• Crystal

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Uraim, aki olvasta a beszámolóimat, annak bizonyára kiderült, hogy 1. Nem járok túl gyakran masszázsra, 2. Kerülöm a „Szia, várlak egy kellemes masszázsra” jellegű hirdetéseket 3. Visszatérek azokhoz a lányokhoz, akiktől kellemes emlékekkel távoztam. Így esett a választásom ismét Crystalra. Sajnos az oldalon már nem hirdet, de máshol megtaláltam. Hívtam és második próbálkozásra elértem telefonon. Mivel már jártam nála, ezért a programról nem kérdeztem, hanem a szabad időpontjairól. Könnyen sikerült egy mindkettőnknek megfelelőt találni.
  • Megközelítés:

    13. kerület West End közeli egyirányú utcája. Könnyű megtalálni, de autóval napközben macerás, mert nehéz parkolóhelyet találni. Fizetős is és a legdrágább kategória. Tömegközlekedésből metró, busz és troli is van arrafelé néhány perc sétára.
  • Helyszín:

    A helyszín egy régebbi építésű bérház. Bejutáshoz az érkezéskor hívni kell a kapukódért, amivel a kapun és egy belső bejáraton is át kell hatolni. Lift is van, de a lépcső a legegyszerűbb. A bejutás abszolút diszkrét. Maga a lakás szépen felújítottnak tűnik, bár az előszobán fúrdőn és maszobán kívül mást nem láttam belőle. Cipőt az előszobában le kell venni. A masszázs helyszíne egy mécsesekkel hangulatosan megvilágított szoba, tükrökkel a falon és egy tatamival a földön. A ruháknak van szobainas. A masszázshoz aláfestésnek kellemes zene szól. A fürdőszoba is teljesen rendben van. A tusfürdő válaszék is bőséges.
  • Hirdető külseje:

    Mivel már jártam nála, ezért tudtam, hogy mire számítsak. Crystal egy késő huszas, kora harmincas, nagyon szexi nő, pontosan olyan, mint a fényképein. A bőre szép, sima, a cicije nem túl nagy de kerek és formás. Ehhez társul egy gömbölyű popsi és borotvált punci.Nekem az arca is bejön. Külön szexepil nekem a szemüveg, ami az egész program alatt rajta marad.
    Egy lenge kis izében fogadott, amiből később csak egy harisnyatartó szerűség maradt rajta.
  • Masszázs:

    A korábbi tapasztalataim alapján a 1.5 órás, fullos programot választottam. Ez tartalmaz egy felvezetést, majd masszázst, végül egy levezetést. Ez alső és utolsó programpontról a következő fejezetben írok.
    Masszázs előtt elmentem fürödni. Vissztértem után rákérdezett a masszázs erősségére. Én nem kedvelem a nagyon gyúrós, csontropogtatós masszázst, ezért a közepes erősségre szavaztam.
    A masszázs elején hasra parancsolt, majd talpmasszázzsal kezdett. Ezután átgyúrta a vádlimat, majd comb és fenék masszázzsal folytatta. Elsősorban az ujjait használja körkörös és nyomkodó mozdulatokkal. A masszázs kellemes, kifejezetten ellazító. Az alsó fertáj után következik a hátmasszázs. Ekkor már főleg az alkarjával és tenyérrel dolgozik. Ez sem szétszedős, de kellemes. Utána a váll és a karok jönnek, ismét főleg ujjakkal dolgozva. A masszázs program végén a kezeket is megmaszírozza. Nem sportmasszázs, de érezni, hogy tanulta.
  • Kényeztetés:

    A másfél órás programba belefér egy fel- és levezetés. Én kezdésnek a láb erotikát választottam, mert ez a specialitása. A hátamra fektetet és bevezetésnek lágyan simogatta a hasamat és a comb belső részét. Majd a talpait bekenve finoman kezelésbe vette nemesebb részemet. A talpával és a lábujjaival is dolgozik rajta. A mozdulatok sebessége hol lassab, hol gyorsabb, a simítások is hosszbbak és rövidebbek váltakozóan. Elég nehéz leírni az érzést. Végtelenül erotikus az egész, ki kell próbálni. tevékenysége egy hatalmas robbanásban csúcsosodott ki. Hagyott megpihenni, majd letörölgetett egy nedves kendővel. Ezután kezdetét vette a masszázs, amit lásd fent.
    A masszázs befejezése egy csúszkamasszázs, a mihez elsősorban a cicijét használja. Hála a szobában lévő tükröknek ez vizuálisan is nagyon erotikus látványt nyújt. A hát csúszka után fordulás és elölről is kapok egy kis csúszkát, mielőtt kézbe veszi a dolgokat. Élve a lehetőséggel én a levezetéshez prosztata masszázst is kértem. Sajnos ettől a ponttól már nagyon nehéz konkrétumokra és részletekre visszaemlékezni. Hol a farkamat, hol a fenekemet izgatta a kezével, változó tempóban és intenzitással. Nagyon odafigyelt, mert többször már a csúcs közelében jártam, amikor visszvett a lendületből, mielőtt újra felhúzott a végletekig. Ezt jópárszor eljátszottuk, mielőtt hatalmasat durrantam a kezébe. Hagyott lenyugodni, majd ismét nedves kendős törölgetés következett. Végül egy kis víz és el fürödni.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt, annyi amennyit mondott. Az ajándék mértéke talán egy kicsit az átlag feletti, de arányban van a szolgáltatás minőségével.
  • Összkép:

    Nagyon csinos lány, nagyon fullos szolgáltatással. Azt kapod, amit ígért és elvársz. Abszolút kipróbálni érdemes kategória.
Happy Massage