• Marcsi

  • Beküldte:
  • Marcsi reagálása

    Köszönöm ❤️ nagyon örülök neked mindig csodás randink volt legutóbb is de veled csak is jó lehet . Várlak újra nagyon

  • Egyeztetés:

    Csodás véletlen volt, hogy éppen aznap rátaláltam a hirdetésére, mikor elkezdett újra Budapesten rendelni pár napig. Rögtön hívtam, és lecsaptam az alkalomra, hogy nem kell messzi vidéki városba utazni miatta. Egy késő délutáni időpontot egyeztettünk.
  • Megközelítés:

    Kocsival. Parkolni 5 perc sétára a háztól könnyű, a ház előtt nem igazán. Szolid fizetős hely, este 6ig az utcán.
  • Helyszín:

    Célnak teljesen megfelelő. Fürdő tiszta. Szobában nagy francia ágy.
  • Hirdető külseje:

    Mivel sokadjára voltam nála az évek alatt, így semmi meglepetés nem ért. A képek hűen tükrözik a külsőt. Legfeljebb a haja szokott más és más lenni. Most rövid, természetes hajjal várt, mi nekem nagyon bejött. Meg is dicsértem érte, hogy szerintem Neki ez áll legjobban. Egy fehér body-t viselt, valami kis fodros vállpánttal emlékeim szerint, de nem ezt néztem :)
  • Action:

    Lakásba lépve kedvesen puszival fogadott. Ledobtam a cipőmet. Lepakoltam a cipelt filmstúdió kellékeket, aztán elkezdtem ölelgetni, mert sajnos mióta vidéken van, keveset találkozunk, és hiányzott. Ruhát ledobva, meztelenül álltam előtte. Ő simogatott, aztán a szerszámomhoz nyúlt és bekapta (megjegyzem eleve tisztán érkeztem). Nagyszerű, messze földön híres, Marcsi féle franciába kezdett. Annyira jól esett, hogy még a kamerát se indítottam be, hanem csak élveztem és élveztem. Nem ez volt a terv (én igazból popót szerettem volna kipróbálni vele, de sajnos méretem miatt velem nem vállalja, vállalta most sem), de gondoltam hagyjuk a történelmet folyni a már többször kitaposott kerékvágásban. Éreztem, hogy simán el bírnék menni a kis szájába hamarosan. Azt viszont már nem akartam volna hagyni filmezés nélkül, így kértem álljon egy kicsit, míg a kamerát állványra rakom és elindítom. Utána ott folytattuk, ahol abba hagytuk. A végjátékot most két kamerával vettem, a másikat kézben tartva. Szokás szerint kitátott szájába, nyelvére érkezett a spricc, amit az utolsó cseppig lenyelt. Még szopogatta kicsit a farkam utána, majd mindketten elmentünk tisztálkodni.
    Pihenés, regenerálódásképpen az ágyon fekve beszélgettünk. (annyi biztos, hogy más téren nem igazán ugyan azokat a dolgokat szeretjük, de ez nem számít)
    Majd Ő kezdeményezett, hogy szívesen franciázna újra. Imádom, ha egy nő kezdeményez :) Engedtem az "erőszaknak", és sikerült újra keménnyé varázsolnia. Itt igénybe vettem azt a specialitását is, amit kevés lány csinál, neveztessen a popsi kényeztetést nyelvvel. Nagyon jól, egyre jobban csinálja szerintem. Mélyen, érzékien benyalva, egyre jobban rányomva a nyelvét, szerintem határozottan fejlődött az évek alatt :) Én közben a saját farkam markolásztam, ami még tocsogott az előtte abszolvált franci bő nyálától. Ezt is két kamerával örökítettem meg az utókornak (itt elsősorban magamra gondolok), bár utólag visszanézve a kameraman munkája nem lett valami tökéletes. Hiába, mással (is) volt elfoglalva :)
    Így ráhangolódva az aktusra gumit kértem végül, majd változatos pózokban nyomtuk. Lovagolt rajtam, nagyszerűen lovagol, majd szemből, hanyatt fekve döngettem meg, miközben a cicijei vitus táncot jártak. Imádtam. Így is lett másodjára végem. Hagyta, hogy benne maradjak, míg lenyugszom. Közben simogatott. Azt is nagyon szeretem, mikor a lány nem csak egy darab törlőpapírt nyom a végén a kezembe, hanem maga veszi le rólam gondosan a vegyvédelmi felszerelést. Marcsi így tett. Gondoskodás felső fokon :)
    Zuhany, öltözés, virágcsokor átadása után el.
  • Elszámolás:

    Popót vállal, mint extrát, de sajnos csak a kisméretűeket. Szerettem volna, de nemet mondott erre (pedig fűt fát ígértem :)
    Az alapnak hívott, de számomra messze nem alap szolgáltatásokat vettem igénybe nála.
  • Összkép:

    Ha lenen istennő felletti rang, tőlem azt kapná.
Happy Massage