• Crystal

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Éppen a városközpontban autóztam, elintéztem pár dolgot, amikor eszembe jutott,hogy már régen jártam a lánynál. Mindig szép emlékekkel távoztam, miért nem ismételném meg ? Kocsiból hívtam, mint régi ismerőst üdvözölt. Egy fél óra múlva már mehettem is.
  • Megközelítés:

    Nyugatihoz közel , könnyen megközelíthető helyszín. Autóval érkezőknek sem gond a parkolás. Én konkrétan a kapuban álltam már meg többször. Igy most is. Bkv-val nem tudom, de gondolom az is megoldható egy kis sétával a Westend-től. Parkolás fizetős.
  • Helyszín:

    Régi építésű ház, Újlipótváros ismerős építészete. Lift is van, de nem kell magasra menni, első emelet. Telefonos értekezés után gyors bejutás, és már nyílik is az ajtó, belépés a szentélybe. Szép lakás, felújított. A szoba egy kb. 10m2-es célszerűen berendezett takaros kis helyiség. Másik lány is dolgozik , de nem is hallottam, sőt talán pont elment amikor érkeztem.
  • Hirdető külseje:

    Voltam már nála többször, meglepetés nem ért. Baromi dögös nő, szemüveg, titkárnő feeling. Formás popsi, méretes ,szopnivaló bimbók. Szép arc, elfogadnám otthonra is.
    Pirosra lakkozott formás lábkörmök amik fetisisztáknak nagy örömöt tudnak okozni.
    Otthoni unalmas perceimben többször is élvezkedem a képeit nézegetve, amik nem adják vissza teljesen a valóságot mivel az sokkal jobb :)
  • Masszázs:

    Kis beszélgetés után a fürdőbe vettem az irányt. Kellemes meleg van, fázós kollegák is jól érezhetik magukat. Gyors tisztálkodás után a tataminom találtam magam, majd Crystal meleg olajos keze máris a lábamat veszi kezelésbe. Tükörben végig követhető a masszázs, ami kellemes élmény, öröm legeltetni a szemem a formás idomokon. Mindenre kiterjedő, erős masszázst kapok. Nem marad ki a hátam, gerincem, vállam sem.
    Kezeimet hátranyújtva a combjai közé veszi azokat, és kapok egy alkar, csukló masszázst is. Elképzelem ahogy az ujjaim meghosszabbodnak, és a tangája alá csúszik a hideg kezem..De gyorsan el is vetem eme pajzán gondolataim. Sokat beszélgetünk, de néha elhallgatok, és élvezem az érintését. Alapos masszázs után érzem hogy egy kis felvezetőt tervez, csúszka kezdődik. Kellemes, jó érzés egy ilyen jó nőt magamon érezni.
  • Kényeztetés:

    Láberotikát szoktam kérni, ő ebben nagyon profi, kellemes program. Érdemes ezt választani. Most is így tettem. Fordulás után meleg olajjal keni be kecses talpait.
    Leült velem szemben, én terpeszben vártam ,és ellazultam. Éledező farkam máris jó kezekben találta magát, sőt amint kinyitottam a szemem láttam, hogy a két szép lába közé fogja a farkam. Lassan, technikás footjob kezdődik. Nem csak egyszerű farokverés.

    Lábujjaival játszik a makkomon, majd a lábfejével megtámasztja és a másik talpával pedig dörzsölni kezdi a farkam. Igy könnyen el tudok élvezni. Változatos technikája nagyon izgalmas, élvezem is rendesen. Sőt, olyan mint ha két nő dolgozna rajtad. Közben kezével is eléri a zacsim. Farkam a talpai között , ujjai a heréken , nagyon jó, erősen stimuláló érzés.

    Néha becsukom a szemem, csak az érzésre megyek, de ha kinyitom látom, hogy neki is tetszik a dolog, valószínű élvezi , nem egy megjátszós tipus. Ahogy közeledem a vég felé, érzem, hogy az ujja elkalandozik a gátam tájára, sőt , még lentebb is. Ánuszom izgatja , simogatja, közben a talpai között dolgoztatja a farkam.

    Érzem,ahogy becsúszik az ujja a fenekembe, prosztatám keresi. Nagyon ügyes, semmi kellemetlen érzés. Kicsit tartottam a dologtól, de teljesen jó. Megszaporázza az ütemet a lábával, közben az ujja a prosztatám izgatja. Hogy tudja egyszerre a kettőt csinálni nem is értem. De nem is bírom tovább, méretes spriccel jutalmazom ezt az izgalmas levezetést. Kiengedtem a fáradt gőzt.

    Sajnálom, hogy magas szintű nyelvtechnikám nem tudom megmutatni neki. :) Öröm lenne a csiklóját símogatni az érdes nyelvemmel.
    Kölcsönösségre nincs lehetőség,de a profi program kárpótól. Álmodozni meg lehet róla otthon .
  • Elszámolás:

    Megszokott ,átlagos ajándék. Nekem megéri, aki ilyen helyekre jár, tudja mennyi. Nagy meglepetés nem éri az embert az elszámolásnál. Program végén helyeztem az asztalra.
  • Összkép:

    Szeretek hozzá járni. Magas szintű footjob, és egy nekem nagyon szimpatikus lány. A helyszin is jó, nagyon nem lehet belekötni. Ajánlom minden makktársnak a lány meglátogatását. Remélem én is beférek majd még ezek után hozzád, kedves Crystal :)
Happy Massage