• Bella

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Barátnője vette fel a telefont, készségesen el mondta a lehetőségeket és meg is beszéltünk egy esti időpontot.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel jól megközelíthető, utána a Széna tértől tíz perc séta kb. Aki kocsival jön annak is akad parkolóhely bőven. Címet könnyű volt megtalálni, a bejutás is diszkrét volt nem találkoztam senkivel.
  • Helyszín:

    A lakás előszoba része nagyon tágas, otthonos érzést kelt. A baszoba közepén egy matrac oldalt tükörrel és a hátsó részen van egy kényelmes kanapé. Fürdőszoba jól felszerelt tele tusfürdőkkel, nem fog hiányt szenvedni senki sem.
  • Hirdető külseje:

    Képeken jól kivehető hogy egy bombázó milf. Élőben sem okozott csalódást. Combfixben, bugyiban, melltartóban és egy szép selyemköntösben fogadott, amelyek hamar felcsigázták az érdeklődésemet. Szép arca, mosolya és a tinilányos teste egyszerűen magával ragadott, sok húsz éves lány fasorba se lenne hozzá lépest. Természetes erotikus kisugárzása van, amit nehéz szavakba önteni.
  • Masszázs:

    Mivel másfél órára mentem két kényeztetés között került rá sor. Szerintem viszonylag szakszerű volt és erősebben is tudta csinálni ha megkértem rá. Közben jól elbeszélgettünk sokat mesélt magáról nem volt kínos csend egyszer sem, jól egymásra tudtunk hangolódni.
  • Kényeztetés:

    Zuhanyból visszatérve, levette a köntösét, majd megkértem hogy feküdjön rám és beszélgessünk egy kicsit ráhangolódásként. Hozzám nyomta a melleit és kaptam néhány puszit is, közben érdeklődött a kívánságaim felől a továbbiakban. Egy jó 15 perc múlva magától ledobta a ruháit és egy kis olajos lingam után elkezdett franciázni. Gyors fejem alá tettem egy kis párnát és élveztem szemből és oldalt a tükörből a kilátást. Gyakran felnézett rám hogy jól esik-e a dolog, de nem nagyon kellett irányítanom, ösztönösen ráérzett hogy mi a jó nekem. Később átültem a kanapéra és előttem térdelve folytatta. Kis kebelszexszel is feldobtuk a dolgot a vége felé és nagyot élvezve megöntöztem a melleit. Segített letörölgetni utána. Mivel volt még időnk bőven felajánlottam hogy én is kényeztetném egy kicsit, amit kedvesen el is fogadott. Elhelyezkedtem a lábai között és a tanácsait figyelembe véve kényeztettem egy darabig. Megköszönte és elmondta hogy jól esett neki. Maradt még időnk a második körre, amely hasonlóan indult mint az első, de sajnos miattam már nem jött össze a dolog mert fáradt voltam. Végén még összebújtunk és erősen simogattam a hátát, ami nagyon jól esett neki.
  • Elszámolás:

    Végén rendeztem miután felöltöztem, ő meg sem említette. Ajándék mértéke átlag feletti.
  • Összkép:

    Megmondom őszintén volt bennem egy erős félsz, mert korábbi kalandjaim során, amikor érettebb nőket látogattam meg egy kivételtől eltekintve mindig nagy pofára esés lett a vége. Itt tíz perc után minden kétségem elszállt és biztos voltam benne hogy nagyon jól fogom magam érezni. Nyilván számított a szimpátia meg hogy jól egymásra tudtunk hangolódni. Aki kedvesen, tisztelttel bánik vele szerintem nem fog csalódni. Én még pár óra múlva is a hatása alatt voltam.
Happy Massage