• Crystal

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Korábban már voltam nála, rajta van a TOP listámon. Ő kezeli a telefonját. Bár szombaton hívtam, rugalmasan állt az egyeztetéshez, a hívásom után 2 órával tudott is fogadni.
  • Megközelítés:

    A Nyugatinál lévő jól ismert plázához közeli (attól pár perces sétára található) a búvóhely, emiatt BKV-val számos módon könnyen megközelíthető. A cím környéki utcákban a parkolás fizetős.
  • Helyszín:

    Klasszikus újlipótvárosi társasház, amely kívülről átlagos állapotú. A kapukódot telefonon kaptam érkezéskor, viszont egy kedves idős hölgy épp jött ki a házból, aki így nekem kedélyesen kinyitotta a kaput. Lift van, de gyalog mentem fel. A lakás abszolút kultúralt, szépen kialakított, "laknék is benne" kategóriájú. Maga a maszoba nagyobb mint az átlagos ilyen tetthelyek, tiszta, tükörrel felszerelt, az események tatamin zajlanak.
  • Hirdető külseje:

    Lássuk be ez (mármint a külső) talán a legkardinálisabb szempont ilyen jellegű helyen. Mivel már másodjára voltam a hölgynél, és elég kritikus vagyok ilyen téren, ezért részemről Crystal külseje teljesen rendben van. Jobb mint ami a képekből átjön, vagy legalábbis elsőre gondoltam. Ami megmaradt: helyes arc; kicsi de hívogató cicik, formás lábak, karcsú alak.
  • Masszázs:

    Kezdéskén elkezdtem felfedezni a gyönyörű testét. Hamar lekerültek az ebben zavaró, de amúgy igen sexy felső textilek: valami top, illetve a melltartója. Lejjebb haladva megcsodáltam a csipkés és picike bugyiját, ami a rafinált kialakításának köszönhetően láttatni engedte a titkos barlang bejáratot is. Ezután felfedező utamat folytatva lehámoztam a formás lábikóiról a sötét színű harisnyákat. Bár nem vagyok lábimádó, de azért meg kell hagyni, Crystal lábai igen formásak, muszáj volt lassan, komótosan végigpuszilgatnom őket. Ekkor fedeztem fel, hogy lábujjgyűrűt is visel, amit kérésemre készségesen levett. Ezután megfordítottam, és így már hason fekve is végig csókolgattam hosszasan, most lentről indulva a hátán át az arcáig. Ekkor illedelmesen rákérdeztem, hogy a csók mehet-e (mivel ezt botor módon előzőleg nem egyeztettem vele), de sajnos ez nem szerepel a repertoárban, így a kecses nyakát halmoztam el puszikkal, amit jól láthatólag ő is élvezett. Majd a melleit puszilgatva elkezdődött egy kisebb szerepjáték - amit még a hozzá tartó úton gondoltam ki, a megérkezésemkor egyeztettük - és amiben abszolút partner is volt. Ezt egy nagyon kellemes, jó értelemben elnyújtott manuál terápia követte. Az utódokat nedves törlőkendővel tisztította le. A regenerációs időben kicsit megmasszírozott, beszélgettünk, kedvesen érdeklődött, illetve mesélt magáról is.
  • Kényeztetés:

    Az előző blokkban már írtam erről. Na de visszatérve az események dokumentálásához: Dumcsizás közben éreztem, hogy kezd visszatérni belém az erő, elkezdtem cirógatni, ő is engem, ami végül egy szintén kirobbanóra sikeredett újabb csúcsrajáratással fejeződött be a kecses kacsói által.
  • Elszámolás:

    Pesti átlagnak megfelelő. Utólag rendezve, diszkréten az asztalkára helyezve a telefonban egyeztettetnek megfelelően.
  • Összkép:

    Nekem bejön mind külsőleg, mind a személyisége, mind pedig a nála átélt élmények. Ajánlani azoknak tudom, akik nem pornós, hanem kedves élményekre vágynak. Ha idén már nem is, de jövőre biztos meglátogatom újra.
Happy Massage