• Crystal

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Crystallal a randit megelőzően már váltottunk pár üzenetet az oldalon, de VTR hiányában telefonon kerestem fel. Másodjára fel is vette a telefont, de pont nem tudott beszélni, így viberen egyeztettük a randi részleteit. Másnapra találtunk végül időpontot az esti órákban egy 90 perces szeánszra.
  • Megközelítés:

    Nyugati környéke, a cím egészen egyértelmű, szerintem a megközelítés sem kellene, hogy bárkinek gondot okozzon.
  • Helyszín:

    Egy polgári lakás egyik emeletén található Crystal rendelője, lifttel, lépcsővel is fel lehet emelkedni hozzá.A lakásba érve az előszobában a cipő levételére kért a vendéglátóm, ez is arra utal, hogy szereti a rendet és tisztaságot maga körül. A fürdőszoba a nagyobbak közé tartozik, amikkel találkoztam karrierem során, tusfürdő választék rendben, szájvízről nem tudok nyilatkozni, de ez nem is az a hely, ahol ilyen jellegű intimitásra sor kerül. A masszázsszoba hangulatos, jobbról balról tükrökkel, sejtelmes fényekkel. Teljesen rendben volt minden ezen a téren.
  • Hirdető külseje:

    Az ajtónyitást követően szembe találtam magam szemüveges vendéglátómmal, akitől azonnal padlót fogtam. Meg is jegyeztem, hogy szebb, mint amire számítottam. Crystal középmagas, szolizott bőrrel (néhány tetoválással megspékelve), sportos (jóga) testalkattal és fetisisztáknak kecsegtető tökéletes lábaival kétlem, hogy bárkinek csalódást okozna. A masszázs alatt a melltartója lekerül, felfedve az apró, de jól reagáló ciciket. Fantasztikusan selymes bőre van (ezt leginkább a talpán és lábfején élvezhettem kimerítően), de mindenhol ezt tapasztaltam, ahol megérintettem.
  • Masszázs:

    2. A kényeztetést követően letisztogattuk egymást és következhetett a szintén lábbal történő masszázs (lett volna lehetőség hagyományosra is, de ilyet még nem tapasztaltam). Fantasztikusan műveli ezt is: a talpaktól indulva sűrű krémezés mellett jut el a hátig, úgy, hogy közben többször meg kellett kérdeznem, hogy biztos nem a kezével masszíroz-e. Kellemesen erős és teljesen egyedi érzést nyújtott a masszázsa, tökéletes kikapcsolódást nyújtva. Külön kiemelném, hogy a két oldali tükör a levezetések mellett itt is jó szolgálatot tesz. A masszázs végéhez közeledve ismét a számhoz közelíti a lábait, majd megkér, amire rég vártam, hogy forduljak meg.
  • Kényeztetés:

    1. Megérkezésemet követően két puszit váltottunk, majd bekísért a szobába, ahol lepakolhattam a cuccaimat és indulhattam is a fürdőszobába. A fürdőből visszatérve egyedül találtam magam a szobában, de pár másodperccel később ő is csatlakozott. Mivel 90 perces programban egyeztünk meg, választhattam 1, vagy 2 kényeztetés között, nem vagyok saját magam ellensége, tehát biztos, ami biztos, kértem, hogy adjunk keretet ezzel a randinak. így kérte is azonnal, hogy háton fekve adjam át neki a terepet. Masszázskrémmel bekente a lábait és lágyan simogatni kezdett velük combbelsőtől a mellkasomig. Mindeközben kézzel olajat applikált az ezredesre és simogatni kezdte az éppen szabad lábát is használva. Néha olyan közel helyezte a számhoz a lábát, hogy kénytelen voltam 1-2 puszit elhelyezni rajtuk, majd pedig, amikor felbátorodtam, csókolgatni és szopogatni a lábujjait. Széles skáláját mutattuk be a lábfétis ismereteinknek, egyértelművé vált, hogy egyikünk sem ma kezdte. Rendkívüli élmény volt egy olyan lány lábait kényeztetni, aki egyáltalán nem csikis, sőt, minden egyes mozdulatomat halk nyögésekkel honorálja. Élvezte, ahogy a sarkától a lábujjaiig végignyalom a talpát, kéjes figyelemmel nézte, ahogy a lábujjai között járatom a nyelvemet. Én pedig minden idegszálamat megfeszítve próbáltam kitartani, miközben válogatott kényeztetéseket mutatott be rajtam a lábával. Egyszer le is kellett állítanom, mivel túl hamar kivégzett volna, ami lábbal nem kis mutatvány. Végül megadtam magam és a lábujjai között való ütemes izgatás hatására nagyot élveztem.
    3. Fordulást követően ismét krémezés, majd az elsőhöz hasonló lábbal történő kényeztetés, annyi plusszal, hogy itt ismét új dolgokat mutattunk be egymásnak, például amikor megfordult és a fenekét felém fordítva a talpai között járatta az ezredest, vagy azt a formát, amit én mutattam neki, de elmagyarázni is nehéz volt, nem hogy leírni :). Azt hittem, hogy nem fog összejönni a második, de kéjes nyögéseivel és azzal, ahogy közben a szemembe néz, meg volt pecsételve a sorsom, másodjára is elrepített.
  • Elszámolás:

    Borítékba helyezve a szekrényre tettem le, több szó nem esett róla. Ezért az élményért elhanyagolható.
  • Összkép:

    Ahogy Crystal is írja, teljesen egyedi élményt nyújt. Akinek van rá affinitása, muszáj kipróbálnia.
Happy Massage