• Kiara

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ő azon kevesek egyike, aki nem szeretne veled beszélni előtte, legalább is erre utal, hogy simán látatlanban is be tudsz jelentkezni VTR-en, annyi hogy add meg a telefonszámod, hogy amikor jössz tudja kit szabad beengedni. Ez amúgy nagyon kényelmes dolog. Én is ezt választottam.
  • Megközelítés:

    Marina part központi útján szolgál Kiara. Kocsival sima ügy a megközelítés. Parkolás fizetős, kivéve ha elektromos autóval érkezel. A cím pontos volt a GPS is jól tette a dolgát.
  • Helyszín:

    A ház és a lakás is szép. A helységek ízlésesek és tiszták. A szoba kicsi de pont elégséges. A szekrény tükre jól áll, de az ágy végében, azaz olyan pózt kell választani, amit látsz. Van egy másik tükör de az nem a látvány fokozására szolgál. Inkább, hogy a végén a saját ruhádba öltözz és ezt le tudd ellenőrizni. Ha bele kellene kötnöm valamibe, akkor abba, hogy nincsen dedikált pohár a szájvíznek, csak kettő használt. Alján ragacs, szóval a szájvizet pár centiről egyből a számba csorgattam.
  • Hirdető külseje:

    Nekem Kiara nagyon tetszett. Arca nagyon szép, szemei igazán kedvesen csillognak és igézőek. Cicik kicsi, mint ahogyan a képeken is látszik. Feneke bitang formás és a derekán a két kis gödröcske nagyon vadító volt számomra.
  • Action:

    Megérkezésemkor megkaptam a bejutási információkat, csont nélkül odataláltam. Kiara egy nagyon vadító szexi fekete szettben fogadott, ami teljesen beindított. Ruháimat ledobtam és fürödni mentem. Mikor visszatértem, megmarkolásztam megölelgettem, majd csókot kezdeményeztem. Olvastam, hogy nincs nyelv, de felér azzal. Nekem inkább szájra puszi volt, de kb. erre is számítottam. Az ölelgetés közben elém térdelt és szemezős szopogatásba kezdett. Nagyon ügyesen játszik a hangszeren. Kérte, hogy feküdjek az ágyra, ott is folytatta az orális kéneztetést. Kérdezte, hogy kérek e gumit, igent mondtam. Lovalás után kutyusban lett végem, természetesen a gumiba. Ezután egy kis törölgetés, majd mellém feküdt, odabújt hozzám, ahol folytattuk a beszélgetést. Ezután masszázst kaptam, ami finom jóleső, nem túl erős masszázs volt. Újra csókok, majd francia. Én is kényeztettem az alkalmi partneremet, ami látszólag nem volt ellenére. Miután ismét harcra kész voltam újra gumit kaptam. Első póz a misszionárius volt majd lustán mellé feküdve oldalról dugtunk, míg újra el nem mentem. Újabb törölgetés, tusolás, öltözés és go home.
  • Elszámolás:

    Extrákról nem tudok, a honoráriumot utólag hagytam a polcon, ami átlagosnak mondható.
  • Összkép:

    Kiara nagyon szép lány. Öröm vele ilyen közeli viszonyba kerülni vele. Az érzéseim inkább semlegesek voltak távozás után. Annak ellenére, hogy mindent megkaptam amiért jöttem.
Happy Massage