• Liza

  • Beküldte:
  • Liza reagálása

    Köszönöm szépen a beszámolót Kedves! Örülök,hogy jól érezted magad. Várlak maskor is sok szeretettel. Puszi Liza 😊

  • Egyeztetés:

    Liza hírdetése már régebben is felhívta magára a figyelmem, akkor be is tettem a kedvencek közé. Egy randit is egyeztettünk abban az időben, de sajnos le kellett mondanom, természetesen megfelelő időben tettem ezt. Aztán sokáig nem találkoztam a hírdetésével, mígnem újra visszatért az oldalra. Rendelője helyszíne most ideális helyen van jelenlegi kiindulási ponthoz. Kivártam, míg villog a hívási lehetőség, de sajnos aznap nem volt szerencsém. Nem úgy, mint a következő napon, amikor már sikerült kapcsolódnunk és néhány praktikus kérdést, köztük a vendég korhatár anomáliáját is átbeszélve randit egyeztettünk. A megbeszélt találkozót Vtr-en is megerősítettem.
  • Megközelítés:

    Liza a 11. kerületben fogadja vendégeit, annak is a vadregényes részében. Ha valaki ismeri már Kelenvölgy hangulatos atmoszféráját, nyugodt kertvárosi filingjét szívesen tér vissza ide. Közlekedés szempontjából inkább a saját gk-t javasolnám, természetesen tömegközlekedéssel is elérhető. Ez esetben Őrmezőt kell megcélozni, onnét néhány megálló busszal, majd 10 perc séta. Én most vidékről mentem autóval, de mehettem volna vonattal Kelenföldig, majd a fent említett buszjárattal.
  • Helyszín:

    Ahogy már említettem Liza nem a belvárosban rendel, hanem Kelenvölgy egyik utcájában, a domboldalon, annak is a legvégén. Családi házas miliő, a rendelő is egy ilyen különálló ház egy nagyobb kertben. Megérkezéskor kb 10 méter a bejáratig, ajtón be, lépcsőn fel.
    Tágas hosszúkas folyosórol nyílnak a helységek. Nem messze a balra a zuhanykabinos fürdőszoba ahol minden megtalálható amire szükséged lehet. Egy amerikai konyhás beugró rész, majd sréhen szembe Liza dolgozó szobája. Méretre pont megfelelő, földön vastag matraccal, mellette végig tükör a földön. Bőrfotel, kis asztalka csecsebecsékkel, nagyméretű szobainas. A folyosó végén láttam még ajtót, de gondolom az Liza intim szférája. Ahol voltam és amit láttam, mindenütt tisztaság honolt.
  • Hirdető külseje:

    Lizáról elég sok kép látható honlapján, ezek hűen visszaadják a valóságban is megtapasztalt külsejét. Azért azt hozzátenném, hogy élőben a látvány még kellemesebb. Magasságához arányosan karcsú, jó alakú lány. Kellemes bársonyos bőr, formás lábak, gömbölyű, kemény popsi, álom szép, kemény cicik, nem semmi látvány. Haja most hosszú copfban, a vége még szőke. Arca helyes,mosolygós, szemei mélybarnák, hangja kellemes. Nőiessége szépen ápolt, enyhén pillangós, mindene natúr, tetkóra nem emlékszem. Egy nagyon szexi flitteres, bézsszínű bodyban fogadott.
  • Masszázs:

