• Crystal

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A telefont elsőre felvette. Kedvesen és részletesen elmondta az adatlapján nem szereplő információkat is. Nem sikerült azonnal közös időpontot találnunk, de azt mondta, megpróbál kitalálni valamit és visszacsörög. Így is történt. Hamarosan SMS-ben jelentkezett és sikerült nekem is megfelelő időt találnunk.
  • Megközelítés:

    Tipikus Újlipótvárosi utca a Westend közelében. Parkolás fizetős (és nem olcsó), de kis szerencsével nekem sikerült egész közel parkolni. Valószínűleg BKV-val is csak pár perc séta lehet a metró és busz.
  • Helyszín:

    Régi építésű bérház, kívülről semmi különös. De ilyen helyre nem is az architektúra miatt megy az ember. A kapukódot érkezéskor telefonon kaptam, amit egy külső és belső kapun is be kell ütni. Utána lépcsőn fel, és már ott is vagy. Gyengébbeknek lift is van. A lakás szép és igényes, már amennyit láttam belőle (előszoba, fürdő, maszoba).

    A lakásban nem egyedül dolgozik, bár a logisztika tökéletes, nem találkoztam senkivel, kivéve egy minőségi férficipővel távozáskor.

    A tetthely egy kellemes szoba tatamival, tükrökkel és mécsesekkel hangulatosan megvilágítva, kellemes zenével. A fürdő is szép, megfelelő tusfürdő választékkal.
  • Hirdető külseje:

    Crystal egy igazi dögös MILF. Szexi fehérneműben fogad, amiből a végére csak egy combfix és egy harisnyatartó marad rajta. Formás kerek popsi, szép cicik, selymes bőr, és az arca sokkal szebb, mint a képeken. Sok férfitársam elfogadná otthonra is, azt hiszem.
  • Masszázs:

    Érkezéskor ásványvízzel kínált, majd megbeszéltük a programot. Sajnos nem egyeztettük előre, hogy mennyi ideig maradok. Én a 90 perces programot kértem, mert csak az tartalmazza az általam preferált felvezetés-masszázs-levezetés kombinációt. Ez azonban nem működött logisztikai problémák miatt. Crystal megpróbálta orvosolni a dolgot némi telefonos segítséggel, sajnos sikertelenül. Így végül kedvesen azt a megoldást ajánlotta, hogy zanzásítsuk a programot 60 percbe.

    Ruhák szobainasra, majd fürdés. Utána elhelyezkedtem a tatamin és felvezetésként egy nagyon kellemes, bő olajos lingam masszázst kaptam, ami elég hamar eredményre vezetett. Így már megnyugodva térhettünk át a masszázs részre.

    Megbeszéltük, hogy egyikünk sem híve az izmokat a csontokba préselő, szétgyúrós masszázsnak. Így egy megfelelően szakszerű és erős, de nem fájdalmas masszázst kaptam, ami pontosan elég az edzés utáni izomláz és az esetleges csomók kezelésére, de közben megfelelően ellazít is. A program talpmasszázsalm kezdődik, majd vádli, comb, fenék és hát következik. A végén a karok és a kéz masszázsával fejeződik be a program ezen része.
  • Kényeztetés:

    A masszázs végén beolajoz engem is és magát is, majd következik egy nagyon finom csúszka, ami különösen erotikus a tükrök miatt. A zanzásítás miatt ez a rész nem volt nagyon hosszú, de a hangulatba hozáshoz pont elég. A fülembe suttogott "fordulj meg" után bő olajjal meglocsolja a velem egykorút, majd érzéki kézimunkába kezd. Kérésemre prosztata masszázst is abszolvál, amit nagyon finoman, valószínűleg sok síkosítóval csinál. Nem siet, nem kapkod, lassan halad a cél felé. Hamar a csúcs közelébe juttat, és ott is tart. Tulajdonképpen rajtam múlt, hogy mikor jön a megváltó bumm. Utána törlés (nem Sylvia, hanem nedves törlőkendő), kis pihi, majd irány a zuhany.
  • Elszámolás:

    Ajándék utólag a komódra letéve. A logisztika és zanzásítás miatt nem standard, majdnem a 90 perces program, így kicsit átlag feletti.
  • Összkép:

    Crystal egy nagyon dögös nő, profi masszázzsal és profi erotikával. Csak ajánlani tudom. Én még visszamegyek.
Happy Massage