• Kiara

  • Beküldte:
  • Kiara reagálása

    Szia édes! ❤️ Köszönöm a beszit, örülök hogy megismerhettelek!🤗 Igen jól emlékeztél rózsaszín-fehér fehérnemű és egy lenge fekete ruha 😊 Remélem még találkozunk, én varlak vissza sok szeretettel! 💋 forró puszi 💋

  • Egyeztetés:

    Kicsit kiszabadultam vidéki száműzetésemből, és felkerekedtem újabb élményeket gyűjteni.

    Mivel idő tekintetében lehetőségeim szűkösek, ezért biztonsági játékot választottam.

    Kiara szépségét, tehetségét, kedvességét több trubadúr megénekelte már.

    Az oldalon jelezve volt elérhetősége és a telefon/VTR kombót használva fixáltuk a találkozót. Hangja bársonyos, kommunikációja világos.
  • Megközelítés:

    Egy kevésbé jól sikerült diadalív alatt haladok át. Rajta nagy betűkkel MARINA PART.

    Szerintem ide lehetne egy BKV-s menetrendszerű járatot indítani. A beszámolós utasoknak pedig kedvezményes jegyet kellene biztosítani. Maradjunk a földön. Metróval és autóval is könnyű a megközelítés.
  • Helyszín:

    Új építésű, igazi csajos lakás.

    A szoba mérete megfelelő. Kellemes félhomály, párásító, tükör, jó ágy. Most nagy hirtelen ez jut eszembe.

    Fürdőszobában katonás rendben legalább 7 fajta tusfürdő, minden szépen az élére állítva. A zuhanyrózsa , mint egy csészealj több színben játszik.
    Egy OCD-s embernek se lenne kivetnivalója.
  • Hirdető külseje:

    Kiara mellett minden férfi büszkén álllhat kidüllesztett mellkassal.

    Birtokolja a fiatalság áldását, számomra meglepő volt milyen gyönyörű arca van. Ápolt , hosszú sötétbarna haj. Zöld szem.

    Az első percekben nem kicsit zavarban voltam, ezt le se tudom tagadni. Kátyának olyan tekintete van, hogy amikor szóra emelnéd a szádat, megtorpansz és állsz ott mint egy idióta , és gondolkozol, hogy most mit is akartál mondani?

    Széles mosoly, nagyon szép fogsor. Szerintem műszempilla, de az izléses fajta. Átlagnál magasabb. Szolid smink.

    Kiarára mondom azt, hogy egészséges női teste van. Nem pálcika/nem husi , pont jó. Keblei kisebbek, de nem aprók, fiatal korához megfelelőek. Tetoválásra nem emlékszem.

    És igen, előre bocsánatot kérek, de ha egyszer oda kerülnék, hogy válasszak egy halálnemet, akkor azt kérem Kiara üljön az arcomra pompás fenekével és fulladjak meg (elnézést mindenkitől🫣).
  • Action:

    Megérkeztem a megadott címre. Kapukód. Majd pici séta és besurrantam az ajtón. A korábban megírt zavarodottságomon próbáltam uralkodni.

    Bemutatkoztunk puszi és kézfogás , de hideg mancsom nem esett jól vendéglátómnak. Mindketten mosolyogtunk rajta. Azt hiszem egy rózsaszín fehérneműbem fogadott és egy fekete
    neglizsében, de az lehet csak a búcsúzáskor volt rajta. "Baba" vízzel többször megkínált.

    Forró zuhany, és elkezdődött az ismerkedés. Annyi kérésse volt, hogy a köldök-piercingjének behelyezés mostanában történt és picit még érzékenyebb a terület.

    Mint írja a csókja nem nyelves, de hiányérzet nem marad az emberben lelkesen fogadja és adja is. Az orális kényeztetése finom, abszolút erotikus nem felnőtt filmes. Az adatlapon leírt szájjal eltüntetés valós. Szemkontaktus tartja, itt van veled, nem egy messzi-messzi galaxisban. Én is francia csókokkal kényeztetem a szeméremtájékát, finoman ujjal besegítve.

    Mivel a köldök körüli fájdalom többször visszaköszönt, hagyom Kiarát vezetni, hogy a lehető legkevésbé legyen kellemetlen az együttlét.

    Nekem a misszi a kedvencem, aminek lehetett is hódolni, de egyértelmű volt, hogy így most nem esik jól neki. Kátya felém kerekedett és hullámoza meglovagolt. Lóból kutyává váltam, majd jött Kiara speciális pozitúrája(egyfajta fordított cowgirl), ami frenetikus, főleg amikor kicsit még csípőjével teker is egyet az áldozaton. A hagyományos paciba még visszafordolunk, és itt rövid időn belül megadom magam. Kicsit "szemrehányóan" megjegyezte, hogy azt hitte az ajkai között végzem 😀 nagyon aranyos volt. Next time!

    Egy lazító simogató masszázs mellett kellemesen beszélgetünk. Fürdés, öltözés, és néhány szívélyes búcsúcsók. Ja igen, csokival is kínált😘!
  • Elszámolás:

    Nem szoktam túlbonyolítani, keresek egy jól látható helyet és előre elhelyezem. Ha utána adom, az nekem már illúzió romboló, de Kiara is ezt a formációt preferálja.
    Legalábbis új vendégnél biztosan.

    Egy órás, és hát mondjuk úgy egy nagyon idézőjelbe tett "alapcsomagot" vettem igénybe, mert azért napjainkban nem ez megszokott. Bővebb infóban mindent részletesen megtaláltok.

    Én azt mondom átlag alatti a csokorméret.
  • Összkép:

    Remek ismerkedős randi volt, és rengeteg potenciál van még Kiarával kapcsolatban a további találkozásokon.

    A visszájárós vendégek bizalma Kátya irányába abszolút megalapozott és 100%-osan érthető.

    Köszönöm én is a lehetőséget!😘
Happy Massage