• Alia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Pár hívás után sikerült elérnem . Részletesen elmondott mindent amit tudnom kellett .
  • Megközelítés:

    Autóval mentem a megadott címre , parkólóhelyet a keresztutcában találtam. Megközelítés könnyű.
  • Helyszín:

    Jó hangulatú lakás , kellemes hangulatfényekkel , szobában nagy strapabíró ágy és tükör . Fürdő tiszta és sok tusfürdő és szájvíz .
  • Hirdető külseje:

    Szép vékony Nő . Az arca nagyon helyes mosolygós . Szeme szépen csillog , főleg amikor mosolyog . Szép vékony alkata van , bőre selymes és feszes .
  • Action:

    Kedvesen fogadott, és nyomban frissítővel kínált . Kis ismerkedős beszélgetés után mentem tisztálkodni . Mire végeztem már a szobában várt . Mellé heveredtem és elkezdtem végig csókolni a meztelen testét . A gyönyörű kis feszes mellén elidőztem egy darabig , mert tetszett neki , aztán alászállva megízleltem finom kelyhét . Ez a nő kimondottan élvez , ha jól kényeztetik . Öt perc se kellett hozzá , hogy tocsogjon . Itt már nem volt megállás ,addig nyaltam míg rá nem jött a remegős orgazmus . Kicsit szusszant , majd határozottan kijelentette ,hogy most egyenlíteni fog . Ismét csókolózásba kezdtünk majd áttért a nyakamra és szépen finoman megindult lefelé . Ügyesen izgatott , már nagyon vártam ,hogy a farkam a szájába landoljon . Ott mit művelt ? Először ismerkedés képen , tövétől a hegyéig végig nyalta . Aztán csak a végét engedte a szájába , közbe a nyelve körbe táncolta a makkot . Aztán hirtelen a torkáig engedett és közben nyelt , isteni volt ahogy a torka összeszűkült . Már itt majdnem torkon lőttem .Megérezte , ezért kicsit finomabbra vette az izgatást . Amikor kicsit lecsitultam újra végig játszotta velem a finom kínzást . A harmadik ilyennél már nem volt visszaút és torkon lőttem . Nagy mosollyal konstatálta , hogy a mennybe repített . Miután kifújtam magam , újra életet lehelt belém és felgumizott . Azzal kezdte ,hogy bele guggolt és finoman elkezdte a csípőjét mozgatni, aztán teljesen beleült és szambázni kezdett az ölembe . Nagyon tud bánni a testével és élvezi is . Aztán olthatatlan vágy fogott el , hogy hátulról kapjam el , érezte , hogy nagyon beindultam és biztatott is , hogy ne fogjam vissza magam mert szereti keményen . Ám legyen , bele adtam apait anyait fogtam a csípőjét és meglehetősen nagy amplitúdóval a csípőjébe kapaszkodva pumpáltam. Remegett ,zihált és hörgött Én dettó . Ezt követően vagy tíz percig hanyatt fekve lihegtem . Aranyosan megkérdezte ,jöhet a következő kőr . A szemem még kívánta ,de már nem volt bennem életerő . Mindenesetre megbeszéltünk egy közeli találkozót .
  • Elszámolás:

    Érkezéskor tettem .
  • Összkép:

    Igazán bevállalós , belevaló csaj aki nagyon élvezi a szexet . Szóval szuper !
Happy Massage