• Marcsi

  • Beküldte:
  • Marcsi reagálása

    Köszönöm kedves , hogy megismertelek jól éreztem magam imádni való vagy csók neked

  • Egyeztetés:

    Az egyeztetés VTR-en keresztül teljesen simán és egyértelműen ment. A megkeresésre a válasz is pár óra alatt megjött.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem. Parkolás szempontból az utcában mindig akad hely (szerintem), fizetős zóna, de nem vészes (plusz én kifogtam az ingyenes időszakot). Megközelítés egyszerű, van tömegközlekedés, egyértelmű volt minden. Pontos címet kaptam, közvetlenül előtte pedig a megfelelő emeletet és ajtót. Helyszínre pár perccel korábban érkeztem, de ez nem volt gond, érkezési jelzésem után azonnal fogadott. Megjegyzés: Elvileg egy korábbi helyszínén voltam, ez nemrég változhatott, ezért a helyszín részen csak a régiről tudok írni.
  • Helyszín:

    A helyszín tiszta és rendezett volt, nem volt egy nagy lakás, de a célnak kényelmesen megfelelt. Rendbe volt minden rakva, kád, mosdó teljesen tiszták, törülköző, szájvíz, stb, ahogy azt illik és kell, minden kikészítve. Egyedül fogadott, mint mondta ez neki amúgy is lényeges (hála érte) szempont. A tetthely egy francia ágy volt, szintén tiszta és a célnak tökéletesen megfelelő.
  • Hirdető külseje:

    Mivel a képek teljesen megmutatnak mindent ezért nem volt semmi zsákbamacska, se meglepetés. Szép arcú, jó alakú lány, a képeknek 100%-ban megfelelően. Egy egyrészes bodyban várt, ami rendkívül hamar lekerült. Én külön kiemelném a csillogó szempárt és a huncut mosolyt, melyről nem tudom mennyire nekem szólt, de engem elvarázsolt az tuti.
  • Action:

    A bevezető egy igen jóféle NF volt, melyet egy röviden általam viszonzott, majd a 69-ben folytatott változat követett. A lényegi rész először lovaglással, majd a hátára fektetve, lábaival a magasban, folytatódott. majd ebben is ért véget. Amikor csak lehetett a tartott szemkontaktus nagyott dobott az élményen. Mivel ritkán járok és sajnos már nem épp energikusságom teljében vagyok, ezért második körre nem került sor, de ez tisztán az én "hibám". A gyors kis higiéniai cselekményt követően az ágyban pihenve beszélgettük mindenféléről. Utána észbekapva, hogy az idő elment (én kaptam a fejemhez, szerintem ha nem szólok el is feledkeztünk volna megnézni az órát), gyorsan még a fürdőbe vettem az irány, majd öltözés és puszival elköszöntünk.
  • Elszámolás:

    Elszámolás kapcsán előre adtam kis csoki kíséretében. Bár a cukorra lehet nekem lett volna szükségem. :D Mindent vállal ami az adatlapján szerepel. Extraként popsit kértem volna, de írta is, hogy méret függő, így az elmaradt.
  • Összkép:

    Csodás lány. Ha csak tehetem megpróbálok visszajutni hozzá még egy kis beszélgetésre. :) Már csak a tekintete miatt is. Esküszöm engem az fogott meg a leginkább, pedig nagyon csinos és jó alakja van. Egy ilyen lány jöhet bármikor, barátnőnek is.
Happy Massage