• Crystal

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt, elsőre sikerült beszélnünk. Bájos, meleg hangon tájékoztat mindenről, elmondja lehetőségeket. Aznapra meg is beszéltük a légyottot.
  • Megközelítés:

    Frekventált helyen a Lehel és Váci út között egy csendesebb utcában. Én mondjuk a saját debilségem miatt kavarogtam 10 percet, rájöttem hogy az utca rossz végében keresgélek, hála a hitvány térképemnek. Felhívtam, hogy picit csúszok, de kedvesen megnyugtatott, hogy semmi gond.:)
  • Helyszín:

    Csinos kis lakás, kellemes masszhellyel, tükrökkel, mindenhol rend és tisztaság. A fürdő tágas, barátságos, tusfürdőket nem számoltam, de mindenképp elegendő.
  • Hirdető külseje:

    A hölgy egy tünemény! Karcsú, kecses mozgású, nagyon kedves és intelligens, hatalmas erotikus kisugárzással. Szexi szemüvegben és csini fehérneműben fogadott, itallal kínált, majd egy ropogós türcsivel elvezetett a fürdőbe.
  • Masszázs:

    1.5 órára mentem, két levezetéssel,láb fétish-játékokkal kombinálva. Felvezetés után letörölget, inni kapok, majd következik a masszázs rész, hasra fordulok ő pedig kezelésbe vesz finom kezeivel. Kellőképpen erős, alapos masszázst kapok szakszerűen kiropogtatva ahol kell, nagyon jól esik. Közben társalgunk, igazán jó fej, de nem erőltette a beszélgetést, mikor kicsit belefeledkeztem a masszázs nyújtotta gyönyörökbe. Megkérdezte, hogy megmasszírozzon e a lábaival is, naná hogy igent mondtam. Remek volt ez is, kellőképpen erősen végzi est is, igazán jólestek a mozdultai és az egésznek olyan roppant különleges hangulata volt. Ezután hanyatt fekvés, beolajozza a cicijét és kapok egy fincsi csúszkamasszázst, nyakamba lehel és puszil ahogy siklik végig rajtam csodás testével.
  • Kényeztetés:

    A hátamra fektetett először, majd beolajozta a combjaimat, simogatott mindenfelé, aztán a keze rátévedt óvatosan legnemesebb testrészemre. Közben kaján tekintet, szemüveg még rajta, halk sóhajok.. hú mennyire izgató! Majd beolajozza a lábfejeit, szépen csillognak a formás idomok és lábbal folytatja amit kézzel elkezdett. Simogatja, talpai közé fogja és úgy húzogatja, aztán térde fölött kicsivel fogja be és úgy kényeztet. Közben lábujjaival az arcomnál incselkedik, végigcsókolom a talpát, lábfejét ahol érem, számba szippantom a lábujjait ő közben nyögdécsel, eszméletlen érzés, hatalmasat élvezek. Masszázs után újfent elkezdi kényeztetni a farkincám, velem együtt spanolódik fel ő is és most franciás kivégzést kérek tőle, csak hogy teljes legyen a program.
  • Elszámolás:

    Telefonban elmondott mindent, ha a masszázs időtartamát, minőségét na meg a különleges, lábbal történő kényeztetéseket nézzük, igazán kedvező. Bizonyos levezetések extrának minősülnek, de ezekről előre és bájosan informál.
  • Összkép:

    Igazán remek és különleges élmény volt a hölgyet felkeresni. Maximálisan ajánlott, lábimádóknak meg kötelező!!!
Happy Massage