• Maja

  • Beküldte:
  • Maja reagálása

    Nagyon szépen köszönöm:)
    Puszi :)

  • Egyeztetés:

    Ez egy hosszú történet. Majának gyönyörű, arcos képei vannak, és már itteni pályafutásom kezdetén kedvencek közé került. Volt 1-1 próbálkozás, de a randi nem jött össze. Aztán következett egy kisebb megingás, amikor a képeinek (leginkább arcának) túlzott mértékű megváltoztatásáról ment egy kisebb vita. Ezúton is köszönöm egy régi motoros MT-nak, hogy megosztotta (pozitív) tapasztalatait, és meggyőzött, hogy bár Maja valóban máshogy, de legalább annyira jól néz ki, mint a képein, az egyéb értékekről nem is beszélve.
    Szóval, újabb sikertelen egyeztetési kísérlet, majd Maja eltűnt egy időre. Nemrég viszont hirtelen visszatért, nekem pedig úgy alakult a hétvégém, hogy belefért egy randi, így szombaton reggel VTR-en küldtem egy időpontot, amit rövid időn belül visszaigazolt.
  • Megközelítés:

    VTR-en az épületet kaptam meg, ami nagyon frekventált helyem van, és ami külön könnyebbség volt, hogy előtte az út túloldalán lévő házban volt egy kisebb dolgom. BKV-val mentem, több busz is jár errefelé, de metró is max 10 perc séta. Parkolót a fizetős időszakban és hétvégén könnyebb találni.
    Amikor eljött az időm, felhívtam, pontosítottuk a lépcsőházat, kapucsengővel beengedett, a 2 lift egyikének segítségével jutottam el a megfelelő szintre. Szerencsére amint odaértem, nyitotta az ajtót, mert a "balra az utolsó ajtó" leírásból én nem csak a lifttől balra, hanem a folyosó végén a bal oldali ajtóra is következtettem, és majdnem ott kopogtam be. :D
  • Helyszín:

    Két szobás a lakás, ezen kívül egy nappali, ahol egy kolléganő ült, ami engem nem zavart, és háttal is volt, tehát csak én láthattam őt. :) A szobában tatami, kis pad, komód, van hely mindennek. A fürdő kádas, zuhanyfüggönnyel lehet elkerülni az eláztatást. Tusfürdő, dezodor többféle, szájvíz pohárral, ahogy kell.
  • Hirdető külseje:

    Ahogyan a számomra hiteles MT írta is nekem: Maja gyönyörű hölgy, de nem pont úgy néz ki az arca, mint a képein (aminek nyilván megvan a praktikus oka). Kb ilyen "előkészületekkel" érkeztem, és nem is csalódtam. Maja tényleg egy szép lány, mind arcát, mind alakját tekintve. Szép arcú, alkatát tekintve vékony, szép lábakkal és fenékkel és tinis, izgató és érzékeny mellekkel.
    Az ajtóban már két puszival köszöntött, bevezetett a szobába. Értelmes, intelligens és végtelenül kedves hölgy benyomását tette az első perctől kezdve, és ez csak fokozódott a randi során.
    Szóval, egy nagyon jó választás volt, örülök, hogy be tudtam jelentkezni.
    Rákérdeztem a hosszabbítás lehetőségére, de nem fért bele most neki.
  • Masszázs:

    Maja az a masszőz, aki masszírozni is tud. Ez így eléggé érdekes megfogalmazás, de ezen a pályán abszolút érthető, azt gondolom. A lábaknál kezdte, ment felfelé, az első érintésekből két fontos dolog átjött: Nagyon kellemes keze van, és érti, amit csinál. Krémet használva, a vállaknál megtalálta és amennyire az idő engedte, eldolgozta a csomókat. A derekamat, fenekemet is átgyúrta, azonban ekkor már kezdett forrósodni a hangulat.
    A gyúrás finomabb érintésekbe, simogatásba ment át, az volt az érzésem, hogy feltérképezett, hol jó, és valószínűleg nagyon jól levette a testem reakcióit, mert már ez a rész is nagyon élvezetes volt. A simogatás mellett zacsiérintések és finom benyúlások is voltak, majd megkérdezte, van-e kedvem megfordulni - hát persze, hogy volt.
  • Kényeztetés:

