• Bella

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, de nem Vele beszéltem, hanem a "recepciós" kisasszonnyal vagy a barátnőjével, aki készséges volt. Egyébként pár csörgés után felvette a hölgy és pontos, korrekt információkat adott. Még aznapra volt időpont, amivel éltem is. 1 órás programot választottam.
  • Megközelítés:

    A második kerületi nagy bevásárlóközpont(ok) környéke, ezért a parkolás gyakran nehézkes lehet. Hétvége volt, de ekkor sem volt szerencsém a parkolóhelyekkel. Ha valakit a parkolás riaszt, annak sem kell aggódni, mert BKV-val is könnyen + pár perc sétával elérhető. Aki ettől elfárad, azt megnyugtathatom, mert nem kell sok emeletet gyalogolnia, ha nem a liftet választja.
  • Helyszín:

    Régi nagypolgári lakás, mint a környéken a legtöbb, ahol többen dolgoznak. Említette, hogy hamarosan felújítják -csak nemrég költöztek be a lányok-, de egy rossz szavam sem lehet. Mindenhol patika tisztaság. Száraz, jó nedvszívó törölköző a tisztálkodáshoz és több mint bőséges tusfürdő választék, akinek ez fontos. A tetthely nagyméretű szoba, masszázsággyal és egy kinyitott heverővel, ami kicsit puha, de azt mondta, hogy ez is a felújítás áldozata lesz. Összességében egy kellemes helyszín, a célnak tökéletesen megfelel.
  • Hirdető külseje:

    Ajtónyitáskor egy gyönyörű nő, elegánsan felöltözve, széles mosollyal fogadott. Mintha egy randira vagy egy üzleti megbeszélésre készült volna. A fotók nagyon jók, de a valóság most kiütéssel győzött!!!
  • Masszázs:

    Cipő levétele után irány a szoba, ahol letehettem a kabátom és később a ruháim. A szobába érve kicsit beszélgettünk, nagyon kommunikatív nő. Miután meggyőződött róla, hogy szabad a fürdő, megkaptam a már említett nagy törölközőt és irány a fürdő. Kb 5 perccel később -mivel voltam katona- vissza a szobába. Pár perc múlva megjelent, még mindig a fogadóruhába öltözve. Kicsit ölelkeztünk és simogattuk egymást, majd úgy döntöttünk, hogy a nyitott heverőn folytatjuk. Én hasra, Ő kibújt a ruhából, levette a cipőt és a feketeneműt csak a combfix maradt. Imádtam! Finoman, nem túl erősen olajjal masszírozott! Egyrészt a helyzethez is ez illett, másrészt különben is erre volt szükségem. Folyamatosan kommunikáltunk, de néhány percre bele-bele feledkeztem a masszázsába, annyira jól esett. Szinte elkábított! Körülbelül 25 perc után javasolta, hogy forduljak meg és jött a "Kényeztetés" rész....
    ....Visszafeküdtem a heverőre, tovább masszírozott és beszélgettünk. Nagyon kellemes, jó humorral megáldott beszélgetőpartner. A végén újra elmentem fürdeni, amihez egy másik száraz törölközőt kaptam. Megszabadultam az olajtól, majd törölközés és irány megint a szoba. Ő is bejött, beszélgettünk még pár percet miközben öltöztem és rendeztem a számlát.
  • Kényeztetés:

    Fejem alá párnát, arra törölközőt tett és összebújtunk. Simogattuk, csókoltuk izgattuk egymást, szinte teljesen belefeledkeztem. Ebből az zökkentett ki, hogy kérdezte: "Meg puszilhatom?" ...amire természetesen a megfelelő választ hebegtem.
    Lágyan csinálta, miközben a kezét folyamatosan használta, de azt hiszem akkor valahogy másra vágytam. Javasoltam, hogy inkább felállok masszázspad mellé és Ő előttem térdelve folytassa. Ez bejött! Hamar megkeményedtem, és pár perc után a NFVSZ. Nem ugrott fel, hanem odaadóan folytatta amíg látta, hogy élvezem! Ezután az utódok Szilviában végezték. Újra "Masszázs"...
  • Elszámolás:

    Korrekt elszámolás a program végén, amennyit a telefonban mondtak! BP. átlag felett egy picivel, de a minőséget tekintve bőven átlagon felül. Számomra minden perce megérte a szeánsznak.
  • Összkép:

    Egy nagyon kedves, vonzó, intelligens nőt ismerhettem meg személyében, akivel élmény volt minden perc. Nem csak a testem, de mentálisan is feltöltődött egy kicsit, tehát többet kaptam mint amire számítottam! Ezúton is köszönöm Neki ezt az órát, remélem még lesz alkalmam visszatérni és élvezni társaságát egy kicsit hosszabb ideig!
Happy Massage