• Kiara

  • Beküldte:
  • Kiara reagálása

    Szia édes! 😍 Köszönöm szépen a beszit❤️ Örülök, hogy újra találkoztunk és sikerült egy tartalmas randit össze hoznunk😊 Várlak vissza sok szeretettel addig is puszim mindenhova 😘

  • Egyeztetés:

    Kiarához VTR-en keresztül jelentkeztem be a randinkat megelőző napon. Elsőre jóváhagyta az időpontom a pontos cím megadásával. Ezt követően már csak a kapu előtt csörgettem meg a bejutás miatt.
  • Megközelítés:

    A talán már sokunknak ismerős Marina közepén található Kiara rendelője, pár perc sétára a Duna Plázától, metró és buszmegállók közelében. Aki nem preferálja a BKV-t, annak parkolóhely bőven akad.
  • Helyszín:

    Újépítésű társasház egyik csillogóan tiszta, ízlésesen berendezett, hangulatos, pici luxuslakása várja a vendégeket. A halk zene és a gyertyák által biztosított tompa fény mintha csak arra szolgálna, hogy oldja a feszültséget a látogatóban, amit Kiara kiemelkedően pazar megjelenése okozhat (de erről bővebben lentebb!). A fürdőszoba minden elemében patyolat tiszta és full extrás: tusfürdők tekintetében a bőség zavarával küszködhet az odalátogató. Ezen felül talán kétféle szájvíz, tiszta poharacska, előre kikészített frissillatú törölköző, és dezó is a rendelkezésre áll.
  • Hirdető külseje:

    Korábban már megénekeltem Kiara lehengerlő szépségét, amikor még a masszázs lányok csapatát erősítette. Az azóta eltelt egy év alatt semmit nem veszített ebből a szépségből. Ami az ajtónyitáskor rögtön elképeszt, azok a huncutul mosolygó, nagy, csillogó kék szemei, amivel már a bejáratban majdnem felfalja az embert. Kiara arca a jellegzetesen szép, szabályos, kerekded babaarc. Még mindig tartom, amit a korábbi beszimben írtam: az oldal talán legszebb arcú lánya.

    Teste feszes, sportos, a képek semmit nem hazudnak. A kézbeillő tinis cicikkel és a kemény popsijával sem győztem betelni a randink alatt.
  • Action:

    Kiara nekem is megmutatta, hogyan lehet nyelv nélkül úgy smárolni, hogy már önmagában ettől kőkeménnyé merevedjen az ember egykorúja. Ezt a kvázi-csókolózást Ő maga kezdeményezte az actionünk legelején, majd annyit repetázhattam belőle, amennyit csak akartam. Csókolózás közben egyikünk keze sem volt tétlen: még én hol a perfekt módon feszes popsiját markolásztam, hol a punciját simogattam, addig Ő hangolni kezdte a hancúrlécet.

    El lettem volna ezzel még hosszú percekig, de mivel csak fél órára neveztem, ezért javasoltam, folytassuk az ágyon a ténykedést. Újabb csókok, majd mohón a cicijéhez vettem az irányt, mellbimbóját a nyelvemmel falatoztam. Egyszer csak Kiara határozottan elindult lefelé, a nyakamtól, a mellkasamon át érzéki módon végigcsókolva a testem a dorongnál kötött ki, és olyan nyelvgazdag franciázásba kezdett, ami profi pornószínésznőket megszégyenítő.

    Amikor ezzel már robbanás közeli állapotba hozott, óvatosan magába helyezett, és lassú csípőmozgással, halk sóhajokkal mennyei lovaglásba kezdett. Néha közelhajolt hozzám, csókváltások után nyelvemmel megint a cicijét kényeztettem. A mozgása idővel egyre szaporább lett, a szívem már a torkomban dobogott, egy pózváltástól reméltem ennek a mini-mennyországnak az elnyújtását.

    Az akciónkat misszivel zártuk le. Kiara közben ölelt, csókolt, lábát kérésemre keresztülfonta rajtam, azzal és kezeivel húzott odaadóan magához, ami egy óriási orgazmust eredményezett.

    Kb. 10 percünk maradt. Az idő rövidsége ellenére egy kifejezetten tartalmas és jókedélyű beszélgetéssel fújtuk ki magunkat, Kiara lelkiismeretesen gondoskodik arról, hogy egy másodpercnyi kínos csend se csúfítson bele az együttlétbe.

    Egyedül a puncijából való kóstolás hiányzott, ami nem rajta múlt, fél órába képtelenség mindent belesűríteni, és most inkább egy kiadós aktushoz volt kedvem. Majd legközelebb..
  • Elszámolás:

    Mindent korrekt módon vállal, amit az adatlapon fel van tüntetve.
  • Összkép:

    Nem akadhat könnyű dolga annak a lánynak, aki überelni szeretni Őt, értve ezalatt éppúgy a külsőt, mint a vendégcentrikusságot. A minőségi együttlét valahol itt kezdődik. Imádtam vele tölteni minden másodpercet, még a fél óra dacára is 1000% barátnős élményt kapva.

    Nem kérdés, hogy amint lehetőségem lesz erre, vissza fogok menni hozzá.
Happy Massage