• Kiara

  • Beküldte:
  • Kiara reagálása

    Szia édes!❤️ Köszönöm a beszit, örülök hogy megismerhettük egymást és mindketten jól éreztük magunkat!😍 Várlak vissza sok szeretettel!💋 addig is puszim mindenhova!🤭😘

  • Egyeztetés:

    Korabban eloszor VTR, de rogton utana hivtam is, egyeztettunk idopontot. Sajnos neki kozbejott valami, kedvesen es udvariasan lemondta. Aztan egy hettel kesobb ujra VTR, ezuttal sikeresen.
  • Megközelítés:

    Kocsival konnyu megtalalni, parkolassal szerencsem volt, 1 perc seta a hazig.
  • Helyszín:

    Nagy lakas tobb helyiseggel, nagyon izlesesen berendezve. Ahhoz kepest, hogy csak erre a celra van, nagyon otthonos. Mindenhol kis aprosag, az ember csak kapkodja a fejet. Jo illat es halk, semleges zene. Furdo teljesen rendben, tiszta, jol felszerelt. Kad zuhanyfuggonnyel.
  • Hirdető külseje:

    Jajjj! Gyonyoru no. Magas, sportosan izmos alkat. Szep hosszu szoke haj, gyonyoru szemek es szaj. Tenyleg a korabban emlitett szinesznore hasonlit. Izmos vegtagok, kicsi, de szep formaju cicik. Na de az a fenek! Vilagbajnok. Formas es kemeny, rajzolni sem lehetne szebbet.
  • Action:

    Meg nagyibb jajjjj! Eddigi legjobb elmenyben volt reszem.
    Sima bejutas, majd leultem szusszanni. Ilyenkor mindig zavarban vagyok, szeretek beszelgetni 5-10 percet, hogy kicsit kiengedjek.
    Furdes, majd vissza a szobaba. Ismerkedes a testevel, amivel nem lehet betelni. A feneke elkepeszto, a formaja es a fogasa is.
    Mostanaban sokszor onzore veszem a dolgot es inkabb a magam oromevel foglalkozom. Simogattam es puszilgattam kicsit az agy szelen ulve, majd egyszer csak leterdelt es kovetkezett eletem eddigi legjobb franciaja. Kello erosseggel, valtozatos technikaval, sokszor szembe nezessel. Melyen beveszi, maskor kivulrol csusztatja rajta az ajkait, majd bekapja es a nyelvevel jatszik vele. En csak ultam ott sohajtozva, hogy most mi is legyen.
    Felfektetett az agyra es folytatta, igy mar sokkal jobban hozzafertem. Egy ido utan erot vettem es leetem ovszert. Felhelyezte, sikosito, majd a korabban megenekelt forditott lovaglo poz. Huhh, ez nagyon bejott. Diktalta a tempot, en meg ereztem, hogy igy nem lesz hosszu a moka. Felterdeltunk klasszikusba, igy mar tustam befolyasolni a dolgokat. Majd megkertem, hogy terdeljen az agy szelere, en allva mogotte es ugy hatulrol. Mindig ez volt a kedvenc pozom, most is ezzel akartam befejezni.
    Visszafogottan nyogdecsel, ezzel is erositi az illuziot. Nem sok, nem keves.
    Egy ido utan elengedtem es hatalmasat elveztem a gumiba. Hagy lenyugodni, talan o volt eddig a legturelmesebb ezen a teren. Nem nyulkal oda kozben sem, hogy hogy all a gumi, a vegen sem, egyedul huzom ki, persze ugyelve. Ez nagyon jo, emeli az egesz illuziojat.
    Torolkozes, majd kapok egy jo hatmasszazst, kozben beszelgetunk.
    Az egesz ottletem nagyon kellemes, kedves es baratsagon hangulatban telt, Kiara tenyleg mindent megtesz, hogy az ember a leheto legjobban erezze magat.
  • Elszámolás:

    Elejen, polcra teve.
  • Összkép:

    Az eddigi legjobb elmenyem.
Happy Massage