• Jázmin

  • Beküldte:
  • Jázmin reagálása

    Édesem... :)

    Elnézést, hogy késve reagálok, tudod az időjárás.... :D Viccet félretéve nagyon bátor voltál, hogy megírtad az első beszámolóm, tudom, hogy itt sokan várnak erre, és addig nem jönnek, míg jót vagy rosszat nem olvasnak. De hol a kalandvágy? A kíváncsiság? :) (ezek költői kérdések)
    Mindenestre díjazom a Férfiakat, akik a tettek mezejére lépve “bemerészkednek” a kezeim közé. :)
    Köszönöm Neked!
    Millió csókom,
    Jázmin

  • Egyeztetés:

    Váratrlan időpontfelszabadulás miatt hívtam Jázmint, akit egy előző beszámolóa lapján választottam, részben a - számomra - optimális helyszín, részben a kedvet csináló beszi okán. Kedves hang vette fel, azonnal kialakult egy jó hangulat, 15 perc múlva már nála is lehettem.
  • Megközelítés:

    A Mammut mögött - vagy előtt, ez nézőpont kérdése, az " aprópénzek" utcájában, A Moszkvától gyalog sem több mint 3 perc, autóval lehet találni mindig a környéken szabad, de persze fizetős helyet.
  • Helyszín:

    több elemetes 80-as évek beli bérház, lift van, de meg kell találni a szűk kapualjban, a szeméttároló után jobbra. A liftből kilépve már nyílik az ajtó, diszkrét a bejárat...bent egy többszobás, számomra újonnan megismert szalon, ahol a hangok alapján 3-an rendelnek. Szépen berendezve, hangulatos lágy zene, tompa fények, a szobában masszázságy, tatami és egy kanapé is van. Jó a hangulata a helynek.
  • Hirdető külseje:

    Egy mosolygós, jó alakú, gyönyörű szemű és arcú lány nyit ajtót, megölel, megpuszil, bemutatkozunk és bekisér a szobába. Itt egy röpke ölelés során végigsimítjuk egymást, lehelletkönnyű puszit váltunk és mindketten elégedetten nyugtázzuk : jó partnert választottunk. Fürdőbe el, tiszta, kényelmes, jól felszerelt. Szobába gyorsan vissza.
  • Masszázs:

    Érzem rajta az elfogódottságot, látszik, hogy nemrég kezdte, de hamar túlesunk az első zavart pillanatokon, a masszpadra invitál, bár előtte megkérdezi, hogy mivel kezdjünk - én ilyenkor elsőre jobb szeretek ráhangolódni a várható eseményekre - és a padot választom. Egy közepesen erős masszázst kapok, feltűnik, hogy a keze mégis milyen érzékien siklik a bőrömön, pedig közben semleges dolgokról fecserészünk. A fejemnél levő tükörben tudom közben a ténykedését figyelni, gyönyörű kerek, sportos popsit látok, egyelőre még fent van a bugyi és a melltartó, de sokat igérően integetnek felém az ikrek..:) Egy idő után lekerülnek ezek a ruhácskák is és megfáradt fenekemt két hegyes cickó bökdösi majd masszírozza. Észrevétlen megfordulok, hogy a kezeimet kicsit használni tudja, és tele is lesz a markom a popsijával, amit még a kezembe is feszít, innen már elérem az ikreket is, akik jól reagálnak a köszöntésre, felváltva csókolgatom őket.
  • Kényeztetés:

    Mielőtt a tatamira mennénk folytatni, most én invitálom a padra, hogy egy kicsit megsimizhessem, én persze már rögtön a hátára fektetem és csókolom ahopl érem, a vége persze a kelyhekhez visz, amit jóleső mormogással nyugtáz, a lefetyelés nem marad hatás nélkül, amikor megpróbálok ujjacskávak is kutakodni, finoman - de szó nélkül jelez, hogy az tabu. Tudomásul veszem természetesen, de így a G pont kimarad, helyette a nyelvemmel erősítek - sikerrel. Kicsit piheg, majd tényleg átkerülünk a tatamira, ahol egy bújós, barátnős, - majdnem azt írtam hálás franciát kapok. Nem egy pornós feeling, de őszinte és jóleső. Nem kapkodja el, szinte játszik vele. A végén felgyorsít, érezhető a vákum, de úriember módjára kis nyögéssel jelzem, hogy végem lesz, nem volt megbeszélve a befejezés mikéntje és nem akartam meglepni így verébhajsza már a kezében ért, szép lassú levezetést kaptam. Utána törölgetés mindenhol :)
  • Elszámolás:

    Miután először voltam, a helyben szokásos virágcsokrot előre elhelyeztem a gyertya mellett, végig ott is maradt. Kitöltöttük a kerek órát.
  • Összkép:

    Régen voltam ennyire kedves és kiegyensúlyozott lánnyal, tényleg mintha csak a szomszéd lányához ugrottam volna be, akivel már régen szemezek...Jó a helyszín, jók a körülmények, biztos megyek még, mert szívesen összeszoknék jobban vele.
Happy Massage