• NOÉMIII

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Eredetileg 1 héttel korábbra terveztem volna, de sajnos nem volt Nono elérhető. Amint "előkerült", azonnal jelentkezett. Az egyeztetés telefonon történt, de közben privik is voltak.
  • Megközelítés:

    Angyalföld Árpád híd melletti része. Tömegközlekedés minden időpontban OK. Szinte központ. Persze a környékbeli túrásokat érdemes figyelembe venni. Esténként talán nehezebb parkolót találni, de ezzel sem volt probléma
  • Helyszín:

    Régebbi ház, nagyon menő lakás. Rend, tisztaság, a fürdő akár a sajátom is lehetne. Talán csak a szájvíz hiányát lehetne felhozni hiányosságként.
  • Hirdető külseje:

    A múltkori alkalommal ellentétben most esti randi volt, ennek megfelelően szolid smink - gyakorlatilag csak a szeme körül, talán rózsaszínű egybedressz, kivillanó tetkó a cicik felett, könnyen hegyesedő cicigombok, ellenállhatatlan kislányos arc, és a már megénekelt világbajnok popó.
  • Masszázs:

    Most is másfél órás szeánszra jelentkeztem, bejutás a kapun, az ajtó mögé bújva fogad, csókkal, öleléssel.
    Bevezet a szobába, kis csacsogás, hogysmint történtek a dolgok, "dobd le a textilt, adok türcsit". Mondom, mi lenne, ha szívnánk egy cigit? Mondja, hogy ne kísértsem, és már öltözik is fel, hogy induljunk a lépcsőforduló felé. Ott a cigi közben megbeszélgetünk dolgokat, majd vissza a tetthelyre, zuhanyra el, szájvíz helyett a kikészített tic-tac, szobába vissza, csók és ölelés menetrendszerű elcsenése, törülköző leejt, masszázságyra hassal fel. Kérdésre, miszerint milyen erős legyen, mondom, közepes, talpat lehet-e, mondom hát hogyne! majd 1-2 perc múlva a jelzés, hogy akár lehetne erősebb is :) Ez persze ívet húz, meg is jegyzi, hogy a 3 hetes pihenő után idő, hogy visszaszokjon :) Na, szóval vissza a fő csapásirányra, talpaktól felfelé haladó masszázs, kellően erős, finom aloeillatú krémmel, az egyik oldal végeztével néhány popsivágaton végigszaladó cirógatással, az én oldalamról aprócska sóhajjal. Következik a másik oldal. Hasonló, de egyáltalán nem unalmas koreográfia a bal oldalra fókuszálva, a végén a cirógatás és a sóhajok ugyanaz (talán ez utóbbi picit hangosabb itt már). Felpattan a lábaim közé, és elkezdi a derekamtól felfelé, itt azért már érződik, hogy nem veszített az erejéből, részemről a jóleső kéjes nyögdécselés - itt még csak a masszírozásnak szólva - halad felfelé, majd lepattan az ágyról, a fejem fölött áll, és elkezdi a felső részt, a lapockát, vállakat, kulccsontot. Persze, hogy nem tudom megállni, hogy a popsit a kezeim közé ne kapjam. Felpattan az ágyra, a fejem fölé, alig bírom megállni, hogy ne tekerjem ki a nyakam, és csókoljak a lábai közé, de azért a bokáit, vádliját a kezeim köze kapom, "büntetésből" olyat varázsol a hátamon, teljes testsúlyát megkettőzve, hogy a szemeim és a golyóim is háromba állnak tőle, majd még egy kis masszírozás oldalról, és egyszercsak átvált cirógatós-erotizálósba, rámborul, a fülembe smárol, megjött a barátnő egy pillanat alatt.
  • Kényeztetés:

