• Crystal

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elsőre sikerült felhívnom, a kért időpont, jó is volt. A telefonban mindenről tájékoztatott. Később rám csörgött, hogy nem tudnánk-e egy órával arrébb rakni, ami szerencsére még jól is jött.
  • Megközelítés:

    A környéken dolgoztunk (Westend), a térképen keresve találtam meg, egy sarokra a bevásárlóközponttól. Senkinek nem okozhat gondot sem autóval, sem BKV-vel. Kifelé menet nem találtam az ajtónyitót, de szerencsére pont jött valaki.
  • Helyszín:

    Elmondása szerint most költözött ide, látszik is, hogy még nincs teljesen belakva a hely. A környék rendben. Nagy, szép lakás. Már este volt, ezért sem kívül, sem belül nem tudtam részletesen megnézni. A fürdőszobai bojler kicsit ódivatú (átfolyós), de nem ez érdekelt. Különféle italokkal kínált. A masszázsszobában nagyon kényelmes matrac a földön, profi zenegép, oldalt (kicsit talán rossz szögbe állítva :-)) tükrök, szobainas.
  • Hirdető külseje:

    A képeknek megfelel, sőt, még jobb is. Leginkább a háton fekvő fotója az igazi. Bűbájos, kedves teremtés. Ha az utcán látnám, azt mondanám, egy multicég vezérigazgatójának titkárnője. Amikor mosolyog, teljesen elcsavarja az ember fejét. A szemüveg nagyon jól áll neki. Friss, jó illatú, igényes, nagyon ápolt csaj!
  • Masszázs:

    Mostanában nem járok masszázsra, mert kevésnek érzem, de ma fáradt voltam, és pont erre vágytam.
    Nem értek hozzá, ezért a szakmaiságot nem tudom megítélni, de kellemesen erős masszázst kaptam, pont ahogy kértem. A program nagyobb része svéd jellegű talp, láb és hátmasszázs, majd pár perc csúszka, először hátulról, majd elölről.
    A massázs alatt csak egy harisnyatartó van rajta, ezt nagyon ötletesnek találtam, remélem megtartja később is :-)
  • Kényeztetés:

    Több lehetőség is van (a footfetish érdekes lehet), de ezek ott vannak az adatlapján. Egészségügyi okokból nem szoktam natúr dolgokat kérni, ezért sajnos csak a manuálterápia maradt. Na ezért nem szoktam masszázsra járni, mert így mindig hiányérzetem van. Most is az volt. Nagyon nehezen is álltam meg, hogy ne kérjek másfajta levezetést...
    A végén mellém telepedett, így tudtam közben simogatni, ami nagyban feldobta a dolgot, egész meghitt volt.
  • Elszámolás:

    Diszkréten az asztalkára. A jelenlegi kerületi szokásos.
  • Összkép:

    Engem nagyon meggyőzött. Kifinomult, igényes csaj. Pár szót váltottunk csak, de kiemelkedően intelligens és normálisnak tűnt. Az érzéki élmény miatt járok ilyen helyre, de őt legszívesebben elvittem volna sörözni. Nagy ígéret van benne, ha bevezetne lingham programot, esetleg prosztatamasszázst, vagy nurut, akkor számomra a környék legjobb szolgáltatója lenne.
Happy Massage