve. Szép lassan levetkőzöm tusolásra előkészülök, addig is újra tervezem a taktikámat, nem ugorhatok Naki csak úgy. Fürdés. Épített zuhanyzó megfelelő mennyiségű tusfürdővel, nagy méretű törülköző és szájvíz. Minden OK. A roham terve is kész.Visszamegyek.
  • Masszázs:

    Némileg meglep, hogy nem vetkőzött le, de így pont jó, egyébként is így szeretem.
    Közel lépek és megkóstolom száját. Viszonozza a csókot. Nagyon szép ívű ajkai vannak hibátlan hófehér fogsorral szép mosollyal jó ízű, nagyon enyhe mentol ízzel, pont úgy ahogy kell. Gyönyörűséges hosszú haja van finom illattal és hullámokkal. Arcát, száját csókolva megállapítom hajába túrva, hogy ez nem paróka, vagy műhaj. Ez igazi. Vadítóan szexin oldalra igazítva. Na akkor gyerünk szemügyre kell vennem ezt a nőt, hol van a hiba. Lassan levetkőztetem. Nincs bőrhiba, szilikon cici. Lapos kocka has. Kicsi kisportolt fenék. Nem találok hibát. Már biztos megvakultam.
    Azannya!
    Fülembe súg valamit.
    Érzem most kellene szétszednem, leteperni aztán rock and roll. Kifulladásig.
    De ő gyönyörűen mosolyog és csókolgat nyakamon, mellkasomon, vállamon.
    Nem, hát ezt így nem lehet kérem
    Ez nem sportszerű. Hogy tépjem szét amikor nem arra való, pedig oroszlán vagyok és éhes.
    De ő csak tündérien mosolyog és rám akaszkodik
  • Kényeztetés:

    Ehelyett lemegyünk a tatamira. Ott alaposan megint szemügyre veszem a nőt. Közben megbeszéljük a forgatókönyvet. Ő van alul. Én vagyok a férfi, felül. A fülembe nyal. Ezt ne csinálja, mert akkor adok Neki olyat amit nem vár. Mosolyog és csókolgat. Megkóstolom mindenhol, aztán átmegyünk titkárnő pozitúrába. Ő letérdel és pedig állva adom a ritmust a végjátékig.Kielégültem.
    Egy kis technikai szünet, majd következik az amiért jöttem.
    Svéd masszázs következik hason fekve. Fekvésben nem akadályoz semmi. Megállapítom, hogy jól masszíroz. Közepes erősséggel izom masszázst csinál, talpmasszázzsal kiegészítve.
    Lábról indul és törekszik felfelé. amikor a hátamat veszi kezelésbe jólesően nyújtózkodom, közben meglep azzal, hogy puszikat ad testemre, nyakamra. Ez már túl van a kötelezőn ez prémium. Közben tényleg érdeklődve hallgatom verbális zsibongását. Kellemes a hangja.
    A vállamat és kézfejemet is megmasszírozza klasszul szexisen mindig megszorítja tenyeremet.
    Végzett velem.
    Hasra veti magát mellettem és egész közel hajolva "szijjááát" suttog az arcomba. Megcsókol és én is viszont.
    Hát ezért nem szedtem szét a gyönyörű nőt.
    Mennem kel mondtam, majd egy fürdés, hátmosás segítséggel.
  • Elszámolás:

    Nem is tudom, hogy volt e extra a listán, de annyi extrát adott amit számolni sem tudtam.
  • Összkép:

    Nagy és szép élmény. Mi magyarok örülhetünk, hogy ilyen gyönyörűségek élnek nálunk és felajánlják szépségüket, kedvességüket, testüket
    Klassz volt.
Happy Massage