• Tia

  • Beküldte:
  • Tia reagálása

    Kedves Antigon!

    Köszönöm szépen a beszámolót :) megleptél a minősítéssel :)) Nagyon orulok neki :) Ne haragudj késői reagálásomért , nem felejtettelek ám el :) Legközelebb ha erre jársz varlak sok szeretettel !

    Csók

  • Egyeztetés:

    Telefonon felhívtam és részletesen tájékoztatott a programról. Már a hangja olyan, hogy rögtön beindítja a fantáziádat egy közelebbi ismerettség gyors lérehozásához.
  • Megközelítés:

    Kocsival könnyen odatalál az utazó GPS segítségével, a tömegközlekedésről nem tudok érdemben nyilatkozni. A parkolás teljesen rendben van, szeretem az ilyen nyugodt környezeti feltételeket.
  • Helyszín:

    Tipikus panellakás szépen felújítva, barátságossá rendezve. A fürdőben minden szükséges dolog rendelkezésre áll amit a vándor megkívánhat. A tetthely egészen tágas franciaággyal felszerelve.
  • Hirdető külseje:

    Nos, Tia a valóságban szebb mint a képeken ez nem kérdéses. Arányos - a tökéleteshez közelítő - test, szép arc, igéző szemek és különleges kisugárzás. Azt hiszem tisztában van különleges adottságaival, de egyáltalán nem érzékelhető hogy ezt túlhangsúlyozná.
  • Action:

    Egy kis eszmecserével kezdtük az ismerkedést, nem azonnal léptünk a tettek mezejére. Intelligens, kedves nő benyomása körvonalazódik az agyadban, rögtön érzed hogy jó helyre hozott a sorsod. Fürdés után már nem igazán kommunikáltunk szavakban - testbeszéd és a bőr érintése, összesimulása mutatta a követendő utat. Finom csókok sorozata követte egymást, a testek különös összefeszülése pedig jelezte hogy mindketten élvezzük a történéseket. Általában nem szoktam igénybe venni a kölcsönös franciát de most átugrottam gátlásaimat - megpróbáltam kielégíteni ilyen irányú vágyaimat és Tia sem ellenkezett....
    Folyamatosan ellenállhatatlan vágyat éreztem, hogy összeforrjon a testünk. Aztán jött a védelem és egy végtelennek tűnő szeretkezésbe kezdtünk, néha finomabb majd szenvedélyesebb beütésekkel. Hogy milyen pózokat sikerült összehoznunk már nem emlékszem pontosan, de egy párat azért sikerült kipróbálni. Nem hiszem hogy az akrobatika lett volna a cél, úgy gondolom a kölcsönös örömszerzés itatta át és vezérelte a teljes folyamatot. Bevallom az utóbbi idők egyik legtartalmasabb élményét sikerült megélnem ennek a fantasztikus Nőnek a segítségével.
    A végén pihenés gyanánt még beszélgettünk egy pár érdekes témáról. Majd tisztálkodás után, kicsit még az élményektől szédülten távoztam.
  • Elszámolás:

    A helyi átlagnál talán magasabb, de teljesen értékarányos. Utólag került rendezésre, nem zavarta meg előzetesen az együttlétet.
  • Összkép:

    Egy átlagostól pozitív irányba eltérő, különleges hölgyet ismerhettem meg Tia személyében. Az a típusú Nő akivel kellemesen telik az idő - legyen szó beszélgetésről vagy szexről.
Happy Massage