• Linett

  • Beküldte:
  • Linett reagálása

    Kedves Noctis!

    Hát ez gyönyörű... Köszönöm. 💗
    Mindig azt hiszem, hogy ennél már nem jöhet kedvesebb, szebb beszi rólam, aztán írsz Te egy ilyet és leesik az állam... 💕

  • Egyeztetés:

    Linett egy bűbájos boszi, kinek élénk emléke elmém börtönében magához láncol és legutóbbi találkozásunk óta egyetlen napig sem hagy nyugodni. A folytatás nem kérdéses. Kis kiruccanása után hívom mikor villog, hadd halljuk újra egymás hangját. Pár nappal előre találunk lehetőséget, bár elfoglalt és népszerű. Másfél órára is jöhetek? Abszolút! Üzenetben is megerősítem (vár szeretettel).
  • Megközelítés:

    Későnyári-koraőszi napsütéses napon folytatjuk kalandjaink hálójának szövögetését. Vasútállomás árnyékában parkolok, a többségnek nincs ingyen. Kínzóan lassan telnek a percek, megint jó korán érkezem. Térképet elnézve a Magyar Zene Háza és a Japánkert közt bújik meg #1 kedvencem. Indokolatlanul emelt pulzussal házához sétálok, majd hívom, kedvesen mondja a számot. Remegő platánlevélként libbenek be Linett kuckója ajtaján a visszatérés örömétől hajtva, mi nálam egy éves periódusnál gyakrabban igen ritka. Ettől is kivételes nálam ő...
  • Helyszín:

    Liniverzum hangulata vendéglátóm jó ízlésének köszönhető, tágas és félhomálytól mentes. Mai Kedvesem nemrég fürödhetett, mert egy pillanatra combfix nélkül látom. Előzékenyen száraz kilépőt tesz ki nekem, míg a csokrot gyorsan elhelyezem a szobában. Fürdő akár egy virágos kiskert. Tiszta, rendes, minden megtalálható benne mi szükséges. Folyik rám a jó meleg víz, kedvenc tusfürdőmmel tisztulok, közben kinézem a dezodort és egy bögrét a szájvízhez. A karjaiban akarok már lenni, szóval igyekszem.
  • Hirdető külseje:

    Felháborítóan gyönyörű. Óceánkék szemével rámnéz elgyengülök. Odalépek hozzá, megszabadít a törülközőtől, végre újra öleljük egymást és csókban forrunk össze. Nap- és holdcsókolta bársonyos bőre illatából mélyet szippantok. Dús, enyhén hullámos szőke haját végig kibontva hordja, bátran bele lehet túrni, így húzom csókra. Igazi nyelves, tényleg nincs felmentés alóluk. Semmi cigire utaló nyom, plusz pont. Csukott szemmel is szépséges, csak minimál smink van rajta, ami szempillaspirál és egy világos eyeshadow. Eredeti pillák, valódi szemöldök, mosolygós ajkain semmi rúzs vagy filler. Így jó az egész lány, ahogy van. "Angyalkás vibe."

    Szívemnek kedves alacsony termete formás lábakon áll. Linett vékony, de nem túlzóan. Olyan kis halkan beszél: néha alig értem, a harsányság gyökeres ellentéte. Feketeneműjének (lehet csak számomra) különleges csatja feladja a leckét, de megéri kicsomagolnom belőle. Kis cicijei halvány udvarukban szépen kacérkodó bimbikkel büszkélkedhetnek. Vangelis leghíresebb számára ring belekapaszkodásra sarkalló csípője, követem mozgását, mintha még dúdolná is. Hozzám tolja fenekét mi hihetetlen gömbölyű, a képek nem hazudnak. Déli partvidéken szerencsére nincs salátabár, mindig borotvált, kívánatos, és nagyon ízletes. Csábítóan hivogató, kihagyhatatlan a kis szirmú virágával való közelebbi találkozás. Gondolnia kellene a következményekre, mivel a mágneses tere kicsit túl erős! :)
  • Masszázs:

