• Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk a kora délelőtti órákban, és délután 4-re már kaptam is időpontot egy másfél órás találkára. Telefonban nagyon kedves hang fogadott és készséges útbaigazítást kaptam a helyszínt illetően.
  • Megközelítés:

    A címre pontosan visz a gps, parkolás ugyan fizetős de a ház körül bőven volt hely. Tömegközlekedésről nem tudok nyilatkozni, de a közelben van egy sportaréna, úgyhogy minden bizonnyal jól megközelíthető úgy is. Pontosan érkeztem, nem kellett várnom egy percet sem, azonnal beinvitált.
  • Helyszín:

    Az épület és a házszám könnyen felismerhető, a bejutás kaputelefonos. Az ajtón belépve egy relatív nagy lakásban találjuk magunkat. A szoba nagyon ízlésesen berendezett, tiszta, hangulatos. Lágy nyugtató zene szól, már a hangulat önmagában mámorító. A fürdőszobában egy zuhanyzó van, rengeteg féle tusfürdővel és szájvízzel, műanyag pohárkákkal. Előtte-utána fürdéshez külön külön tiszta törölközőt kaptam.
  • Hirdető külseje:

    Az ajtón belépve egy nagyon csinos 160cm körüli tüneménnyel találtam szemben magam. Egyedül fogadott, egy fekete tüll ruciban, nagy mosollyal. Arca szerintem csodálatos, megigéző. Együtt töltött időnk alatt alig tudtam róla a szememet levenni. Göndör hosszú haj, gyönyörű nagy szemek, kecses ajkak. Volt benne valami megigéző.
  • Masszázs:

    A masszázs maga masszázspadon történik, kezdetben kéri hogy hason feküdj fel. A lágy zene, a kellemes hangulat és illat már önmagában segít ellazulni, mindezt fokozza a meleg olaj érzete, ahogy pici kezeivel felkeni a testedre. Technikája pontos, kifinomult. Tanult, precíz módszerekkel dolgozik közepes erősséggel. Nekem kimondottan tetszett. Nagyon alapos volt, tetőtől talpig. Olyan szinten ellazultam, hogy mikor szólt hogy forduljak meg azon aggódott nem e elaludtam. Pedig csak végtelenül ellazultam. :)
  • Kényeztetés:

    Miután szólt hogy forduljak meg, már csak egy bugyi volt rajta. Lengén folytatta a kényeztetést, már sokkal intimebb módon. Cirógatni kezdtem én is, ami látszólag nagyon jól esett neki. Finoman lágyan bánt velem. Ajkai valósággal megacélozták férfiasságomat. Finom kis kezeivel finom mozdulatokkal korbácsolták fel a kalandot. Valahol a teljes ellazultság és a fűtő vágy között vívtam harcot önmagammal, amikor felmászott a masszázságyra és egy lágy csúszkából egy forró ölelésen át teljesedett ki kettőnk egyé. Forró ölelését már csak forró csókjai fokozták amiket testemre és nyakamra adott. Egyszerűen fantasztikus volt! Kecses kebleit vettem ezek után ajkaim közé és folytattam teste cirógatása miközben búja lágy hangok hagyták el ajkait. Aztán folytatta a kényeztetésemet. Ajkaival, kezével, keblével. Testem válaszul erre végtelenül megacélosodott, és a kényeztető élvezetek között bevégeztetett. Manna hagyott nekem egy percet, amég testem rezzenéstelenül szép lassan elernyedt. Majd eltörölgette, együttlétünk gyümölcsét. Egy kicsit ezután még simogatott, de aztán ki is futottunk a 1,5 órás randevúnkból, úgyhogy friss törölközővel felvértezve mentem tusolni.
  • Elszámolás:

    A telefonban nem konkretizáltuk mi is fog velünk történni ezalatt az idő alatt. Rá bíztam magam teljes mértékben, és nem bántam meg. A végén megkérdeztem mivel tartozom, majd az összeget a masszázságyra helyeztem.
  • Összkép:

    Összességében a legjobb választás volt, nagyon pozitív érzésekkel távoztam Tőle. Mindent megkaptam még vágyaimon felül is. Manna érzéki, finom, kecses nő. Szerintem fogunk még találkozni.
Happy Massage