• Crystal

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen, egy telefon, és másnap már ott is voltam :-). Telefonban is nagyon kedves, informatív lány.
    (Úgy kezdődött, hogy -belekötöttem-, privibe, miért 55 év a korhatár. Eddig nem is foglalkoztam az ilyet megszabókkal, -kicsit több vagyok- a válasz, hogy ez csak körülbelüli szám, de nincs igazán jelentősége, szívesen fogad, ha úgy érzem, meglátogatnám. Ezek után már illett elmennem :-).)
  • Megközelítés:

    BKV, 1-es villamostól gyalog pár perc, de busz is jár arrafelé, parkolni is biztos könnyű, ahogy én láttam.
  • Helyszín:

    Felújított, vagy új házban egy szép lakás, minden tiszta, kulturált. Fürdőkád, sok tusfürdő,női,férfi .
  • Hirdető külseje:

    Szép, magas lány, jó kis selymes szolibarna bőrrel, nagyon jó alakkal, szép hosszú combok, lábak, helyes kis cicik, szép arc, -nem utolsósorban, főleg szemüvegben izgi :-).
  • Masszázs:

    Mire megfürödtem, mindössze egy harisnyatartószerűségben jött vissza, soha rosszabb munkaruhát :-). Ez végig rajta maradt, de nem volt zavaró. Hason fekvés, jobb láb, talp,comb, fenék, a svéd és shiatsu masszázs elemei vegyesen, kellemes, elég erős fogásokkal. Kérdezte állandóan, erős, vagy elég erős-e. Úgy volt jó, ahogy csinálta, jött a hát és vállak, ott a csuklyás izomnál kicsit nem tetszett :-). De másképp kellett helyezni a karomat, akkor már jobb volt. Többször mondta, mit csinál éppen, közbe a tükrökből kukkoltam, nem volt rossz :-). Közölte, most jön a csúszka, na ez jó hír Drága Crystal :-).
  • Kényeztetés:

    A csúszka először háton, ahogy a nagykönyvbe meg van írva. Combokkal, cicikkel, mindenével dolgozott, izgatóan a fülembe szuszogva közbe. Fordulás, elölről is csúszka, répácskám az első tali lámpalázában egyelőre csak félkemény volt, de később elmúlt a lámpaláz :-). Ezután kis kézi ciróka, simogatott, ahol mondtam, hogy szeretem. Ezt később se felejtette el, úgymond egy erogén zóna nálam :-). Majd felajánlotta az ashiatsu masszázst, vagyis a lábfétist, ez a specialitása :-). Nem volt rossz, de csak vele fogom csináltatni ezután is. Szívvel-lélekkel csinált mindent, csak azt kereste, mi a jó nekem. A lábbal kényeztetés nemcsak a célra koncentrál, kicsit a hasat, mellett is cirógatja talppal, kellemes érzés.
    Ezután kézzel folytatta, látta, hogy már jól vagyok :-). Kérdezte, szeretnék-e franciát, eredetileg nem kértem, elsőre biztos kezet akartam :-). Itt már kértem :-), Ha még egy kis ideig csinálja, ütemváltás nélkül, talán kész is vagyok. (Mint a század a hídon menetelésének is megvan az eredménye :-). ) De váltott egyet, kézre, itt se kellett sok, és végem lett, eredmény a hasamon... A végkifejletig a tükrök nagyon jó fartáji képet nyújtottak, néha kicsit oldalról, a kezem is benne volt a képbe itt-ott :-). Törölgetés, ne siessek, kicsi pihi, aztán fürdő. Elszámolás, puszi, lépés.
  • Elszámolás:

    A telefonon megbeszélt picivel alatta, mint a Marina parti átlag, de azt a picit rajtahagytam, az erotikus masszázstudás nem marad el, a lakás ok, megérdemelte.
  • Összkép:

    Akik szeretik a lábfétist azoknak ajánlom, és akik nem, azoknak is :-), mindent tud, amire ebben a műfajban férfinak szüksége lehet.Kíváncsi vagyok, mikor javítja át a korhatárt 55-ről feljebb, megígérte. Ha úgy felejti, akkor is megyek még hozzá,nem riaszt el:-) első osztályú örömszerző masszőz :-), és jó beszélgetőpartner is. Köszönöm, kedves Crystal.
Happy Massage