• Marcsi

  • Beküldte:
  • Marcsi reagálása

    Nagyon szépen köszönöm kedves . Csodás volt veled . Örülök , hogy megismertelek remélem találkozunk még puszi

  • Egyeztetés:

    Egyszerű volt. VTR-en történt, a randi előtti nap reggel. Rögtön vissza is jelzett a késő esti időpont kapcsán, hogy elfogadja a javasolt egy órás randit. Itt a címet is egyből megkaptam, egyértelmű volt minden. Először használtam ezt a lehetőséget, de máskor is fogom, mert sokkal diszkrétebb, és nem is annyira a szerencse függvénye, hogy bejussak a kiszemeltemhez.
  • Megközelítés:

    Egyszerűen megtalálható Marcsi háza, Angyalföldön rendel egy viszonylag újabb építésű házban. Arrafele szoktam néha járni más okokból kifolyólag, így Maps se nagyon kellett. Parkolóhely akad. Szerencsére a környék nappal is egész nyugis, pláne este. Fontosak nekem az ilyen apróságok, nem szeretek ilyenkor másokkal találkozni, pláne a házban. Azonnal beengedett az épületbe a telefonváltás után, utána kicsit bolyongtam az emeleten, de azért mert béna vagyok, az izgalom miatt a tájékozodóképességem általában nem az igazi ilyenkor:D
  • Helyszín:

    Rendben van a lakás is, teljesen. Kényelmes, tágas, Marcsi egyedül rendel. Továbbá odafigyel a higiéniára, és arra is, hogy otthonosan érezd magad, ízlésesen van berendezve. A tetthely egy hatalmas franciaágy, ami remek állapotban van, nincsenek zavaró hanghatásai. Szinte előttem húzott ágynemű, tényleg mindenre odafigyel. Frissen mosott, illatos törölközőt kaptam tőle, a fürdővel sem volt semmi gond, tusfürdő van dögivel, ahogy szájvíz is.
  • Hirdető külseje:

    Széparcú, csinos, egy kis cukiságbomba! Apró termetű, szépszemű, hihetetlenül kedves és bájos, mosolygós lány. Nagyon kívánatos, szomszédlányos. A képektől szinte semmiben nem tér el, talán minimálisan szolidabb volt élőben a sminkje. Én nem bánom, mert annyira nincs is szüksége rá, ahogy írtam, szép arca van, de erről a képek is tanúskodnak. Most már hosszabb haja van, aminek egy része most be volt fonva. Pár tetkó dísziti a testét, de nem vitte túlzásba.
    Nekem a leginkább a cicijei tetszettek, tinilányosak. Élvezet velük játszani. Minden rendben van vele, legalább annyira odafigyel magára is, mint a környezetére. Szép ápolt, selymes bőre van.
    Talán valami egyrészes köntös félében várt. Sose javulok meg, egyszer se bírom megjegyezni, egyszerűen nem arra koncentrálok.:D
  • Action:

    Érkezésem után puszival fogadtuk egymást. Bementünk a szobába, ahol 2-3 percet csevegtünk, és átbeszéltük hogy miket szeretnék a randink alatt. Ezután megkaptam a törcsimet, és elmentem felfrissülni a zuhany alatt. Visszaérkeztemkor együtt leheveredtünk az ágyra, rövid intimebb ismerkedés után megszabadultunk a testünket fedő textilektől, és elkezdtük egymást érzékien csókolgatni, felfedezni. Ezután megkezdte prezentálni franciatudását. Elképesztő beleéléssel, bőnyállal, de mégis barátnősen, érzékien csinálja. Közben az ágy melletti tükörben pedig csodáltam a popsit, és simogattam a punciját, néha az ujjaimat is bevetve, miközben én egyre mélyebbre kerültem a szájában. Néha körkörösen a makkomon, néha a zacsimon, de olyan mesterien, hogy az elképesztő. Közben simogattam az ikreket, és az élvezetek közepette pedig elkezdtem Marcsi ténykedését megörökíteni mozgókép formájában, de ezt egy idő után feladtam, mert a nyelvlecke élvezete alatt néha csak a falat rögzítettem.:D
    Ezután jött a várva várt popsinyali. Szerencsére volt már ilyenben részem, vendéglátóm ennek viszont különösen nagy mesternője. Én az a típus vagyok, aki az orális kényeztetéseket csak felvezetésként szokta élvezni, hát most majdnem elcsattantam azonnal, mikor hátra vándorolt a nyelve. Végül felálltam, és Marcsi kiszívta belőlem és el is tüntette az összes gyerkőcöt. Ezután rendberaktuk magunkat. Ledőltünk az ágyra, és beszélgettünk. Főként a szakma rejtelmeiről érdeklődtem nála, de minden más is köztünk egymás élete is szóbakerült. Közben a vállamat simogatta, igazi barátnő-feelinget teremtve.
    Miután összeszedtem magamat, elkezdtem én is simogatni őt, így indult a második felvonás. Lassan szájjal függőlegesbe állított, és utána húztunk. Először ő ült rám, és lassan, érzéki mozgással emelte a tempót. Ezután kértem hogy forduljunk kutyusba, mert én is szerettem volna, ha irányíthatom. A kis punci szorítása és popsijának látványa egyre inkább közel vitt az újbóli beteljesüléshez, végül ismét az ágy mellett a szájában a nyelvcsiklandozásai közepette ért a vég. Ezután ismét magamhoz kellett térnem. Marcsinál nyoma sincs tp-nek, hosszasan elbeszélgettünk az életünkről, főként az exemről. Erre gyakran szükségem van, mivel még feldolgozás alatt van a dolog, és sokat segít ha valakinek kiönthetem a bánatom. Marcsi erre tényleg kapható. Viszonylag ritkán tapasztalható olyan, hogy nincs szükség percre pontosan betartani az órát, bár tény az is, hogy ha én nem érzem azt maximálisan hogy nem gond az a kis idő, akkor maradok még. Ő közben megkínált egy pohár kólával, jól esett egy kis visszatöltés. Majd elmentem gyorsan pancsolni egyet újra, mert nem akartam még jobban visszaélni a vendégszeretettel. Majd felöltöztem, puszit adtunk egymásnak, és elbúcsúztunk.
  • Elszámolás:

    Szokásomhoz híven az elején szerettem volna letudni, ő viszont mondta hogy a végén is ráér. Extrái nem tudom hogy vannak-e, de nekem minden megfelelt ami az alapban volt. Marcsi maximálisan korrekt, nekem nagyon megérte.
  • Összkép:

    Marcsi nagyon ügyel arra, hogy a lehető legjobban érezze magát a vendég, nem véletlen hogy ennyien szeretik őt. Szép, kedves, barátságos, és ezek együttvéve nagyon jó élményt adnak. A popsinyali és a kamerázás pedig egy olyan pluszt adhat az együttléthez, amivel tényleg egyedi élményt kaphatunk. Sok idő telt el azóta, amióta valahova 1 órára mentem, de örülök hogy így tettem.
    Valószínűg a legjobb szolgáltatók között van, mindannyiunknak nagy boldogság, hogy újra rendel. Ritkán szoktam, de hozzá simán visszatérnék.
    Köszönöm Marcsi!
Happy Massage