• Tia

  • Beküldte:
  • Tia reagálása

    Kedves Eri :)

    Köszönöm szépen a beszamolot :) Az első randi mindig az ismerkedesrol szól én úgy gondolom , hisz nem ismerjük egymást , ki , mit , hogyan szeret , mire van igénye :) Én minden randi előtt izgulok , főleg ha meg nem ismerjük egymást :))) Valószínűleg ezt érezhetted :) De ez csak azért van, mert mindig szeretném hogy jól sikerüljön a randi :))
    Köszönöm az 1 orat amit együtt töltöttünk :)

    Sok puszi neked :)

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam nem sikerült elsőre elérni nem sokkal később visszacsörgetett ekkor újra hívtam és átbeszéltük, amit kellett. Utána még VTR-en megerősítettem a szándékom illetve váltottunk pár üzenetet.
  • Megközelítés:

    Gps odavitt, rengeteg parkolóhely volt a ház előtt és mind ingyenes. Bkv-ről nem tudok nyilatkozni őszintén szólva nem figyeltem.
  • Helyszín:

    Régi építésű panelház, de a lakás teljesen rendben van. Fürdőben zuhanykabin. A szobában volt hely a ruháknak, az ágy francia ágy nekem rendben volt. a kis szekrénykén pedig mécsesek voltak, ha jól emlékszem.
  • Hirdető külseje:

    Tia nagyon szép lány az arc kitakarás csak a diszkréció miatt van. Fekete egy részes ruhában fogadott alatt a pedig fekete fehérnemű volt. Ez a ruha nagyon jól kiemelte a csodás alakját. Mellesleg nagyon rendben van, mint a képeken is látszik, de ami a legjobban tetszett benne az a popsija. Olyan kerek formás és kő kemény hogy még a 18 évesek is megirigyelhetik.
  • Action:

    Miután bekísért a szobába átadtam a meglepetést utána kaptam egy törülközőt és irány fürdeni mikor visszatértem mosolyogva hozott nekem még egy pohár vizet. Kicsit vissza fogottan és bátortalanul kezdtünk utána állva ismerkedni egy két csók majd kicsit a falhoz léptünk és elkezdtem felhúzni a már megénekelt ruhácskát, hogy kezembe vehessem a kőkemény popsiját. Közben ő is megszabadított a törülközőtől és egy két mozdulattal feltérképezte mi a helyzet velem. Majd leheveredtünk az ágyra ekkor már csak egy ruhadarab volt, rajta amitől hamar megváltunk és elkezdtem feltérképezni a csodás domborulatokat, aminek a végén a combjai között találtam magam a frissen borotvált és üde mézes csupornál ahol ténykedni kezdtem. Amit kellemes hanghatásokkal és nedvesedéssel honorált szeretném azt hinni, hogy tényleg sikerült a csúcsra juttatni a reakciói alapján.
    Aztán fordultunk és ő következett megtapasztalhattam korábban MT-k által megénekelt francia tudását. Tett pár bólogató mozdulatot majd két ujjal megtámasztotta kb. a felénél utána a harmadáig eltüntette a szájában ezután úgy elkezdte pörgetni a nyelvét körbe-körbe aztán az alsó érzékenyebb résznél elidőzött. Ettől olyan jól éreztem magam, hogy le is kellett állítanom és gumit kérnem nehogy túl hamar végem legyen.
    Aztán a klasszikus pózzal kezdtünk, de még itt is vigyázni kellett ugyanis olyan szűk és forró volt a hely, hogy minden mozdulatot át kellett gondolni, és ha ez még nem lett volna elég, hogy jó legyen az egyik kezével még a saját feneke és lába alatt átnyúlt és simogatni kezdte a lasztikat. Utána pózváltás, szerettem volna kipróbálni, hogy felfektetem egy asztalra, de erre sajnos a hely adottságai miatt nem volt lehetőség. Így csak felálltunk az ágy széléhez ő megfordult és kicsit előre dőlt és megtámaszkodott az ágyon én pedig így hatolhattam be. Ez nagyon jó élmény volt az, hogy a kőkemény popsit markolhattam és tolhattam itt már a tempó is nőtt majd azt vettem észre, hogy a kezével ismét a golyóimat simogatta, amikor pedig nem engem akkor saját magát. Aztán már eléggé tocsogtam a melegtől kértem, hogy lovagoljon meg had lustálkodjak. Fölém helyezkedett majd bevezette a velem egykorút és fel le kezdett mozogni rajta miközben én markolhattam a popsiját és melleit felváltva. Éreztem, hogy közeledik a vég ezért kértem a NFVSZ befejezést. Lekerült a védőfelszerelés kicsit megtörölgetett majd bekente testápolóval és a szájába vett. Kézzel és szájjal egyszerre dolgozott rajtam, amikor is elérkezett a pillanat és a szájába mentem el. Az utódokat kicsit rám is csorgatta a többit pedig Szilvia barátnőébe juttatta, de utána engem is megtisztogatott. Utána elmentem még zuhanyozni öltözködés közben még beszélgettünk kicsit már felszabadultabban aztán távoztam. Egyébként végig azt éreztem, hogy kicsit visszafogott volt és várta, hogy irányítsam a történéseket,
    viszont bármit kértem azt szó nélkül maximálisan teljesítette.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag. Mivel először voltam nála rögtön az elején rendeztem ő nem mondta de, így én szoktam egyébként az ottlétem alatt szó se esett róla és végig ott maradt a szekrénykén ahova leraktam.
  • Összkép:

    Tia rég óta a bakancslistámon volt nagyon kedves lány minden kérésemet teljesítette, de mint azt írtam az volt az érzésem, hogy nem sikerült teljesen feloldódnia lehet, hogy ha újra meglátogatom, akkor már jobban egymásra tudunk hangolódni és felszabadultabban élvezkedhetünk.
Happy Massage