• Kiara

  • Beküldte:
  • Kiara reagálása

    Szia Édes!❤️ Köszönöm szépen a beszit nagyon tetszik!🤗 Örülök hogy jól érezted magad, én szintúgy jól érzem magam veled!🤭 És igen továbbra is szívesen randizok veled.💋 Forró puszim mindenhova! 💋

  • Egyeztetés:

    Mivel már nem először mentem Kiarához, SMS-ben egyeztettünk időpontot. Régebben ezt vtr-en tettük, de az opció már nem működik nála. Minden zökkenőmentes volt, hamar találtunk megfelelő időpontot.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, most is sikerült a ház előtt parkolnom. BKV-t nem ismerem, erről nem tudok nyilatkozni. A GPS a ház elé navigál, könnyen megközelíthető helyen van.
  • Helyszín:

    A lakás a Marina parton van egy újépítésű házban. A ház is, a lakás is, a lakója is nagyon igényes. Egy ilyen szépséghez nem is tudok mást elképzelni. ;)
    A szobába a nappalin keresztül jutunk el, ahol kellemes hangulatvilágítás és halk zene szól. A gönceimnek egy szék ad helyet, amíg én a jól felszerelt, tiszta fürdőben előkészítem magamat a randira. Ebben tiszta türcsi, tusfürdők és szájvíz is a segítségemre vannak.
  • Hirdető külseje:

    Kiara a képeknek abszolút megfelel, nagyon szép csajszi, bomba alakkal. Valami lenge kis cuccosban fogadott, de nem nagyon emlékszem rá, mert egy gondolattal már előbb jártam…
    Az arca, mosolya elragadó, és kitűnő vendéglátó is.
  • Action:

    A fürdőből visszaérve a szobába, apró puszik kíséretében lekerült rólam a törölköző, róla meg az aprócska bugyi és a melltartó is, teret engedve a fantáziámnak meg persze a kezeimnek. Lassan az ágyra heveredtünk, további puszikák osztogatása mellett Kiara egyszercsak megtalálta a már hadrendbe állt férfiasságom. Tette ezt úgy, hogy közben símogathassam és csodálhassam formás fencsijét és gyönyörű punciját. Nagyon érzékien franciázott, kezeit csak minimálisan használva, közben kajánul hátra-hátra kacsintva a farkammal a szájában. Hát, elvesztem a pillanatban, és reméltem, hogy sose lesz vége. Teljesen elvarázsolt. Kis idő után kértem, hogy helyezkedjünk 69-be, így én is viszonozhatom némileg a kedvességét egy-két nyalintással a megfelelő helyre. Nagyon finom, simára borotvált punciját reggelig tudtam volna kényeztetni, bár ez inkább csak az én örömömet szolgálta.
    Ekkor beöltöztette az ezredest, és kis sikosító segítségével, nekem háttal, rámtolatva meglovagolt. Ez a kedvencem! Ahogy ez a gyönyörű lány, gyönyörű puncija elnyeli a farkamat, minden alkalommal beég a retinámba. Aztán lassan, érzékien elkezd mozogni rajtam miközben én a fenekét simogatom. Ez így ment jóideig, aztán kértem, forduljon meg és lovacskázzon így is egy picit, amit készséggel meg is tett. Apró puszik kíséretében most szemből lovagolt meg. Megbabonázó, ahogy forró, szűk puncija lassan elnyeli a farkamat. Nagyon érzéki volt. Aztán a csípőtekergetős lassú lovaglásból egyre gyorsabb vátgába csaptunk. Itt már nagyon kellett vigyáznom, nehogy végem legyen (bár itt már teljesen végem volt;)), mert mindenképpen a Kiara védjegyévé vált, lábalatt hátrakúszós lovaglásban szerettem volna a befejezést, ezért megkértem, hogy ismét váltsunk ebbe a pózba. Nem volt ellenvetése, teljesítette a kérésemet, és ismét elvarázsolt. Itt már kérhetett volna bármit, már majdnem a felhőkön jártam. A látvány és a szűk punci ölelése hamarosan megfeszítette egész testemet és beteljesítette a randinkat. Hagyott lenyugodni, majd nagyon cukin megtisztogatott, aztán mellém heveredett és beszélgettünk még egy picit. A beszélgetés során éreztem a generációs különbséget, de ettől csak még cukibb lett a helyzet és vele együtt Kiara. Nem akartam visszaélni a kedvességét el és az idejével, így hamarosan öltözni kezdtem, bár erre tőle semmilyen jelzést vagy utalást nem kaptam. Kiara nagyon szuper vendéglátó!
  • Elszámolás:

    A csokromat a randi elején a polcra helyeztem, nem esett szó róla, a randi végéig ott is maradt. Extrákat nem vettem igénybe, nekem az is extra, hogy egy magamfajta fickó egy ilyen gyönyörű lány ágyába bújhat egy pásztorórára.
  • Összkép:

    Mindig nagyon jól érzem magam vele, mindig szívesen megyek hozzá. Ha továbbra is szívesen lát, biztosan meglátogatom még! Köszönöm, hogy ezt a napomat is bearanyoztad!
Happy Massage