• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Sokadszorra tudtam utol érni telefonon, de utána már könnyen tudtam vele időpontot egyeztetni, másnapra kértem időpontot.
  • Megközelítés:

    Béke tértől 1 perc kocsival, parkoló van bőven, igaz fizetni kell érte egy minimálisat de megéri.
  • Helyszín:

    Panel lakás emelete, szerintem direkt erre a célra van fenntartva. Fürdőkád van, puha törölköző, tusfürdők, nem lehet panasz semmire sem.
  • Hirdető külseje:

    Alice egy nagyon vékony szexi lány. Nagyon hajlékony is, ez nagyon jól jön egykét póznál, akció közben is.
  • Action:

    Érkezésem után egyeztettük a dolgokat, rendes ruhában volt. Elmentem fürdeni kértem, hogy tartson velem, mind ketten levetkőztünk, és elmentünk fürdeni. Amikor beléptünk a fürdőkádban azonnal vad csókolózásba kezdtünk, közben megmosdattuk egymást, én bele kóstoltam már itt a punciba, a farkam már itt ált mint a cövek, sajnos nem vittünk be gumit, pedig már itt magamévá tettem volna. Meg ujjaztam sikerült nagyon felizgatnom, kérte hogy menjünk be a szobába és kúrjam meg de nagyon, ez van ha nagyon felizgatok egy nőt, nem ma kezdtem. Bementünk a szobában csókok ismét vad csókok nem az a puszi csak. Akár végig tudtam volna csak csókolózni vele az egy órát mert az is annyira jó vele. Közben franciázni kezdett, majd ez kölcsönös lett, de ekkor már nagyon nedves volt, Első vendége voltam aznap. Ujjazni kezdtem vadul,de úgy csináltam hogy azért ne élvezzen el. Gumit húztunk Lovaglóval kezdtünk csodálatos volt nagyon vigyáznom kellett, hogy nehogy 2 perc alatt végem legyen.Szemből fojtattuk, közben csókolóztunk itt nem bírtam magamal és vadul elkezdtem kúrni, nagyon nyögtem és is és ő is, kérte hogy ne hadjam abba mert min elélvez. Egyszer csak éreztem a melegséged és felsikított 1:0 neki majd pár másodperc és én is egyenlítettem 1:1 lett. Pihegtünk mind a ketten letörölgetett és elfeküdtünk egy pár percre az ágyra mind ketten. Azt mondta ez jól esett neki is, mert aznap még nem volt orgazmusa. Nagyon felizgattam mert pár perc és szó nélkül elkezdett szopni pillanatok alatt kemény lettem újra, de nem akartam hálátlan lenni én sem, ezért én is franciáztam közben az újjaimamal izgattam a puncit. éreztem hogy nagyon nedvesedik újra és addig nyaltam nyaltam még nem ismét vezetést szerzett Alice 2:1 re átvette a vezetést, hagytam egy picit kipihegje magát.gumit felhúztam és kutyusba elkezdtem kúrni, nagyon vadul, nálam a második kör szokott lenni a keményebb, mert akkor nem durranok el olyan hamar. csak úgy csattogott a drágámnak a feneke, de ő is tolta magát bele a farkamba így több percig kúrtam, majd oldalról csináltuk, szemből folytattuk itt is nagyon vadul szexeltünk, majd mikor éreztem, hogy jön a vég kivettem a punciból a farkam és kértem hogy franciával fejezze be a meccset. itt lett 2:2 az állás. Mind a szájába ment, szerintem lenyelte az egészet. Elment az idő felöltöztem és távoztam.
  • Elszámolás:

    Az elején oda adtam neki amikor megérkeztem átlagos ajándék, de amit kaptam, az átlagon felüli.
  • Összkép:

    Nagyon hagyta magát megkúrni, ezt nem mindenki engedi így és nagyon bele is élte magát, teljesen az volt a benyomásom, mintha ő is nagyon akarta volna a szexet. biztos hogy még meglátogatom még az tuti biztos.
Happy Massage