• Crystal

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem, diszkréten visszacsörgetett, elmondta a lehetőségeket és megegyeztünk egy időpontban.
  • Megközelítés:

    Telefonon megadta a pontos címet, navigációval könnyen odataláltam. Az utcában aki akar az talál parkolóhelyet.
  • Helyszín:

    Régi stílusú lépcsőház, kódot telefonban kaptam, első emeleten résnyire nyílik is az ajtó. Belül a lakás nagyon barátságos, másik lány is dolgozik ott, de ezt csak Crystaltól tudom, senki mással nem találkoztam. A szobában gyertyák, kellemes zene, a szobainas is kedvesen fogadott. A fűrdőszoba jól felszerelt, minden igényt kielégít a higéniához.
  • Hirdető külseje:

    Crystal zavarbaejtően gyönyörű, igazi nő. Kecses vékony teste, szexi öltözéke, szemüvege titkárnős külsőt kölcsönöz, nekem ez nagyon bejött. Végig nagyon kedves volt, itallal kínált.
  • Masszázs:

    Zuhanyozás után a szobába vezetett, rajta ekkor már csak egy kis tanga volt. Elhelyezett a tatamin, és kezdetét vette a rendkívül szakszerű, kellemes masszázs. Lábaktól felfelé haladt, közben beszélgettünk minden féléről, nagyon kedves és intelligens lány. Masszázs közben sokszor úgy helyezkedik, hogy egy kis simi itt ott beleférjen, én éltem ezzel a lehetőséggel. Megfordulhatsz vezényszó után csúszka következett, ez igazán nagyon erotikus volt, meg sem tudtam szólalni. Közben kis lihegés fül mellett. Gyönyörű testét én is simogathattam közben. Először voltam nála, nem akartam feszíteni a határokat. A csúszkája felejthetetlen élmény maradt bennem.
  • Kényeztetés:

    Csúszkát követően láberotikával folytattuk. Lábaim közé telepedett, szexi talpait bekente, talpával a mellkasom simogatta, közben kézbe vette, amit kézbe kell venni. Nagyon kellemes mozdulatokkal erősítette az izgalmi állapotot, közben lábujjaival a szám körül birizgált, én tisztelettudóan lenyalogattam talpairól a krémet, majd kezelésbe vette az ágaskodót a lábfejével is. Hát ebben is nagyon profi, szerintem ez specialitása lehet. Mellém telepedett, talpait az arcomba helyezte, közben kézzel folytatta tevékenységét, én közben combjait könnyen elérve simogatni kezdtem. Megkérdeztem, esetleg én is kényeztethetem-e pl. Nyelvvel (mert nekem meg az a specialitásom) nemleges választ kaptam, kicsit szégyelltem is, hogy belekérdeztem, amikor az adatlapján egyértelműen ki volt húzva. Mindegy, kézzel végzett velem, nagyon kellemes volt. Egy kis ölelést is kaptam törlés után.
  • Elszámolás:

    A telefonban egyeztetett összeget a végén átadtam, korrekt, pesti átlag. Egy között zuhihást kértem csak a végén
  • Összkép:

    Összességében nagyon jól éreztem magam Crystallal, többet is kaptam, mint amit vártam. Én bátran ajánlom mindenkinek, nagyon szexi és kedves lány. Köszönöm.
Happy Massage