• Tia

  • Beküldte:
  • Tia reagálása

    Dràga Akellám ! :)

    Örülök hogy ennyi idő alatt sem felejtettél el ! :) A beszámolót külön köszönöm neked :) Mindig élmény vissza olvasni :) Na de hogy teljesen tökéletes legyek , valamelyik hétvégén megpróbálkozok azzal az almás pitével ;) :))) Varlak sok szeretettel legközelebb is :)

    Sok-sok csók neked ! :)

  • Egyeztetés:

    Hétfőn hívtam telefonon és mára, azaz csütörtök 10-re kértem időpontot. Nagyon-nagyon kedves volt, egyből be is írt a naptárába. Kérdeztem, hogy mikor adja meg a pontos címet mire ő, hogy most. Mikor igazoljam vissza, hogy megyek? Azt mondta, hogy nem kell visszaigazolni csak arra kért, ha bármi miatt nem tudok menni, akkor szóljak neki időben. Hát ennél rugalmasabban nem lehet kezelni a dolgot.
  • Megközelítés:

    GPS gond nélkül a megadott címre vitt. A kapu előtt parkoltam. A tömegközlekedés sem lehet gond, habár nem is merem a helyi körülményeket.
  • Helyszín:

    Panel emeleti lakás. Nagyon rendben van. Tiszteság, rendezettség. A fürdőszoba jól felszerelt. Zuhanyozóban lehet pancsizni. Bőséges tusfürdő választék, szájvíz választék, minden, amire szükség lehet. A szobában nagy francia ágy. Az asztalon mécsesek. A háttérben kellemes zene.
  • Hirdető külseje:

    Hát ez itt a lényeg. Kb. 4 éve voltam már Tiánál. Aztán lett egy kis eü. problémám, ami rendbe jött, ő meg messzebbre költözött. Mikor kiszúrtam, hogy megint a IV.-ben praktizál, a hogy tudtam loholtam hozzá.
    Úgyszolván semmit nem változott. A képei szinte mindent megmutatnak. Gyönyörű, magas karcsú alkat, elképesztően szép jó közepes cickókkal. Tia arca nagyon szép. Zöld szemek, bájos mosoly és kedvességég. Rangomnál fogva nem mondhatom, hogy "Istennő", de arányosabb, kecsesebb formát tervezni sem lehetne. Sok lánnyal voltam pályafutásom során, de kimerem jelenteni, hogy Tia az oldalon hirdető és az életemben szereplő 5 legfényesebben csillogó gyémánt egyike. Köztük rangsort nem lehet beállítani.
  • Action:

    Korábban írtam, hogy pár nappal a randi előtt beszéltük meg az időpontot. Nagyon vártam a találkozást.
    Sajnos egy műszaki hiba miatt terven kívül, szolgálati okból az éjjel nem sokat kellett aludnom. Ráadásul fejfájás meg mit tudom én, szóval olyan voltam mint egy döglött hal. Lesz ami lesz alapon nem lemondtam le a randit. Hát beléptem és az ajtó mögül került elő Tia. Tudtam, hogy gyönyörű, de az emlék és a valóság közt nagy a különbség. Zavarba is esetem. Nem ragozom. Puszik, csókok ölelkezés. A szobában a mécsesek közé, az asztalra tettem a "csokrot" Új pesti átlag. Egy kis beszélgetés, majd fürdőszoba. Amikor kijöttem, már ruha nélkül várt. A látványt meg sem kísérlem leírni. Hibátlan tökéletes alak, elképesztően szép cickók és kedves mosoly. Tetkó nincs!!! Aminek külön örültem. Ehhez a szépséghez hozzáadni nem lehet, de elvenni igen. Nos az akcióval kapcsolatban csalódást fogok okozni. Megkértem Tiát, hogy feküdjön hanyatt és elkezdtünk csókolózni, majd szép lassan haladtam lefelé, nem hagyva ki semmit. A mennyekben éreztem magam hogy ezzel a gyönyörű lánnyal lehetek. De a gaz ÁRULÓT ez nem hatotta meg! Legyintett rám és csüngött tovább.
    Látva a dolgot, Tia akcióba lépett. Nem kevés munkával és tudással sikerült elérnie egy használható állapotot, miközben gyönyörködtem a lányban és minden sajnálkozásom ellenére élveztem a helyzetet.
    Végül sikerült csúcsra jutnom. Kérdeztem Tiát, hogy holtakat is élesztett már fel? Azt mondta, hogy még nem próbálta. Szerintem menne neki. Legközelebb ami nemsokára bekövetkezik, majd lerendezem őt ahogy kell.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás teljesen korrekt volt. A megbeszéltek szerin történt. Nagyon elégedett vagyok. Tia mindent megtett annak érdekében, hogy a randi jól sikerüljön. Annak, hogy felemásnak tekinthető az eredmény, kizárólag én vagyok az oka. Mindenképpen elégedett vagyok Tiával.
  • Összkép:

    Fent már részleteztem, hogy Tia egy szépséges, kedves, tapasztalt, TÖKÉLETES lány. Várjunk csak! Mégsem. A beszélgetés során kiderült, hogy még nem sütött almás pitét. Na még ilyet..............
Happy Massage