• Fetish Nóri

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtem az előző héten, nagyon kedves volt. Egyeztettük elképzeléseimet a lehetőségekkel és abban maradtunk, hogy a randi előtt egy nappal hívom. Sajnos ez nem jött össze, így csak aznap reggel tudtam hívni, elsőre felvette, de a megcélzott korai időpont nem volt Nóri számára megfelelő. Kis egyeztetést követően újra hívtam és egy ebéd utáni időpontot sikerült találni, két óra hosszú szeánszot beszéltünk meg. Kicsit korábban érkeztem - ennek lehetőségét jeleztem is neki az egyeztetéskor - megcsörgettem, azonnal mehettem is.
  • Megközelítés:

    A Nyugati/Marx térhez nagyon közeli, közepesen forgalmas utcában régi, de jó állapotban lévő bérház. Metro, villamos, buszok a közelben állnak meg.
    A parkolás nehézkes lehet, de mindenképpen a legdrágább óradíjra kell felkészülni. Feltételezem, ez senkinek sem szempont a választáskor... Én gyalog mentem, a gmaps tökéletesen odairányít.
    A kapuban telefonálva kaptam meg a kódot, az udvaron átmenve értem a lifthez, abból pár emelettel magasabban kilépve Nóri a szemben lévő ablakból integetett.
  • Helyszín:

    A lakás szépen, de nem tegnap felújított. Beosztása kicsit furcsa, magán hordozza a társbérletesítés és a lakásmegosztások nyomait... Vagy csak egyszerűen airbnb-re lett optimalizálva. A kádas fürdő OK, zuhanyparaván véd a fröccsenő víztől, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja, hőmérséklete és nyomása kiváló. Egyfajta tusfürdő, szájvíz van. Tiszta, száraz, de kicsit kicsi törölközöt kaptam, igaz abból kettőt is.
    A szeánsz helyszíne viszont egy gyönyörűen felújított és berendezett szoba. Igazi nagypolgári stílus, ablakfülkék, gyönyörű tapéta, magasfényű parketta, kristálycsillár. A fő bútorelem egy kinyitható kanapé, ami elég nagy és stabil, még kötelek is vannak rajta...
  • Hirdető külseje:

    Nagyon nehéz mit mondani, Nóra egyszerűen olyan, mint a képeken. Abszolút nincs meglepetés. Magas, karcsú hölgy, gyönyörű arccal, formás lábikókkal, ápolt saját körmökkel, hosszú sötétbarna hajjal. A többi tényleg látható a fotókon. Gyönyörű, igéző úrnő. Rövid latex ruhában fogadott, ami végig rajta maradt. Lábán egy csodás magassarkú cipő volt, amit nekem kellett levenni róla...
  • Masszázs:

    Masszázs nem volt, bár utólag belegondolva az is fenomenális élmény lehetett volna. Nóri fetish masszőzként hirdet, de a fő fókusza a domina szeánszokon van. Talán ő az egyetlen az oldalon ebben a minőségében...
  • Kényeztetés:

    Két órát kértem az idejéből, első beszélgetésünkkor kicsit furcsállta is, hogy kezdésnek belevágok egy ilyen hosszú szeánszba, de úgy vélem, ezt egyikünk sem bánta meg. Elképzelésem és a lehetőségek halmazai metszetének keresésekor nevetve mondta, hogy gyakorlatilag mindent szeretnék, ami az adatlapon van. Ez azért egy kicsit túlzás, de tényleg sok mindent szerettem volna - Nórival is - kipróbálni. Ezt ő próbálta is végig vinni, gyakorlatilag nem volt üresjárat a két óra alatt. Szokták írni, hogy milyen legyen egy domina, ha nem kezdeményező...

    Kifejezett kérésemre többféle "gyakorlatot" végeztünk. A határaimat úgy fogalmaztam meg, hogy nyom nem maradjon és a játékok intenzitását enyhétől fokozatosan növelve keressük együtt a határaimat. Na, Nóri úrnő nem nagyon keresgélte, hanem határozottan tágította, néha fel is robbantotta a határokat... Eszközparkja kifejezetten széles, azokat nagy gyakorlattal használja is. A szeánsz közben van lehetőség a kommunikációra, menet közben mindkettőnk részéről jöttek újab és újabb ötletek. Ha valami sok volt, kérésemre azonnal visszavett az intenzitásból, viszont jelezte is, hogy ez nem nagyon van a kedvére.

    A kedvence, ha látja és hallja a szolgán a kéjes kínt. A szeénsz végén megjegyezte, hogy ez egy igen intenzív két óra volt, teljesen kifacsarva feküdtem a kanapén.
  • Elszámolás:

    Nóri honoráriuma kicsit érdekesen áll össze. A bővebb infóban megtalálható az alap óradíj, viszont ehhez jönnek még az extrák, olyanok is, amik általában a dominák alapszolgáltatásába tartoznak. Ezeket viszont korrekten, már az egyeztetéskor megemlítette, nem is változott semmi a helyszínen. Összességében az átlagosnál kicsit vastagabb rózsacsokorért abszolút prémium plusz plusz szolgáltatást kaptam.
  • Összkép:

    Nagyon elégedett vagyok, mindenkinek ajánlom, aki már gondolkozott egy úrnő meglátogatásán. Én biztos visszamegyek, remélem jobban fogom bírni a "kiképzést".

    Drága Nóri úrnő, Péter voltam, ezúton is nagyon köszönöm a lehetőséget!
Happy Massage