    Felkászálódok az ágyról, hogy hátha jut újra ölelés és csók (szájrapuszi! ami máshol ugye csóknak van nevezve), nyitott ajakkal, nedvesen, forrón. Simogatjuk egymást, ahol érjük, rácuppan a mellbimbóimra, keze a kishaver köré kulcsolódik, mondom neki, boszorkány! egy szemvillanás alatt helyzetbe hozott, na de ezt nem lehet hagyni csak úgy! Korty víz mindkettőnk részéről, felfektetem az ágyra, egy kis csók kell még, kezembe és a számba jöhet a cici. Azonnali hangos sóhajok érkeznek reakcióként, így próbaképpen bevetem finoman karcolva a fogaimat, szivogatom is, csavargatom is. Hát, már csak a cicigombok miatt is szeretném hazavinni, és marcangolni órákig. (Ellennék vele, mint szőke a fagolyóval, de remélem, el nem rontanám). Lassan lejutok a puncihoz, ami persze máris nedves, kap egy kis nyelvest, és elkezdem keresgélni a csiklót. Nem nehéz persze megtalálni, és innentől maratoni élvezés a jutalmam. A múltkori alkalom kapcsán eszembe jut valami, úgy egy idő után felpattanok, mellé állok. Csók a szájra, a nyakra, a cicikre, a hasra, féloldalasan rávetem magam a puncira, közben az ujjam finom masszírozást ad a popsi körül, a másik kezemmel birtokba veszem a cicit. Hallható tetszésnyilvánítás fogad elég hamarosan, és egy újfajta íz. Egy idő után "ráunok", és kell a csókja, és a cici, de persze a kezemmel tudom tovább simogatni a punciját .Továbbra is furcsa reakciók vannak odalenn, és még furább hangok odafentről, bevillanik valami a kis huncut buksimba, belesúgom a fülébe, és nagy sebességre kapcsolok. A punci már tocsog, jelzi, hogy ezt a számmal is csinálhatnám, hát hogyne, kérésed parancs, rá is mozdulok. Elönt az áradat, folytatom kézzel, mert közben csókolnom ell a száját, vissza is csókol, majd a mellkasomra kapom a csókokat, megkeresi a mellbimbót, és szopja, kezében a kishaver, még csak szorongatja, de másra nem is lehet fókusza. Hát, szégyen-e de teljesen bevadulok, mert ezt férfiember nem bírhatja önuralommal. Újra kér, hogy a számmal! És ettől teljesen megvadul ő is, sikít, tenyere a fejemen, szorít magához, és a nedvek ömlenek. Szóval akkor előbb jól érzékeltem az újfajta ízeket. Ez így eléggé komplettre sikeredett, az önértékelés kapott pár plusszpontot, a fantáziám pár új ötletet, lesz még mivel kisérleteznivaló a jövőben is. Kis vízkortyolás, és pihegés, mert meleg van ám veszettül, ablaknyitás, stb.
    Helycserés támadás, mert azért ugye ne szégyelljük, nekem is kell jusson az élvezetekből. Fölibém helyezkedik, és pillanatok alatt elnyel. Bőséges nyálkisegítéssel, hol egy, hol két kézzel fejve szopja a farkam, ha pedig egyik kézzel dolgozik csak, akkor a másik a golyókat és gátat izgatja. Ez is izgató, hogy a fenébe is ne lenne az, de lehet úgyis fokozni még, szólok is, hogy nem bánom, ha lejjjeb is izgatsz a bal kezeddel. Veszi a lapot, ülj ki az ágy szélére, és rámveti magát. Mint aki évek óta vár rá, hogy farok legyen a szájában. De tényleg. Mohóságával csak az én mohóságom vetekedett percekkel ezelőtt. Kézzel, szájjal, gát és popsimasszírozással hajszol, de már kezdek fáradni, stresszes napom volt, így saját kézbe veszem az irányítást, de így sem hagy ám csak úgy, a nyelve ott van mindenhol, kézzel is segít itt is ott is, és a vége a nyelvére landol. Teljesen kész vagyok, a végeredmény meg csorog le a cickókra, onnan a földre, kis röhögés, papírtörlő. Az elsőt én kapom, a másodikat is, a következők a ciciknek járnak, és a végén törli a földről. Megtörölget még a használt törülközővel, csók, majd irány a zuhany, lemossa a hátamról a krémet, én alaposan lezuhanyzok, majd vissza. A fürdőben persze nem tudtam volna leszáradni, de a szobában se kisebb se a forróság, se a páratartalom. Öltözés, rózsaszálak ki a polcra, feldobom az ötletet egy szál cigiről, nincs ellenére, még egy kis csacsogás, majd hívja a liftet. Csók még a lift előtt is, és itt a vége. Ja csak a búcsú van itt. Folyt. köv. legközelebb.
  • Elszámolás:

    Ugye előzetesen ismert paraméterekről volt szó, de nagyot akar a szarka alapon telefonban rákérdeztem a két órás verzióra is. Sajnos a saját állapotom miatt nem bírtam volna, úgyhogy ez most csak rövidke másfél óra lett. Randi közben szóba sem került, az érték arányról meg nem érdemes beszélni sem a fentiek tükrében. Ha ez valaki szerint nem lenne best value, akkor annak semmi sem lehet elég jó...
  • Összkép:

    Most már az én részemről lenne inkorrekt, ha nem istennő kategóriásnak minősíteném :) Az előző besziben leírtakat most is tartom, és tudta magasabbra emelni a lécet.
    Így, órákkal később leírva is újraéltem a randit, jövök még Nono! :)
    És persze köszönöm, tündérboszorkány vagy! :)
Happy Massage