• Crystal

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Már jártam nála pár hónapja. A kellemes emlékek hatására úgy döntöttem, újra meglátogatom. A telefont elsőre felvette. Kértem egy frissítést a lehetőségekről, amit készségesen megadott. Időpontot is könnyen egyeztettünk egy nekem megfelelő, közeli órára. Flottul ment minden.
  • Megközelítés:

    13. kerület West End közeli utcája. Én autóval mentem, kora délután nem sikerült elsőre parkolót találni, így mentem egy kört, mire meg tudtam állni. A parkolás fizetős, és nem olcsó. BKV is van a közelben, de nem pont a ház előtt, egy kis séta biztosan szükséges. A helyszínt GPS nélkül is könnyű megtalálni.
  • Helyszín:

    Régi építésű társasház emelete. Bejutáshoz az érkezéskor ad kapukódot, amivel két bejáraton is át kell verekedni magad. Lépcsőn felsurranva diszkréten beenged. Én nem találkoztam közben senkivel. A lakás szép, felújított, bár nem sokat láttam belőle. Cipőt az előszobában kell hagyni. A tetthely egy kellemes szoba, hangulatos mécsesekkel megvilágítva, a a falon tükrök. A ruhák elhelyezésére szobainas szolgál. A masszázs tatamin történik, közben kellemes zene szól. A fürdőszoba is szép, sarokkáddal és zuhanyfallal. Ez utóbbi használatához elsőre nem hátrány egy alapfokú pilótavizsga, annyi gomb van rajta. A tusfürdő válaszék is bőséges.
  • Hirdető külseje:

    Crystal egy igazi dögös csaj, teljesen megfelel a fényképeknek. Szép, sima, szolizott bőr, nem túl nagy, de formás cicik, gömbölyű popsi, szép arc, borotvált punci. Szemüveget hord, ami végig rajta marad. Kicsit titkárnő feeling, de elég szexi egy majdnem meztelen, szemüveges nő.

    Érkezéskor fehérneműben és egy háló szerű topban fogad. A masszázsra ebből csak egy csipkés harisnyatartó marad rajta.
  • Masszázs:

    A legutóbb időhiány miatt csak egy órát maradhattam, most kipróbáltam a 1.5 órás, fullos programot. Ez egy erotikus keretbe foglalt masszázst jelent, fel- és levezetéssel. Erről majd részletesebben a következő részben.

    Masszázsnál választani lehet az erősséget, a lágytól az erősebbig. Én szokás szerint a közepeset választottam. Nagyon gyúrós, ropogtatós masszázst nem is vállal.

    A program hason fekve, talpmasszázzsal kezdődik, majd vádli, comb és fenék masszázs következik. Az ujjaival masszíroz, főleg körkörös és nyomkodó mozdulatokkal. Kellemes, jól eső masszázs, kifejezetten relaxáló. Ezután jön a hát, amit elsősorban az alkarjával és tenyérrel dolgoz át. Majd jön a váll és a karok ismét főleg ujjakkal megdolgozva. A program masszázs része a kézfejjel ér véget.
  • Kényeztetés:

    A másfél órás program eleje erotikus felvezetés. Én ehhez a láb erotikát kértem, mert ebben kevés a tapasztalatom, de izgatott a dolog. Háton fekve lágy has és belső comb simogatásokkal indít. Ezután az ezredest a lábaival veszi kezelésbe. Talppal, lábujjakkal dolgozik rajta. Lassúbb és gyorsabb, rövidebb és hosszabb simítások, frenetikus az egész, csak ajánlani tudom. Hatalmasat durrantam a végén. Utána nedves kendővel letörölget.

    A masszázs végén, még hason fekve csúszkamasszázzsal indít, a mihez a cicijét használja. A tükröknek hála ez nagyon erotikus. Közben kis fülbeszuszogások. Majd fordulás után elölről is jön egy kis csúszka, mielőtt rátér a levezetésre. Ehhez én prosztata és lábmasszázs is kértem. Innen a dolgok kicsit összefolytak. A kettő kombinációja fergeteges volt. Kívülről, belülről izgatott egyszerre, a farkamat kézzel és lábbal felváltva. Többször visszavett a tempón, amikor érezte a vég közeledtét, de végül megkegyelmezett, és ismét hatalmasat durrantam, azt hiszem a kezébe. Utána megint nedves kendős törölgetés, majd hagyott lenyugodni és vízzel kínált. A végén irány a fürdő.
  • Elszámolás:

    Korrekt elszámolás, annyi, amennyit mondott. Ajándék utólag az asztalra helyezve. A fullos program összességében talán az átlag feletti ajándék, de megéri.
  • Összkép:

    Már jártam nála, nem ért meglepetés sem csalódás. A 1.5 órás program két levezetéssel egy szép, szexi lánytól nagyon megérte. Ajánlani tudom minden kedves makktársnak.
Happy Massage