    Lizánál a masszázst nem lehetett elsumákolni, de végül is azért megyünk a masszőz lányokhoz, nem? A választ mindenki behelyesítheti magának. A fürdőből visszatérve Liza kérésére hasra vágom magam. Milyen erősséggel kérem kérdés után én egy enyhén csípőset kérek. Liza ha jól emlékszem vagy krémmel vagy olajjal dolgozik. Végül is mindegy, technikája gyakorlott, rutinos, hatásos, ellazulós. Pont amire akkor szükségem volt. A hatalmas tükörben vizuálisan is követhettem az eseményeket, többek között azt is, hogy Lizán még ott van a fogadóruhája. Beszélgetésünk közben finoman rákérdezek, hogy esetleg nem lehetne-e anélkül. Mondta, kis türelmet, csúszkánál már leveszi, de azért jó fej, derékig letolja bodyját. Gyönyörű mellei kipattantak a ruha fogságából, engem viszont rabul ejtett a látvány. Miután letöröltem a nyálat a számról, már csak Liza gondos kezeire koncentráltam. Egy idő után alulról felfelé indult kezeivel, de mikor elérte a fenék-comb-zacsi háromszöget, zsigerből térdre ereszkedtem. Liza vette a lapot és hátulról kezecskéivel becserkészte a lompost.....(folyt.köv.)
    Az erotikus részek után volt még egy kis idő, ami Liza javaslatára egy lazító masszázs töltött ki.
  • Kényeztetés:

    Szóval Liza nem értette félre testbeszédem, kezei hátulról birizgálták éledező hímtagom. Nyilván ez nem a legkényelmesebb póz egyikünknek sem, ezért Liza a hanyatfekvést javasolta. Bokától szép lassan fel is jött a makkosig, kicsit belekóstolt, majd szájával felsőtestem vette kezelésbe. Mellbimbóim is megcsócsálta kicsit, majd visszakúszott a bránerhez. Én már elég jól ismerem magam, hogy mire indulok be és Liza is rákérdezett, hogy jó nekem, amit elmondtam neki. Okés, csak mondjam, mivel még nem ismerjük egymást. Azért először prezentált egy nagyon érzéki csúszkát, mellei játszották a főszerepet, két kezemmel fenekét öleltem. Mivel matracon voltunk, nem ágyon, feltérdeltem, úgy, hogy Liza is könnyen elérhessen. Sajnos a franciás kényeztetés most nem volt elérhető, mert lányos napok voltak. Ok., van ilyen. Ja, el ne felejtsem, mielőtt oldalára helyezkedtem volna, egy kicsit formás és kivánatos testével barátkoztam, csodálatos melleit előtérbe helyezve. Ezután már térdelő helyzetben combjait simogattam, ujjaim hamar megtalálták a már kicsit duzzadt csiklót is, amivel finoman játszani kezdtem. Liza farkam után nyúlt, ami közben már komoly növekedésnek indult. Ez az interakció ment egy darabig, míg nem Liza a szájával is megkaparintotta lábam közét. Vehemensen csókolgatta, finoman harapdálta a zacsit, szopogatta a makkost, de olyan hévvel, hogy már azt hittem anélkül megyek haza. Az ujjaim közben sem pihentek, Liza reakciói pozitívak voltak. A farkam kicsit sem volt hanyagolva, zacsi, makkos felválta, szopva, nyalva, kis hörgésekkel megspékelve. Néhányszor próbáltam elvenni tőle, nehogy idő előtt elmenjek, de utána hamar vissza is szerezte. Különleges, élvezetes volt a franciája, annak ellenére, hogy kb. csak félig vette be. Talán nem említettem még, hogy Lizánál nincs Nfvsz, de ezt tisztáztuk még az elején. Már egy ideje ment az adok-kapok, amikor éreztem, hogy az ,,ellenség már a kapunál" van. Valahogy kinyögtem Lizának, hogy jövök, majd egy hatalmasat élveztem. Még időben közöltem a hírt, Liza a mellére engedte az obsitosokat. Ezután következett a már fent említett második masszázs, ami simán belefért a másfél órába.
  • Elszámolás:

    Liza honlapján nem titkolja a tiszteletdíjat, ami a helyszínen sem változott. Nem kérte előre, a végén helyeztem valami alá. Szerintem, ha az nfvsz-t nem számítjuk, jó ár-érték arány.
  • Összkép:

    Kellemes érzésekkel, ellazulva távoztam Lizától. Kedves, vendégcentrikus lány, végig igyekezett a kedvemben járni. Érdeklődő, jó társalgó, képzett masszőz. Nem tapasztaltam, hogy az elég nagy korkülönbség zavarta volna. Mindenképp ajánlom őt.
Happy Massage