• Crystal

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elsőre nem sikerült a tervezett napra megfelelő időpontot találni, de pár nappal később elhárult minden akadály és először SMS-ben, aztán telefonon pillanatok alatt megállapodtunk, hogy mikor és hol tudunk találkozni. Írtam személyes üzenetet is, de azt csak a találkánk után olvasta - mikor már valóra is vált az, amit elképzeltem. :) Mindenképpen ajánlott a telefon, könnyen elérhető, hangja kedves, barátságos. Kérhető itt az oldalon "bővebb információ" is, de az inkább csak kedvcsináló és nem a szokásos, száraz lista.
  • Megközelítés:

    Menet közben többször is újraterveztettem az útvonalat, lényegében nincs olyan tömegközlekedési eszköz, amit ne ajánlott volna fel a Google - kivéve a libegőt és a fogaskerekűt. És hajóval is nehézkes lenne, de egyébként akár föld felett, akár föld alatt kényelmesen megközelíthető a helyszín. Parkolni is lehet, de fizetős. Westend pár perc séta, Kodály körönd pár perc séta.
  • Helyszín:

    Én még ekkora fürdőszobában nem voltam, szerintem voltam ennél kisebb lakásban is masszázson már. A kád maga viszont meglepően kicsit, ellentétben a királyi törölközővel, aminek már a súlya is tiszteletet parancsol. Bőséges tusfürdő választék és volt szájvíz is, amin kicsit csodálkoztam, de azzal is felfrissítettem magam. A lakás polgári, ami számomra a szolid eleganciát jelenti. A bejutás diszkrét, egyszerű, akár lifttel, akár lépcsőn. Az előszobában leraktam a cipőket és a két buktát, amiket abban az 5 percben vettem a sarki pékségben, amit még pluszban várnom kellett. A szobában hatalmas tatami, hangulatos világítás, rend és tisztaság, de tényleg semmi túltolt design, rögtön otthon éreztem magam. A tatami mellett tükrök mind a két oldalon, fejnek és a lábfejek alá párnák kikészítve.
  • Hirdető külseje:

    Szemüvegben fogadott, nem tudtam eldönteni, hogy inkább titkárnős vagy főnökasszonyos - de az biztos, hogy a képek nem adják vissza, milyen csinos, sportos és vonzó jelenség. Bemutatkozás után a szobában levetkőztem és mire végeztem a fürdéssel, már fehérneműben volt. Tehát mikor szemüvegben fogadott, csinos ruhát is viselt. Szolid, stílusos tetoválások - egy a lábfején is, ami, ha lehet ezt mondani és persze miért ne lehetne, még tökéletes alakjához mérten is gyönyörű. Különösen a francia pedikűrrel együtt.
  • Masszázs:

    Előre jelzem, sem prosztata, sem csúszka masszázs nem volt. Helyette volt ashiatsu masszázs, bár a szavazásnál shiatsu masszázsra kérdezett rá az oldal. Ami közös ezekben a masszázsokban az az "atsu" kifejezés, ami nyomást jelent. A különség az, hogy a "shi" ujjat jelent, az "ashi" pedig lábat. Magyarul lábbal masszírozás történt, de nem egészen úgy, ahogy esetleg képzeli az ember, tehát hogy rudakba kapaszkodva gyalogolnak fel és alá a hátunkon. Ettől függetlenül többször meg kellett néznek, hogy tényleg lábbal masszíroz Crystal - és tényleg, de tényleg elképesztő ügyesen, elsősorban a sarkait (babapopsi puhaság!) használva, a tatamin ülve, a karjaival támasztva magát. Másfél órás programra mentem, egy levezetéssel a végén. Az erősséget közepesre lőttük be, a masszázshoz olajat használt, mindig beolajozva az adott testrészt és a talpát is. Ha valaki egyáltalán nem vonzódik a női lábakhoz, akkor is érdemes tennie egy próbát, ha viszont valakinek van affinitása a dologhoz, már-már kötelező. A masszázs szakszerű volt, talptól tarkóig, először a bal, aztán a jobb oldalon. A talpmasszázst külön is kiemelem, nagyon élveztem. Amit még bármeddig tudtam volna élvezni, az a gluteus maximus gyurmázása volt. :) Nagy farizom néven is ismert. Ha a masszázzsal vége a programnak, akkor is elégedetten távozok.
  • Kényeztetés:

    A kényeztetés is lábbal történt, de felvezette a mellkasom, combom beolajozása - nem úgy kell elképzelni, hogy Crystal berúgta az ajtót. Talán a dinamikus egyensúly kifejezéssel lehetne leírni a helyzetet, mikor két ember közt elindul egy ilyen játék, egyikük virtuóz módon bánik a lábaival, másikuk imádja, ha lábbal kényeztetik, de még soha nem találkoztak. Ennek megfelelően sok mindent kipróbáltunk, apró lépésekben haladva, kezdve a mellkasom, combom végigsimításától az egyik lábbal a farkam a hasamhoz szorító, a másik lábbal a számat kereső pozícióig. Közben végig figyelve a másikra, kiélvezve minden pillanatot. Kedvencem - és a végén így is élveztem el - mikor egyik lábfejével megtartja, egyben masszírozza a farkam, a másikkal pedig a makkot is izgatja. Elnyújtott, változatos kényeztetés után a lábára spricceltem és az érzés, hasonló élményeimre visszatekintve, párját ritkító volt. Türelmesen megvárta, amíg összeszedem magam és nedves törlőkendővel letisztogatott. Újjászületve vettem újra birtokba a fürdőszobát.
  • Elszámolás:

    A végén rendezve, teljesen korrekt módon. Felajánlottam az egyik buktát is, de nem kérte. Szóval ezeket én faltam be. :D
  • Összkép:

    Ahogy beszéltük, a kínai nagy falat, az egyiptomi piramisokat mindenkinek látnia kell - mondjuk pont ezeket egyikünk sem látta még, de ami késik... Az is igaz viszont, hogy mindkét esetben nagy a csalódás veszélye. Élőben nem minden ugyanolyan, mint a katalógus képeken. Én felvenném erre a listára Crystal masszázsát is, annyi különbséggel, hogy a csalódás itt szinte kizárt. Ha pedig valaki vonzódik a női lábakhoz, izgatja a gondolat, hogy nem a megszokott módon masszírozzák és kényeztetik, akkor tényleg nehezen képzelhető el, hogy ne fülig érő vigyorral távozzon az illető. És remegő lábakkal. Összefoglalva, Crsytal gyorsan megteremti a harmóniát, figyel az emberre és minden tőle telhetőt megtesz, hogy a lehető legjobban érezze magát a vendég. Engem teljesen feltöltött a vele töltött másfél óra és tudom, hogy másodszor, már nem nulláról indulva még jobban el tudok lazulni és Crystal még magasabbra, még messzebbre tud majd repíteni. :D
Happy Massage