• Crystal

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szokásomhoz híven többféle módszerrel cserkésztem be a nagyvadat . Ezt Ő is értékelte, mert így biztosan összejött a találka. Kedvesen és részletesen tájékoztatott a lehetőségekről, illetve a kéréseim teljesíthetőségéről. Amiket teljesített is.
  • Megközelítés:

    Pontosan a térképen megjelölt helyen jelentkeztem be. Megkaptam a kódot, és reppentem is fel a lakásba.
  • Helyszín:

    A lakás nagyon meghitt, nyugalmat áraszt, Crystal ízlésének megfelelően van berendezve. Gyertyák pislákoltak mindenütt. Ott jártamkor csak ketten voltunk, ez tovább fokozta relaxáló hangulatot. A masszázs egy tágas szobában zajlott, tatamin. Diszkrét zene és kellemes félhomály vett körül bennünket, a szobainas csak úgy csendesen meghúzta magát a sarokban. Ő is be tud ám kapcsolódni a műsorba, ahogyan azt Crystal elmesélte.
  • Hirdető külseje:

    A képeknek megfelelő, gyönyörű Harmincas. A kérésemnek megfelelő fehérneműben várt. Ami a képekről nem jött vissza, az a derekának és csípőjének a vonala. Olyan ív, amit az ember unalmában a papírra firkál. Ami szintén nem jön át a képekről: kedves, mosolygós, világjárt és tájékozott. Remek szórakoztató partner. És micsoda szórakozást nyújtott!
  • Masszázs:

    A masszázst a talpaknál kezdi. Alaposan, a lábujjak sem maradnak ki. Vádlik, combok megkapják a magukét. Itt jött el az a pont, amikor olyan finoman kalandozott el a keze, hogy még a szavam is elakadt. Egészen addig kellemesen elcsevegtünk. Amikor a hátamat masszírozta, nem is volt kedvem beszélni többet. Egyszerűen átadtam a testem neki. Mindketten csendben voltunk, csak a keze társalgott a hátammal és vállaimmal. Ritkán fordul velem elő az, hogy ilyen alapos masszázst kapjak ezen az oldalon hirdető lánytól. Sőt, egy kezemen meg tudom számolni azt az érzést, amikor szinte együtt vibrálsz a masszőrrel. Nem kérdeztem, de biztos tanulta. De legalábbis eltanulta . A masszázst kérésre akár lábbal is végzi, és a plafonról lógó kapaszkodó hiányában itt kap szerepet az inas. A végén a karokkal végződött a teljes feszültségmentesítés.
  • Kényeztetés:

    Illetve majdnem, mert a feszültség valahol megmaradt, sőt, nőtt  Tehát csúszka következett. Kacéran többször is a fülembe lehelt, szinte incselkedett. Csúszka közben éreztem meg csodás illatát. Fordulás utánra tartogattam a specialitásának megismerését: a láb-fetisht. Harisnyában maradt. Úgy simogatott puha és kecses tappancsaival, amiket élvezettel csókolgattam. A footjob-ot több pózban, rendszeres olajozással végezte. A végén mellettem helyezkedett el és egy tökéletes hajrával röpített el. Crystal profi ebben a témában, az biztos!
  • Elszámolás:

    Még az elején az asztalra tettem, így (szinte) szóba sem kellett hozni.
  • Összkép:

    Le vagyon nyűgözve. Eleve nagy elvárásokkal érkeztem, hiszen magam is nagy láb-fetishiszta vagyok, de sikerült minden várakozásomat túlszárnyalnia. Felejthetetlen.
Happy Massage