• Marcsi

  • Beküldte:
  • Marcsi reagálása

    Nagyon szépen köszönöm kedves :)
    Örülök, hogy megismertelek nagyon jól éreztem magam . Csodás vagy ❤️ millió csók neked

  • Egyeztetés:

    Mikor megláttam Marcsi zuhanyzós fotóját, abban a pillanatban tudtam, hogy meg kell látogatnom :) Így hát kértem bővebb infót és be is jelentkeztem VTR-en egy két órás programra, amit rövid időn belül el is fogadott és megkaptam a címet.
  • Megközelítés:

    VTR-en pontos címet kaptam, a ház könnyen megközelíthető, villamos megállótól pár perc sétára található.
  • Helyszín:

    Nem a legmodernebb lakás, de tökéletes tisztaság honol bent, az ágy kényelmes és a fürdőben is megtalálható volt többféle tusfürdő és szájvíz. A zuhanyzás kádban történik. A vendéglátómtól kapott törülköző is megfelelő volt. A tett helyszíne egyébként egy studio jellegű helység, ilyen egybe konyha-nappali-háló szerűség.
  • Hirdető külseje:

    A képek nem hazudnak, Marcsi tényleg ilyen csinos mint a fotóin. Haját pici kontyba fogva viselte, ahogy az egyik képén is látható és ha jól emlékszem, fekete színű fehérneműben fogadott. Hihetetlen, hogy mennyire nehéz erre visszaemlékezni, de hát nem erre figyeltem elsősorban, ill. elég hamar le is került róla a ruci :) Nagyon formás, kívánatos hölgy. Ha valamit kiemelnék, az a csodás mellei, amik testméreteivel arányosak és tökéletes formájúak.
  • Action:

    A ház elől hívtam és meg is kaptam az instrukciókat a bejutáshoz. A lakásba érve, bemutatkozás után levettem a cipőmet és a kabátomat, majd rendeztem is volna a rendeznivalót, de Marcsi mondta, hogy majd a végén. Így hát következett a vetkőzés és a tisztálkodás. Ahogy az előző részben is írtam, nem lehet kivetnivaló a fürdő felszereltségére. Zuhi után irány vissza a szobába, ahol állva kezdtük az ismerkedést, gyengéd érintésekkel. Marcsi kérdezte, hogy mit szeretek: hát én mindenevő vagyok, de mondtam neki, hogy imádok csókolózni és franciázni. Ezt meghallván kaptam is jó pár barátnős csókot, ami közben én is felfedeztem Marcsi domborulatait, ő meg gyorsan megszabadult a textíliától.

    Kisvártatva kérdeztem, hogy ledőlünk-e az ágyra, amire egyértelmű igen volt a válasz és kaptam egy csodás franciát. Nagyon tetszett Marcsi technikája, mert abszolút érzékien és finoman csinálja, ugyanakkor beleéléssel, bő nyállal, olykor hanghatásokat is kiváltva :) Ja és a pontot az i-re a nyelvjátéka teszi fel ahogy cica-szerűen nyalakodik a farkamon és a heréimen. Most is látom lelki szemeim előtt ahogy kitartóan bólogat fel-le rajtam és közben látom ahogy egy nyálcsepp szépen lassan csorog le a kemény farkamon. Ezután kértem, hogy cseréljünk, én lettem az adó, s ő a kapó, ahogy a lábai közé helyezkedtem és elkezdtem felfedezni a punciját. Nagyon finom és kívánatos volt, nagyszerű élmény volt közben a melleit markolni. Sikert sajnos nem sikerült elérni, szólt is, hogy nehezen élvező típus. Utána megint helycsere és folytatta, amit elkezdett, én a hátamon, ő pedig lábaim között térdelve munkálkodott. Na ennek meg is lett a kitörő eredménye, s teljes testemet betöltő remegésekkel kísérve, hatalmasat élveztem a szájába. A bizonyíték végül Marcsi pocijában landolt, majd vendéglátom exkuzálva magát, kiment a fürdőbe, hogy meg tudjon tisztálkodni. Nekem amúgy is kellett egy perc, hogy magamhoz térjek, így hát egyáltalán nem bántam a kis szünetet.

    Alig hogy megszűnt a lábaim remegése az orgazmusom után, Marcsi már jött is vissza és beszélgetésbe elegyedtünk így, egymás mellett heverve, miközben ő simogatott. Kellemes beszélgetőpartner, intelligens és rendkívül közvetlen hölgy. Több mindenről szó volt, munkáról, tanulásról, a közelgő ünnepekről. De persze itt még nem volt vége a történetnek, hiszen még sok időnk volt hátra, így hát kértem, hogy hadd franciázzak neki megint.

    Ez hasonlóképpen alakult, mint elsőre: nagyon kellemes nyalakodás következett, sajnos kirobbanó siker nélkül. Sebaj, váltottunk és Marcsi újra bemutatta díjnyertes francia tudását. Tekintve, hogy alig pár perce élveztem el, nagyon hamar újra lendületbe jöttem és kértem, hogy húzzunk gumit. Először missziben próbálkoztunk, de itt sajnos nem sikerült becsusszanni, valószínűleg főleg azért, mert nem voltam még 100% kemény, ill. Marcsinak igen szűk puncija is van, így hát lovaglóba fordultunk. Na ez már meghozta a sikert és megcsodálhattam Marcsi lovagló tudását is. Csodás volt, ahogy mozizhattam az ugráló ciciket miközben fel-le pattogott a farkamon. Közben olykor fenekét fogva diktáltam a tempót, máskor hagytam, hogy saját ritmusában lovagoljon meg. A pacizás után kértem, próbáljuk meg újra szemből, ekkor már egy párnával Marcsi csípője alatt és síkosítóval felszerelkezve sikerült is a mutatvány. Pár váltakozó tempójú, olykor lassú és érzéki, máskor gyors és heves perc után, kis szünetet kértem. Egy gyors törülközés, hogy letöröljem az izzadságot magamról, majd következett a harmadik klasszikus: a doggy. Na, ez is egy fantasztikus élmény volt, vendéglátóm épp olyan szexi hátulról, mint elölről, így hát imádtam figyelni a formás popsiját, miközben a farkam el-eltűnt a puncijában. Az este fináléja újra az a bizonyos mesteri francia volt, a hátamon fekve. Marcsi nagyon kitartóan dolgozott, de a végén muszáj voltam kicsit kézzel rásegíteni, hogy meglegyen az eredmény. Így, közös erővel sikerült a második orgazmust is összehozni, ami ugyanúgy a szájában landolt és amit ugyanúgy lenyelt, mint elsőre.

    Még beszélgettünk egy jót, mielőtt elmentem zuhanyozni, aztán felöltöztem. Megtörtént az elszámolás, majd puszi és fájó búcsú.
  • Elszámolás:

    A bővebb infóban szereplő információk alapján, korrekt módon történt, utólag. Extrát nem vettem igénybe.
  • Összkép:

    Abszolút jó érzésekkel távoztam, kielégülve és feltöltődve. Marcsi nagyon közvetlen és barátságos, ugyanakkor érzéki és kacér hölgy. Ja, és nem utolsó sorban rendkívül szexi :) Bátran ajánlom.
Happy Massage