• Lara

  • Beküldte:
  • Lara reagálása

    Kedves vendim ! Randi elött ràd îrtam 17:16 kor hogy vàrlak ma este 20 òràra .. te erre nem is reagàltàl semmit … gondoltam megvàrom a 8 oràt hàtha eljôsz .. mivel nem jelezted hogy kèsve jösz èn elmendtem 20:05 kor … .meddig kellett volna vàrnom ??

  • Egyeztetés:

    Párszor már megpróbáltam felhívni, sikertelenül, viszont ma 17 óra előtt nem sokkal fel is vette a telefont rögtön, kicsit izgultam is a vonal végén, de megbeszéltük az időpontot este 8 órára. Még poénkodott is, hogy ma se fog időben lefeküdni vagy valami ilyesmi. Megkérdeztem hogy pontban 8-kor hívjam-e, mondta hogy nyugodtan keressem már pár perccel korábban is. A címet mondta hogy sms-ben kapom meg, a beszélgetés után kb. 25 perccel már jött is a cím, illetve hogy vár 8-ra.
  • Megközelítés:

    Tömeggel nem olyan vészes, a megfelelő megállótól pár perc séta, nem volt nehéz megtalálni.
  • Leírás:

    Az egyeztetés 17 óra előtt nem sokkal történt, este 8-ra beszéltük meg. Körülbelül 19:50-re érkeztem a helyszín közelébe, szinte üres volt a környék, lazán várakoztam 7 percet, amikor visszaértem a cím elé és megcsörgettem Larát. Mivel azt mondta pár perccel 8 előtt már nyugodtan rácsöröghetek, úgy gondoltam 19:57 megfelelő idő lehet. Megcsörgettem, talán 7 vagy 8 csörgésig vártam, letettem. Nem vette fel. Úgy gondoltam ez még nem a világ vége, megpróbáltam 20:05-kor újra, szintén 7-8 csörgésig vártam, de nem vette fel a telefont. Olvasva a korábbi besziket, nem csörgettem meg újra, illetve SMS-t sem írtam, kb negyedig vártam aztán eljöttem. Amikor elkezdtem megírni ezt a beszit, kb akkor kellett volna véget érjen a randi, de azóta se jött Lara részéről egy hívás vagy üzi hogy csúszik, elfáradt, nem ér rá, megjött neki, fáj a feje stb. Nyilván én leszek a hülye, hogy nem erősítettem rá a randi előtt egy órával meg ilyenek, de őszintén szólva már nem is nagyon érdekel. Lara biztos hogy felejthetetlen élmény vagy, de számomra sajnos csak egy vágyálom maradsz. Nem haragszom rád, csupán csalódott vagyok. És legalább sétáltam egyet a városi levegőn, jót tesz az egészségnek. :)
    És igen, tudom ott a VTR, de csak ma volt időm a héten, az idő szűkössége miatt meg nem lehettem biztos benne hogy ma lehet ebből valami, hogy reagál rá vagy sem. Mondjuk amúgy se lett semmi. :D
Happy Massage