• Shila

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Shilát évek óta ismerem, de csak ritkán találkozunk mert heti két napon rendel, időpontjait két héttel előre jelzi amik hamar elfogynak. Igy vagy előre kell tervezni vagy szerencse kell hozzá, hogy egy felszabaduló időponto(ka)t éppen elkapjon a vágyakozó vendég. Hát éppen így jártam. Megláttam, azonnal jelentkeztem (két óra múlva már nem volt szabad időpont). VTR-en megerősítve már indultam is.
  • Megközelítés:

    Kondorosi útnál, jól megközelíthető BKV-val, de parkolás is -kis szerencsével - kényelmesen, "free of charge" megoldható.
  • Helyszín:

    Nagyon kellemes, barátságos kis búvóhely, tökéletesen megfelel egy varázslatos randi céljának. Fürdőszoba kicsi, de nemcsak jól felszerelt, hanem hangulatos is, a színváltó zuhanyrózsa, a két személynek éppen elegendő kabin, és a mosógépen elhelyezett intim hangulatvilágítás a közös fürdés Shilával igazi élménnyé teszi a kezdeti perceket.
  • Hirdető külseje:

    Shila a legszebb női korban levő, korát meghazudtoló adottságokkal ( karcsú, magas, hosszú combú, kellemes méretű keblekkel) rendelkező jelenség. Egy fekete, csipkés, keveset takaró de sokat sejtető textilben fogadott. Nem sokat tudtam nézelődni mert belépésem után elbűvölő mosollyal ölelt át és apró csókokkal fejezte ki örömét újabb találkozásunk felett. Nem csoda, hogy igyekeztem megszabadulni ruháimtól amiben még segített is, figyelmesen vállfára majd szekrénybe téve téve zakót, inget. A fürdőbe már ő is hozzám öltözve kísért, ahol az említett hangulatban - tovább fokozta - illetve készítette elő a továbbiakat. Véleményem szerint a közös fürdés Shila egyik specialitása.
  • Masszázs:

    A szobában - a már megalapozott hangulatot tovább fokozva - még függőleges állapotban fonódtunk össze, Shila karcsú testének minden adottságát bevetve kígyószerűen ölelt körül, hátam mögé kerülve, néha leguggolva, előre nyúlva simogatott, kényeztetett, apró puszikat helyezve el ahol csak ért. A hosszú combok, a gömbölyű, formás popsi, a keblei simogatása közben hosszú - nagyon finom - csókokat váltottunk (amit szintén nagyon jól művel). Aztán leül a széles franciaágyra, háttal feljebb csúszik, combjait széttárva csalogat magához. Közben elbűvölő mosollyal csábít, hív, vonz mint a mágnes a vasat. Először csak a vizuálisan élvezem az élőképet, a kicsi, lassan nyíló, rózsaszínű redőket, majd kezemmel, ujjammal is ideiglenesen "birtokba veszem. Hasát, combjait simogatva kényeztetem, hallgatom hangjait, élvezem apró mozdulatait. Csúcsra nem jut de megköszöni és csak kölcsönnek tekinti, amit visszaad.
  • Kényeztetés:

    Én kerülök alulra, ő egész testével simogat, kényeztet, szinte egymás bőrébe bújunk. Kérem, hogy egy kicsit csak az ujjaival varázsoljon el, ebben is nagyot alakít, fantasztikus mire képes tíz ujj,amit két tenyérrel is néha kiegészítve szinte kábulatot tud okozni. Majd összesimulós , hosszú csókok után ajkai közé vesz és nagyon lágy, szinte leheletszerű kényeztetésbe kezd. Nem siet, játszik a nyelvével, pontosan tudja mit és miért csinál, adni akar.A végkifejlet nem kétséges, de nem enged el csak lassít és ezáltal az élmény tovább tart, már nem is vagyok magamnál. Amikor "visszatérek" még mindig nála vagyok, csak lassan, fokozatosan enged el. Maradt még egy kis időnk, rákérdez, "egy kis masszázs?", de inkább "tartson kézben", és így össze simulva beszélgetünk teljes ellazulásomig.
  • Elszámolás:

    Extrákról nem tudok, azzal nem szoktam foglalkozni, ami nincs az "alapban" azzal inkább nem foglalkozom.
  • Összkép:

    Shila a belépéstől kezdve a távozásig mosolyával, kedvességével, aktivitásával meg tud győzni, hogy én vagyok a legfontosabb személy,akire várt. Vonzó, erotikus, csábító megjelenésével, aktivitásával egy megfoghatatlan aurát teremt, ami úgy veszi körül az embert mint langyos szellő, illat, hangulat, az érzékek birodalmában. Ennek a kategóriának magas szintű képviselője.
Happy Massage