• Niki

  • Beküldte:
  • Niki reagálása

    Drága Kandúr! :)
    Nagyon köszönöm a látogatásod, hibátlanul vizsgáztál..de ezt érezted.
    Bármikor szívesen látlak egy finom bújásra!
    Millió csók,
    Niki

  • Egyeztetés:

    A sárgaruhás képe nagyon megfogott , egyből beindultam. Hívtam telón, nagyon kedves volt , egyből nevetgéltünk. Üziben fixáltuk a talit, a bővebb infóban minden benne volt , az egyénisége is előjött , már sejtettem , hogy ez nekem nagyon megfelel majd.Nagyon tetszett , hogy koránkelő és 9.00-kor már teljesdíszben , mosolyogva várt.
  • Megközelítés:

    A cím kicsit arrébbra sikerült , de nekem nem volt gond, gyalog kb. 10 perc .Egy sarokház , közel a Fény utcai piac, de én már ajesszal felszerelkezve érkeztem.Időben érkeztem, a kódot azonnal megkaptam , lift is van semmi para !
  • Helyszín:

    Szép lakás , azt hiszem, két nagy szoba van , az egyiben egy böhöm baldachinos ágy, állítólag a Margit körútról cipelték át a lányok . Mi a másik szobában voltunk , masszágy és nagy ágy is volt. A fürdő is szép , mindennel felszerelve. A korai idő miatt ketten voltunk. A zene relaxációs volt , én szeretem.
  • Hirdető külseje:

    A fotóinak megfelelő , jó alakú lány várt az ajtó előtt . Fekete cicifix , fekete spárga tanga. Az arca kerek , hatalmas szemek, pici orr, széles száj és csupa mosoly, kedvesség. Kislányos cickói vannak , már elszoktam a természetességtől. Hosszan csókoltam a bimbóit , egyik erogén zónája. A popsi csodás , imádtam végig markolni.
  • Masszázs:

    Két kényeztetést kértem, közte masszázzsal. Azért kis masszázzsal kezdett , ami csak pár perces volt a masszázságyon . Közben csókolgatta a popsimat , a nyelvével megtalálta az ánuszomat , kezével a tojásaim simizte , Mirrmurrkát is kiszabadította. Az ágyon folytatódott...
    A masszázs részt krémmel csinálta , itt is egész puha érintésekkel kezdett és mikor biztattam a keményebb játékra , akkor dögönyözte a hátamat jó keményen, de álltam hősiesen , mert igen jól esett.
    Niki imád beszélni , én meg hagytam , mert érdekeseket mesélt a de Silva féle alfa állapotról , ami jól ment a relaxációs zenéhez , amit szívesen hallgatok ilyenkor. Ő szereti, amit csinál, mindenkinek kitalálja , hogy mit szeret , ha az illető nem meri kimondani , persze bizonyos keretek között. Imádtam vele csókolózni , a popsiját markolni és magamhoz húzni .
  • Kényeztetés:

    Az ágyon már hátamra feküdtem, útközben egy nyelves csókot kaptam, imád csókolózni , ki is használtuk.
    Nyitott szájjal, nyelvét is kidugta, ahogy szeretem. A melbimbóm is harapdálta , aztán lassan lecsúszott Mirrmurrka irányába, de nem ért hozzá , hanem lehellet finoman az ánuszom érintgette. Amig lecsúszott , addig a melleit tudtam tapintani , utána passziv maradtam, élveztem az érintéseket és a zenét. El voltam varázsolva nyelvének lassú játékától, nem akartam megszakítani a jól megkoreografált játékot. A bakalmákat nyalogatta, harapdálta , majd morzsolta , mikor már a kéjrudam harapdálta körbe, mint a főtt kukoricát. Aztán Mirrmurrkát bekapta és ki-be tüntetgette mint a bólogató gólya. Utána megállt és csak szorította , nézegette. Egy darabig bírtam , amíg 3-szor vissza nem engedett , aztán befeszítettem a lábam , ő mutató ujjával az ánuszomat nyomkodta és jött az ágyúlövés és elbődültem magamat. Niki nem engedett a szájából , csókolgatta , húzogatta, míg kissé lenyugodtam , de egy szót se tudtam kinyögni. Látva, hogy partravetett hal lettem, oda nyújtotta a poharat. Odabújt és cicásan kényeztetett.
    A második kényeztetést a végén 69-cel indítottuk , imádtam nyalni a babapuncit , de egy kis szuszogáson kívül mást nem értem el. Niki egyedül szeret kibontakozni , játszik vele mint macska az egérrel, a ritmust is jó érzékkel váltogatja, mintha látná maga előtt az érzelmi görbémet. Itt is megadtam magamat és hagytam hogy begyorsítson a drága , csapkodja Mirrmurrkát a szájához és a durranás nem maradt el.
  • Elszámolás:

    A liliomok száma a szokásos kerek csokor másfél óra nyali-faliért, nagyon jutányos szerintem.
  • Összkép:

    Niki tényleg magát adja , arról csacsog , ami épp eszébe jut , ugyanakor egy szeretnivaló , bújós leány. Nálam nagyon bejött , pont olyan lányra vágytam, aki a masszázsban is újat tud nyújtani. Sok visszajáró vendége van , igazán meg tudom érteni őket , elég a képeket megbámulni , aki nem lelkizős , az is jól jár Nikinél.
Happy Massage