• Ingrid

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Ingrid reagálása

    Kedveském :)
    Mit is írhatnék Neked mást KÖSZÖNÖM hogy megírtad sokadik élményünkből már,
    a legutóbbit.-amire nem számítottam de nem is kell ezt megbeszélni! sok minden mással vagyunk mi elfoglalva mikor sikerül találkoznunk.:):)és csak élvezzük a pillanatot az időnket.
    uh Meglepődve de nagy örömmel olvastam vissza és mosolyogtam a részleteken ami mindenre kiterjedt,és tényleg így volt minden.
    Várlak vissza tudod egy kellemes csatára kicsi incselkedésre amikor csak teheted!A sok sok dicséret bók kényeztetés kedvesség amit kapok tőled háááát a lehető legtöbb!! ;)mindig jól tud esni egy Nőnek.Hááát még nekeeeeem :-P
    Én sem fogom magam vissza,odamondom.... (ha valami szép és jó ;) so cute..
    Csók M...M

  • Egyeztetés:

    Nem volt egyszerű összehozni, az első megadott időpontomat keresztül húzták a melóhelyemen. Igaz a másodikat szintén, Igridnek este írtam egy üzenetet itt az oldalon és másnap összehoztuk. Nagyon rugalmas volt Ingrid (ebben is...) ;)
  • Megközelítés:

    Taxiba be és a közeli bevásárló központ mögött pedig ki. A taxissal megbeszéltem másfél óra múlva ott lesz, mikor én végzek a tárgyalással.. tutti elhitte..
  • Helyszín:

    A helyszín szuper! Én még sosem találkoztam senkivel a lépcsőházban... a lifttel is egyedül utazgattam a megbeszélt emelet felé. A folyosón már Ingrid jelzett..az az érzés.. hmmm... újra itt sokadszorra :)
  • Hirdető külseje:

    Ingrid kék felsőben és miniszoknyában várt. Nekem nagyon tetszik, gyönyörű... egyszóval.. a mosolya az ami elvarazsol. Na meg a mély dekoltázsa és az izmos combjai...
  • Masszázs:

    Kis beszélgetés az előszobában, hogy kivel mi történt mióta nem láttuk egymást kb. az elmúlt 2 hétben. Ekkor már a fürdő fele invitál és lekapom a ruhadarabokat, az ingem vállfára kerül Ingrid által... izgatóan hát rám, hogy meztelenül állhatok e csodálatos hölgy előtt. Megnéz azért, ami jól esik :) gyors de alapos fürdés jön, és már kapja is ki a kezemből a törülközőt Ingridem.. majd megkezdődik a felvezetés.. ezután kis pihi és az üdítő elfogyasztása után már a masszázságyon landolok. Az utóbbi időben minden összejött, így majdnem elaludva néha kicsit leskelődve telik az újraèlesztésem... Lábaknál kezd, nagyon alapos és hihetetlen jó masszázsban van részem. Szerencse, hogy ez a lány gyönyörű és jól fantasztikusan gyúr át! A levezetéshez érkeztünk egyre gyengédebbé válik és hihetetlen csata veszi kezdetét...
  • Kényeztetés:

    Fürdés után Ingrid egy cuki tangàban vár az ágyban. A törülközőt lekapja rólam és teljesen beindìt... vad csókokat váltunk a mellét kezdem el nyelvemmel felfedezni. Igridnek nagyon tetszik, hogy ennyire beindulok rá... Kéri, hogy falatnyi tangát vegyem le róla . Csodálatos látvány tárul elém, nagyon szép ez a lány, fantasztikus teste van. Szép cicik, a puncija is csodálatos és a fenekétől is végem van. Csókolom ahol érem, Ő rám ül és egy kis ide-oda érintgetéssel teljesen megvadìt. Hátradőlök és hagyom, hogy Ingrid irányítson. Ekkor már a szépséges szájával szemből kényeztet és a tükör mögötte fenomenális látványt nyújt. Mikor észreveszi, hogy leskelõdöm megfordul és feneke és puncija közvetlen elém kerül. Sosem szoktam nyalni, azonban már alig bírok ennek ellenallni, biztosra veszem, hogy valamelyik legközelebbi találkozásunknál megfogom kóstolni. Egyre nagyobbakat cuppant, kezét nem is használja és mikor megrázkódom megfordul, hogy láthassam amint a mellére èlvezek. Annyira gyönyörű ahogy ilyenkor rám néz... gyors pihi.. masszázs.. ekkor már érzem ahogy Ingrid neki kezd a végső szeánsznak... nem szóltam neki előre, hogy az utóbbi napok teljesen kiszívtak, nem fog menni.. Ingrid simogatni kezd és érzem ahogy lüktetni kezd a farkam és kezével gyengeden kezelésbe vesz. Kőkeménnyé válok és Ingrid artistákat megszégyenìtő módon a masszázs ágyon szájával kényeztet.. pillanatok alatt a történtek hatása alá kerülök és hatalmas élvezessel köszönöm meg neki a kedvesseget! Ezután közös fürcsi ahol a fenekével incselkedik, hogy most már úgyis veszélytelen vagyok... hát simán felizgatott, már nem akartam mondani, hogy azért ezzel vigyázzon.. :)))
  • Elszámolás:

    megszokott módon a végén a tükör elé teszem.. mégsem nézi.. sokadszorra vagyok már nála
  • Összkép:

    Csodálatos és felemelő! Sokáig ezen kalandból merítek erőt. Magabiztosan veszem az akadályokat és tervezem a legközelebbi találkát Ingriddel...
Happy Massage