• NOÉMI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Délután heves hátfájás és világcsömör közepette hívtam fel, gondolván, hogy valami színt viszek meglehetősen sötét hétkezdetembe. A telefont azonnal felvette és rövidesen már az ajtó alőtt álltam.
  • Megközelítés:

    A Mechwart liget tőszomszédságában található ház, kicsit nehezen parkoltam, de ahogy láttam jobban jártam volna, ha a Mammutnál hagyom az autót és lesétálok egy megállónyit vagy akár felülök valamelyik sárgára.
  • Helyszín:

    Az ember nem is gondolná, hogy ezek a XX. század első felében épült házak mennyi minden titkot és kölönlegességet rejtenek. Maga az épület átlagosnak mondható, ikerudvarral, emeletenként két lakással, ha jól láttam. Viszont számomra óriási meglepetés volt a lakás, ami mondhatni luxusszinten van berendezve, sejtelmes félhomállyal, de még abban is észrevehető igényes berendezéssel. No nem csak tessék-lássék igényes, hanem tényleg igényes. A régi klasszikus művekben olvasható magánszalonok hangulatát idézi. Több szoba van, kellemes dekorációval, csodálatos fürdővel, ami pont egy ilyen helyhet illő színeket tartalmaz. Absolut pozitív. Bár a "konyhából" behallatszott vagy a kollegiánk egyikének a hangja, ezt leszámítva diszkrét.
  • Hirdető külseje:

    A képek és hatásuk nem hazudnak, a megérzés pontos volt, a valóság pedig szemet gyönyörködtető. :) Csinos, szőkeség, akinek karcsú kezeiben erő is van. Kedves, huncut szemek, amik azért érezhetően szúrni is tudnak valószínűleg. Csinos test, fiatalos kellemes cicik.
  • Masszázs:

    Az elején megkérdezte, hogy mit szeretnék, én meg elmondtam hátproblémáimat, de közben rábíztam magam, hogy a kereteket ő határozhassa meg. Itt sem csalódtam, kellemes krémmel masszírozott végig, a talpamnál kezdve. Az elején mondta, hogy kicsit kómás a melegfronttól (megértem), ezért elnézésemet kéri, ha nem tud eléggé erősen masszírozni. Közben kiderült, hogy a csuklója is kicsit fáj, ez érezhető volt a mozdulataiban is. De ezzel együtt sem volt okom panaszra. Végigmasszírozta a lábamat, érezte, hogy még nem vagyok annyira ellazulva, hogy mármilyen huncut mozdulatot bevihessen, ezért tényleg egy profi közepesen erős masszázst kaptam. A hátamat nagyon óvatosan megpróbálta kimasszírozni, részben sikerrel, bár a forró zuhannyal is sikerült ellazítanom az izmokat. Közben kellemesen beszélgettünk.
  • Kényeztetés:

    Miután tényleg teljesen végiggyúrt, kérdezte, hogy folytathatjuk-e úgy, hogy megfordulok (addig a hasamon feküdtem). Én boldogan beleegyeztem és szakszerűen kézzel, szájjal, nyelvvel - láthatóan jól ismerve az egyéb általánosan reaktív pontokat is - addig boldogított, amíg zsibbasztóan jól éreztem magam. :) Másfél percig utána csak szuszogtam, de nem erőltette a véleménnyilvánítás verbális formáját, mivel hatás akár még avatatlan szemlélőnek is egyértelmű lett volna. :)
  • Elszámolás:

    Utólag tettem le a másfél óráért az ajándékot, mivel még sosem vettem igénybe ilyesmit, ezért nem tudok nagyon viszonyítani. Nekem megérte.
  • Összkép:

    Egy csinos, nem nádszálvékony, de kimondottan kellemesen formás lány egy láthatóan erre a célra berendezkedett intézményben. Maximálisan kielégítő szolgáltatással, szerintem, megfelelő ***.
Happy Massage