• Linett

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ez úgy kezdődött, hogy a lány akihez előre bejelentkeztem, a randi napján lemondta a talit. Így gyorsan keresnem kellett valakit. Közben előjöttek azok a rémképek, hogy korábban, amikor ilyen helyzetbe kerültem, a hirtelen összehozott randik katasztrófálisan sikerültek. Ekkor még délelőtt volt, úgy volt, hogy a szállásomat csak 14 órakor foglalhatom el, így elindultam , hogy keressek egy diszkrét helyet, ahonnan érdeklődhetek. Végül a kedvenceim közül két lányt próbáltam elérni (egyikük Linett volt). Elsőre egyikük sem vette fel. Az elsőt kicsit később újra próbáltam, elértem, de nem voltam biztos, hogy az ajánlott időpontra oda tudok érni, úgy döntöttünk, hogy most nem találkozunk. Felhívtam a szállásadómat, hogy esetleg előbb elfoglalhatnám-e a szállásom, pozitív választ kaptam, indultam is. Közben eszembe jutott, így oda tudnék érni az első lányhoz, ismét hívtam, nem vette fel. Talán szerencse is, hogy így alakult. Elfoglaltam a szállásom, épphogy csak lepakoltam, Linett megcsörgetett. Azonnal visszahívtam. Érdeklődtem, hogy aznapra van-e még szabad időpontja, volt. Könnyen meg tudtuk egyezni. Kevesen elmondta a lehetőségeket, az egyéb tudnivalókat, a címet is megkaptam.
    Fontosnak gondoltam ezeket az előzményeket is leírni, eléggé meg tud borítani, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy elterveztem. (ez mindenre igaz, nem csak az itteni dolgokra)
  • Megközelítés:

    Ha a Google térképen is megnézed könnyű megtalálni. Villamos, busz és vasúti megállóhely is van a közelben. Én a XI. kerületből villamos, metró, busz és egy kis séta kombinációjával érkeztem a helyszínre. Mivel 15 perccel hamarabb értem oda még sétáltam egy kicsit az utcában. Hangulatos hely. A parkolásról annyit tudok, hogy fizetős, amúgy nem figyeltem.
  • Helyszín:

    Linett egy kisebb társasházban rendel.
    A foglalkoztató szoba meglepően nagynak tűnt nekem. Volt benne egy tatami, egy masszázságy (mi most csak ezt használtuk), egy fotel és egy zenegép. Kellemes relax zene áradt utóbbiból. Jó volt hallgatni masszázs közben és szerintem illik vendéglátóm stílusához.
    A fürdőszobában kád, többféle tusfürdő és szájvíz. A kád előtt nincs függöny, így könnyen mellé lehet locsolni a vizet (sajnos egy kicsit nálam is ment mellé, pedig próbáltam vigyázni).
    A zuhany a kádba való integrálásának módja különösen tetszett.
  • Hirdető külseje:

    Ezt mindig nehezen tudom megfogalmazni. Igazából a program vége felé esett le, hogy Linett milyen gyönyörű. Szép arc, aranyhaj, simizni való popsi. Számomra volt egy nagyon elegáns kisugárzása. Azt nem tudom felidézni miben fogadott, de a program alatt egy fekete fehérneműszettben volt. Ez végig fent is maradt, így a ciciket nem láttam szabadon illetve a puncit sem láttam, de nincs bennem hiányérzet emiatt, ott, abban a pillanatban ez így volt jó.
    A program után, öltözködés közben alig tudtam levenni róla a szemem annyira tetszett. Kicsit zavarba is jött miatta. Bocsi.
  • Masszázs:

    A masszázsra két kényeztetés között került sor. A nyakamtól indult, majd fokozatosan lefelé a lábaimig haladt. A karjaim, kezei és a talpam sem maradt ki. Ez utóbbi azt hiszem a lingam után volt, de nem vagyok benne 100% biztos. A masszázs nem volt túl erős, de szakszerűnek éreztem. Keveset beszélgettünk (annyi azért kikívánkozott belőlem, hogy elmeséltem, hogy jutottam el végül is hozzá), inkább élveztem a ténykedését. Fordulás után a hasam és a combjaim elkalandozott a keze, utána rátért a lingam masszázsra.
  • Kényeztetés:

    Kb. 15 perccel korábban értem a helyszínre, a hátralévő időben sétáltam egyet az utcában. A megbeszélt időben csörgettem és bebocsátást nyertem.
    Beengedett, bemutatkoztunk, puszi puszi. Cipő le, be a szobába. Átadtam csoki jellegű ajándékomat. A fürdőszobában ledobtam ruháim, gyors, alapos tisztálkodás.
    Visszatérve a szobába egyedül találtam magam. Hamarosan megjelent a fentebb említett fekete fehérneműszettben. Nem beszéltünk meg semmit, hogy hogyan legyen a program, de pontosan úgy alakult a randi menete, ahogy az egyeztetés óta eltelt néhány órában elképzeltem.
    Hozzám lépett, én továbbra is a masszázságynak támaszkodva félig álló, félig ülő pozícióban. Simogattuk egymást, csókolózni kezdtünk. Nálam itt, ez alapján dől el milyen lesz a randi (olyan lányhoz nem is megyek, akiről biztosan tudni, hogy nem vállal csókot, extrában sem). Linetté nagyon finom, nyelves. Élveztem, ezt szóvá is tettem. Kicsi én is feléledt tőle és követelte a vele való foglalkozást. Linett kezét ráirányítottam. Hamarosan lejjebb ereszkedett, a szájába vette. Finoman, barátnősen szopott. Kezét is használta közben, néha a zacsit is nyalta, egy ujjával a popsim is izgatta. Nemsokára ő is érezte, hogy közeleg a vég, a mellkasa felé irányított. Gyorsan rákérdeztem szájba szabad e. Egyszerre bekapta és itt ért a első vég. Kiszaladt felfrissíteni magát és ezután kezdődött a masszázs rész.

    A lingam masszázs során több féle mozdulattal izgatta kicsi ént. Voltak mozdulatsorok, amik nagyon erős ingereket közvetítettek az agyamba, voltak amik lágyabbak voltak. Ez utóbbiak során tudtam figyelni, hogy csinálja, ahogy koncentrál, figyeli amit csinál. Ez volt az a rész, ahol elkezdtem rájönni milyen csodálatos nő Linett. Többször is az élvezés határán voltam, de nem engedte még az élvezést, úgy is az elnyújtott orgazmus a cél nem az ejakuláció. Végül azért megkegyelmezett és az hiszem a kezében lett végem. Az hiszem ekkor jött még a talpmasszázs.

    Elmentem ismét zuhizni, felöltöztem, rendeztem a rendezni valót, utamra engedett. Annyira a hatása alatt voltam még, hogy az épület ajtaján próbáltam lenyomni a kilincset, amit nem is lehet csak egy kicsit húzni kell és nyitva van. A kapunál meg kellett két perc, hogy rájöjjek, a ház falán a gomb az a kapunyitó gomb. Nincs kiírva, hogy az.
  • Elszámolás:

    A telefonban elmondottak a helyszínen sem változtak. A program után rendeztük a rendezni valót. Nem tudom vannak-e extrái.
  • Összkép:

    Ahogy fentebb is írtam, a végére jöttem rá milyen jó nő Linett. Visszaadta reményt számomra, hogy egy hirtelen (lényegében tűzoltásképpen) összehozott randi is lehet jó. Persze az is hozzájárulhatott, hogy eleve a kedvenceim között volt. Terveztem, hogy valamikor meglátogatom. Remélem még találkozunk valamikor.
Happy Massage