• Crystal

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hívtam őt délután és lebeszéltünk egy időpontot estére. Elsőre felette a telót, amikor hívtam. Ő kezeli a telefont, nagyon kedves hangja van :)
  • Megközelítés:

    Én nem autóval mentem, tehát tömegközlekedési szempontból tudok leírást adni. Egyszerűbb nem is lehetne a megközelítés. A West-End hátsó bejáratától 2 perc séta. Eltéveszteni nem lehet, de nekem sikerült, Christal viszont kedvesen elnavigált telefonon.
  • Helyszín:

    Tipikus Pesti lakás. Nyomom a kapucsengőt, nyitja az ajtót. Az udvarban kis nyüzsi, így vártam picit, de diszkréció teljesen ok. Nem találkoztam senkivel. Fürdőszoba nagyon korrekt. Van minden amire szüksége lehet a vendégnek. Tetthelyen egy szobainas egy matrac, kellemes zene, valamint tükrök.
  • Hirdető külseje:

    Egyszerűen gyönyörű. Fehérneműben fogadott, pici tangában. Arca nagyon szép, cicik formásak, popsi világsztár. Alkata is tökéletes, igazából képeknek teljesen megfelel. Ami még fontos: szexi a szemüvege. Nagyon komoly szexuális kisugárzást nyújt :)
  • Masszázs:

    Nem voltam még ilyen masszázson, de azért sejtettem mire számíthatok. 1 órára mentem, ami úgymond extra volt, az "ajakmasszázs", és a "footjob" Igazából késtem egy kicsit, de rendkívül kedves és megértő volt a hölgy. Innivalóval kínált, majd elmentem fürdeni. Mikor visszatértem a szobába már csak egy harisnya-harisnyakötő kombi volt rajta. Tényleg brutál szexi volt. Azt mondta feküdjek hasra, én engedelmeskedtem. A lábam ujjától kezdte a masszázst egészen a fenekemig megdolgozta mindkét lábamat, nagyon kellemes volt. Ezután elkezdte a derekamat, majd az egész hátamat, vállamat átmozgatni. Ennél a résznél vált egyértelművé számomra, hogy igencsak profi masszázson vagyok. Tényleg megtalált minden pontot amire szükségem volt. Ekkor jött a csúszka. Beolajozott engem, és magát is, és testével kényeztetett. Nagyon izgató volt, közben a tükörben észveszelytő látvány. Kéjes arccal, nyögdécselve csúszkált a hátamon. Miután jól felhúzott, azt mondta fordulhatok. Egyből meg is tettem, erre vártam már régóta. A hátamon feküdtem, így csúszkált rajtam éreztem a mellét, a punciját, lábait, közben fenekét simogattam. Itt jó lett volna megállítani az időt, de nem állt meg, így másodperceknek tűnt az egész.
  • Kényeztetés:

    Lecsúszott rólam, leült velem szembe, és kezével, majd lábával is simogatta, húzogatta a farkamat, így szemből is olyan volt mint egy álom. Egy kicsit még húzott, majd ajkaival is besegített. Nagyon lágyan, kellemesen cumizott. Megint egy kis kézi illetve lábmunka következett orállal, és még mindig a Kéjes tekintet, és még mindig nyögdécselve, én meg nem bírtam tovább, és kézzel kivégzett, miközben mélyen szemembe nézett, nagyot élveztem. Kis pihenés, letörölget, majd fürdés, és rendkívül fájdalmas búcsú.
  • Elszámolás:

    KB. Pesti átlag, talán egy cseppet felette, de a kapott élmény életre szóló. Nekem legalábbis az. Az ajándékot nem kérte a masszázs előtt, de én persze átadtam
  • Összkép:

    Mi lehetne más, mint teljes elégedettség? Testileg, lelkileg feltöltődve távoztam, és nagyon valószínű, hogy visszatérek.
Happy Massage