    Fordulás után megszabadult a fehérneműtől, és mind gyönyörű, tinilányos mellei, mind egyéb rejtett kincsei láthatóvá váltak. Megkérdezte, használhat-e olajat, majd egy olyan csúszkát kaptam, amilyet már nagyon régen. Viszonylag hamar elvesztettem a fonalat, így a kronológiára nem vennék mérget, de volt ott minden: Apró csókok, finom mellbimbó izgatás (ez az én részemről is - nem csak gyönyörű, de nagyon finom, jól reagál a melle), nyakamba bújás, és ott szuszogás, mellel történő kényeztetés. Persze, én sem maradtam tétlen, finoman simogattam combjait, fenekét, majd gyönyörű, szintén tinilányos punciját is. Egy ponton rám ült, és a farkamat a fenékvájatba igazgatva, szeretkezést imitált, majd ugyanezt a puncival is bemutatta, rutinosan ügyelve arra, hogy egy ponton túl ne menjen a játék, de mégis olyan legyen, mintha. Nagyon hamar nagyon magasra juttatott, és az igazi kényeztetés még csak ekkor kezdődött.
    Finoman elkezdte simogatni a farkamat, majd bevetette ajkait is. Rövid időn belül megfogalmazódott bennem az igény, hogy nem csak kezemmel simogatnám, így 69-be fordultunk. Ennek határozott előnye volt, hogy egy finom punci került a szemem és szám elég, innentől viszont nem láttam, odalent mi történik. Így erről még kevésbé részletesen sem tudok beszámolni, de érzésre szinte minden volt: Finom nyalogatás, szopogatás, apró szívások, a környék is kapott a jóból. Közben apró lihegésekkel, libabőrrel adott visszajelzést az én ténykedésemről is, ez mindenképpen tovább fokozta a hangulatot. Amikor éreztem, hogy lassan megérkezem, jeleztem, hogy innentől kezdve óvatosan (NFVSZ szerintem nincs az étlapon), és első alkalomhoz képest egy elég konkrét elélvezést produkáltam.
    Lefordulva rólam (szerintem ő nem jutott a csúcsra, bár remélem, valamennyi jót tudtam okozni neki) jelezte, hogy én csak feküdjek, majd ő megtörölget, és így is tett. Majd mellém bújt, és finoman simogatott, miközben hálát rebegtem, és még egy kicsit beszélgettünk.
    Rákérdeztem az időre, mondta, hogy még pár perc, és utána menjek zuhanyozni. Nem tudom, mennyi volt a pár perc, de nem akartam visszaélni az idejével, elmentem egy gyors zuhanyra, majd egy gyors búcsúzás, és elégedetten távoztam.
  • Elszámolás:

    Nem tudok extrákról. A csokor mérete bővebb infóból (és talán az adatlapjáról is) tudható. Amit kaptam, jól esett, amit nem lehet megkapni, az nem hiányzott.
  • Összkép:

    Nagyon örülök, hogy végül összejött a randi. Maja egy olyan színvonalat és felfogást képvisel, ami pár évvel ezelőtt is ritkaság volt, most viszont már nagyon nehezen megtalálható. Egy olyan hölgy, akihez akár egy beszélgetésre is szívesen felugranék, de nem az, akihez csak a levezetés kedvéért megy az ember: a masszázsa is kellemes, és hatékony volt. Egyetlen apróság, ami nem okozott bennem akkor hiányérzetet (bár a levezetés utáni simogatás is végtelenül jól esett, szívesen folytattam volna még): 3-4 megállónyira jártam a busszal, mikor az órámra néztem, és akkor mutatta a randi kezdete utáni 59. percet. Ez semmiképpen sem az ő hibája, nem ő küldött, viszont eszerint még együtt tölthettünk volna 8-10 kellemes percet. :) Mert Majával valóban minden perc nagyon kellemesen telt. Amíg itt lesz, ha nem is sűrűn (nem "elsülni", hanem magas szintű érzékiséget keresve járok, meglehetősen ritkán masszőzökhöz), de visszatérő vendég lennék.
Happy Massage