• KIARA

  • Beküldte:
  • KIARA reagálása

    Kedves csávog !
    Köszönöm ,hogy kis talinkát beszámolóba foglaltad. :) Gyorsan elszállt az idő , legközelebbi randinkál jól átmaszírozlak mindenhol ezt garantálom :)) csók :Kiara

  • Egyeztetés:

    VTR-ben, simán, egyszerűen.
  • Megközelítés:

    Autóval nem problémás. Különösen nem kora délután, amikor mentem. Parkolás fizetős, de manapság már csak az erdőben nem az.
  • Helyszín:

    Régi ház, helyes kis előtér, majd egy csodálatos kilátású lépcső visz az emeletre, a masszázsszobákhoz. Az én szobám szép tágas volt, egy sokat sejtető kerek piros matraccal a közepén. Talán az egyetlen negativum, hogy kicsit úgy éreztem, hideg van. Nem véletlen, hogy Kiarának is hideg volt az orra (bár ez tulképpen szexi volt). De aztán megmelegedtünk. A fürdőszoba tiszta, rendes.
  • Hirdető külseje:

    Oh…. OH! Egyszerűen TÖKÉLETES alakja van, vékony, magas, valami egészen megbabonázóan szép fenékkel. A melle kicsi, de korántsem apró! nagyon arányos, gyönyörű bimbókkal. Az arca is szép. Hibátlan bőr (néhány kisebb tetkó) és sok-sok haj, kacéran feltűzve.
  • Masszázs:

    Hogy mi…? Ja, persze, a masszázs. Hát igen. Legközelebb arra is mindeképpen sort keritünk, igérem. De mivel a Rendszer nem adja meg ilyen könnyem magát (minimum 500 karakter, kishaver!) nézzük sorban, mit is lehet masszázsnak tekinteni? Először is, még állva, puha mozdulatokkal végigmasszirozta a hátam. Aztán persze volt lingammasszázs is, kis ajaki rásegitéssel (ld lejjebb). És amikor a végén, a közös fürdés során szakszerű szappanos masszázsban részesitette a hátamat. Egészen bizonyos vagyok benne, hogy ha hagytam volna, kiváló svéd-, thai- talp- és egyéb masszázsban részesitett volna, de legnagyobb bánatomra kifutottunk az időből.
  • Kényeztetés:

    Valahogy úgy alakult, hogy egyből ezzel kezdtünk, gyakran megesik ez velem. Először egy ideig állva kóstolgattuk egymás testét, ez nekem kihagyhatatlan, majd letérdelve a tatamira lassan megszabaditottam szexi kis ruhácskáitól (a harisnyatartót és a fekete neccharisnyát azért rajta hagytam) és felfedező útra indultam punciügyben. Sikerrel jártam és hosszasan elmatattam ezen az egészen figyelemre méltóan szép testrészén, Kiara hagyta, hogy elsimogassam egy szép, hosszan remegős orgazmusig. Utána én részesültem jutalomban, és hanyatt fekve, fejem alatt párnával nézhettem amint gondosan, hosszan és figyelmesen szájjal-kézzel engem is kielégitett. Nem az a megfulladós-töviglenyelős-szájbaélvezős tipusú francia volt, de én nem is igazán igénylem azt, ellentétben nagyra értékelem az odafigyelést és a finom érintéseket és ezt tőle maximálisan megkaptam… A bónusz pedig az volt, hogy mindeközben tovább simogathattam remekszép punciját. Utána gyengéd romeltakaritás és egy kis összebújás, majd nyomás együtt a zuhanyozni, mert sajnos letelt az óra.
  • Elszámolás:

    Korrekt, sőt, jutányos, nagyon megérte, hagytam egy kis extrát is, megérdemelte!
  • Összkép:

    Nagyon-nagyon jó… Kedves, figyelmes, gyönyörűszép és egy cseppet sem szégyellős lány. Hát ha még csókolódzni is lehetne vele… Szerintem nem ez lesz az utolsó alkalom nála… Sajnos a rendszer nem engedi, hogy “jó”-nál jobbat adjak, pedig minimum egy “nagyon jó”-t érdemelne!
Happy Massage