• Crystal

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen elértem őt telefonon. A telefonját valóban csak és kizárólag ő kezeli. Kedvesen, korrekten tájékoztatott mindenről, készségesen válaszolt a kérdéseimre. Gyorsan találtunk olyan időpontot, ami megfelelt nekem.
  • Megközelítés:

    A címet elmondta a telefonban. Én tömegközlekedéssel mentem. Így a megközelítése nagyon egyszerű, a Nyugatitól kb. 5 perc séta. Autóval is egyszerű a tetthely elérése, de parkolóhelyet lehet, hogy egy kicsit keresni kell.
  • Helyszín:

    Régi, de egyáltalán nem rossz állapotú épületben, egy nagyon szép lakásban rendel Crystal. Minden helyiség tágas, nagy a belmagasság. Szépen berendezett az előszoba, modern a fürdőszoba (olyan működésű zuhannyal, mint amilyen itt van, bevallom, még sosem találkoztam. Nagyon modern, jó, és hamar rá lehet jönni a működésére. :) ). Crystal szobája pazarul van berendezve: középen van a tatami, körben, a fal mellett keleti díszítőelemek, gyertyafény, relaxáló (de nem elaltató) zene. Szobainas, amire mindent le lehet pakolni. Masszázs, relaxálás szempontjából ennél szebben, igényesebben kialakított szoba talán nem is létezik.
  • Hirdető külseje:

    A Hölgy sokkal szebb élőben, mint a fényképeken! Egy közepesen magas, nagyon szép arcú, karcsú, gyönyörű lábú (és lábfejű), húszasokat lepipálóan jó alakú, érett harmincas. A szemüvege nagyon jól áll neki, még inkább olyan aranyos, szexi vele. Bárhol büszkén lehetne Őt vállalni. Együttlétünk alatt csak egy combfix volt rajta (és egy lábujjgyűrű, meg egy szemüveg :) ).
  • Masszázs:

    Eredetileg egy órára mentem hozzá. De már az elején, a puszta látványa nagyon felizgatott. Ő pedig mondta, hogy a 90 perces programnak az elején is van egy erotikus rész, nem csak a végén, mint a 60 percesnek. Így rögtön 90 percre változtattam a 60 percemet. Szerencsére ez Neki is belefért időben.
    Az első erotikus rész után hasra fektetett. Mondta, hogy vállal lábbal masszírozást is. Gondoltam, kipróbálom, mert ilyenben még nem volt részem. Bevallom, nem vártam túl sokat a lábbal történő masszírozástól (talán azért, mert a lábbal nem lehet úgy fogni, mint a kézzel, ilyen szempontból sutább a kéznél), de aztán nagyon meglepődtem! Bekente a lábaimat krémmel, és kiválóan átmasszírozta őket a talpaival (amik valóban olyan puhák, ahogy írja az oldalán). Jobban csinálta, mint más kézzel. Közepesen erősen gyúrt meg, mert így kértem, de biztos vagyok benne, hogy kifejezetten erősen is tudja csinálni, ha valakinek arra van igénye. A lábaim után következett a hátam, a vállaim és a két karom. Ezeket már kézzel gyúrta meg Crystal, mert itt már így kértem. Továbbra is maradtam a közepes erősségnél. Kiválóan masszíroz a Hölgy! Tanulta a masszírozást, ezt rögtön lehetett érezni. Közben hol beszélgettünk, hol teljesen átadtam magam a masszázs élményének, aminek a végére teljesen felfrissültem. Itt jegyezném meg azt is, hogy Crystal egy nagyon értelmes, intelligens, kedves (az együttlétünk elején és végén is megkínált ásványvízzel), tájékozott, érett Nő, aki nagyszerű beszélgetőpartner is!
  • Kényeztetés:

    A levezetés részleteibe nem szeretnék belemenni, mert az szerintem Crystalon és rajtam kívül nem tartozik senkire. Azért is választottam Őt a sok lány közül, mert - állítása szerint - nemcsak nyitott a láberotikára, hanem kifejezetten szereti is azt. És úgy tapasztaltam, hogy ez tényleg így is van! :) Mint már írtam, gyönyörűek a lábai, a lábfejei és a talpai. És szereti, ha kényeztetik őket, mint ahogy Ő is nagyon tud kényeztetni velük. Ezeket bizonyította is mindkét erotikus részben, a masszázs előtt és után is.
  • Elszámolás:

    Annak ellenére, hogy először voltam nála, a látogatásom végéig szóba se került a dolog anyagi oldala. A t*****mértéke kb. a budapesti átlag, amiért egy nagyon minőségi szolgáltatást kaptam, így az ár/érték arány kiváló.
  • Összkép:

    Crystal egy nagyon szép, intelligens, tájékozott Nő, aki kiválóan masszíroz. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki szeretne egy kis időre ellazulni, szeretne felfrissülni, kiváltképp azoknak, akik imádják a gyönyörű női tappancsokat is!
Happy Massage