• Kamilla

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyeztetés először itt a chat-en (a napot itt beszèltük meg) a pontos részleteket pedig telefonon, elsőre felvette, kicsit kevesebb, mint 1 óra múlva már ott is voltam.
  • Megközelítés:

    Bkv okés, kicsit azért kell sétálni, parkolás, ha nem is pont a ház előtt, de nem rémálom.
  • Helyszín:

    Fürdő&lakás&szoba nagyon rendben van, újabb építésűnek mondanám. Ágy nekem furi volt, nagyon rúgózik, de nem volt zavaró. Ami nem tetszett, hogy a szoba mellett van a fürdő így amikor más használja az zavaró lehet.
  • Hirdető külseje:

    Totál olyan, mint a képeken, talán picit vékonyabb élőben (a híres +5kg a kèpeken, ami optikai csalódás csupán). Öltözködés, nem túl sok minden volt rajta :)
  • Action:

    Már chaten puhatolóztam a popós progi iránt, illetve, hogy mi az, ami szószerint még belefér, amikor mondta, hogy majd "meglátjuk" már tudtam, hogy nem lesz anál, most vagy én vagyok nagy vagy a lányok között van egy egyezség, hogy dicsérik a méretet, de be nem engednek oda senkit. Mivel előre tudtam, hogy ez lesz, pontosabban, hogy mi nem lesz ezért nem is vagyok csalódott. Ennyit a popóról. Érkezés után, szokásos fürdő, kértem, hogy tartson velem, reménykedtem egy gyors zuhany alatti nfv-ben, ezt kedvesen hárította, hogy majd a baszobában. Bőre nagyon finom, puha és illatos a hátamat kértem, hogy mossa meg, amire megfordultam, már jócskán kész álltam mindenre/bármire. Fürcsi után, szobában kaptam egy egész jó franciát, tövigről álmodni sem mertem a fentebb említett dolgok miatt, ágy mellett állva lett végem, a testére élveztem. Ismét gyors zuhi, majd ágyban fetrengős beszélgetès, itt éreztem, hohy feloldódott vagy hogy megtaláltuk a közös hangot, kis kacarászás (értelmes csaj). Aztán 2. menet nf majd esőkabát a program: lovacska,misszi végül kutyus, közben voltak kisebb hanghatások, nem hiszem, hogy összejött neki, nem csinálok az ilyenekből egó-dolgot. Végül hátamon fekve francia-kezes párossal lett végem. A 2. menet alatt többször elment az ihlet em a fürdőből jövő hangoktól (semmi extra nem volt csak zuhany és ajtó nyitás-csukás) pont rosszkor ez zavart picit. 2.menet után zuhany és távozás. Összesítve az zavart, hogy a fürdő melletti szoba a miénk, az elején lassan lazultunk el, de ha megyek még szerintem másodjára jobb lesz majd az összhang. Ami nem tetszett, hogy az 1 óra az be van tartatva, nem akartam ott aludni vagy ilyesmi, csak 50. percben szólt, hogy lassan lejár az időnk. Jó dolgok: imádnivaló, ha elengedi magát, vicces és nagyon dögös, fiatal, még biztos visszamegyek hozzá.
  • Elszámolás:

    Korrekt volt, elszamolás rendben ment, érkezés után, mivel először voltam szerintem ez így ok.
  • Összkép:

    Még visszamegyek(szerintem ez mindent elárul), ha ő is szeretné.
Happy Massage