    Összebújunk a tatamin, karom a feje alatt. Mint régi barátnőkkel, simogatjuk egymást és felfedező útra indulunk kezeinkkel. Segítesz levenni? Kérdem. Készséggel! Végre érinthetem forró ölét. Persze itt még csak ismerkedünk. Nem közömbös számomra, ezt hamar kitapintja. Jázminos Yamuna olajért megyek, ő mögöttem terem és a masszázságyat javasolja a következő felvonás helyszínéül. Múltkor elhintettem, hogy nagyon szeretném hátulról jól meg... masszírozni, ennek megfelelően hason helyezi magát kényelembe, így egy picit én lehetek a tésztadagasztó makka. Tetszenek neki az erős és finom mozdulatok váltakozásai, hátának ujjbegyes cirógatása. Puszilnivaló nyakát, karjait és rövid körmű szép kis kezeit is lelkesen megnyünyörgetem, később megköszöni.
  • Kényeztetés:

    Nehezen bírom tovább, főleg a popó látványa miatt. Nincs mese, beolajozom alaposan odalent is. Oldala mellett fekvő keze véletlen találkozik (najó, segítek) a kemény szerszámmal, nem rest vele játszani. Fantasztikusan kerek formákkal találkozom és köztük is végighúzom ujjaim. Puncit simítom így hátulról, benyúlok combjai közé, érezze miért jöttem. Node kényelmesebb, ha megfordul.

    Fedetlen testtel fekszik előttem és látszólag azt csinálok vele, ami jól esik. Piszkosul tetszik. Természetesen előlről is körbe kell simogatni olajjal, különös figyelemmel a cicikre. Közben a feje mögött állva pókemberesen lopok fejjel lefele is csókot. Minden irányból simítom, majd lapos hasán túlcsusszanva puncijában találják magukat ujjaim, forrósodik a hangulat. Nem bírom ki és belenyalintok. Kérdem elbír-e minket az asztal, de már késő mert felette vagyok, mondja hármunkat is. Hm, meg kéne ismerkedjek Vikivel is? Szerinte jól nyal, megnézném kettejüket együtt az tény. Mindenesetre most a feladat rám hárul, combfixes lábai közül teszek a kedvére. Elkap a szenvedély, nagyon szeretem punciját nyalni. Húzom a számra, talpai a lapockámon, túrja a hajam, angyali kis hangjait hallatja. Égnek álló bimbókkal fűszerezett szapora légzéseit figyelem, előbb-utóbb megérkeznek rendesen is a nyögései, hát ezekért a pillanatokért érdemes volt felkelni. Combtövét nyalintom, remeg. Elvagyok én még itt egy darabig, kezeink egymáson nyugszanak a vénuszdombja körül. Hogyléte felől érdeklődöm, mondja jöhetnék minden héten. Mellébújok, bár a tatami tágasabb, elférünk. Próbálom nem összeolajozni a haját, értékeli.

    Cserélünk, párnát tesz fejem alá, mily figyelmes! Most ő masszírozna, de én csak elölről kérem. Ígyhát lábaim közé ül. "Most nézni fogsz?" Ha szabad. Az elejemen kevesebb az izom, amiken mindjárt túl is libben egy kapaszkodó javára, így ez egy jó... felállás. Hasamon és mellkasomon kóborló érintések után alapos olajos kezelésbe veszi a nemesebb részem. Ő egy csodás lingam queen, változatos mozdulatokkal. Kedvencem, amikor az ujjaival hegyezi a makkot, aztán csavarja körülöttem a tenyerét. Egyik kézzel a tövét finoman lefogva garantálja a készültségem, másikkal meg átéléssel mozog teljes hosszában rajta. Érzéssel, nem vadul. Első randin is rájöttem, ilyenkor szabad Linett szája, így ezt az élményt csókokkal kell tökéletessé varázsolni. Persze tudja fokozni, és a fülembe puszil. Beleborzongok. Imádom ahogy szuszog, és a nyakam csókolja érzéki farokszeretgetése közepette. Na én az ettől olvadok mint csoki a kocsiban, teljesen átadom magam neki. Ilyen érzéseket kiváltani bennem szerintem csak a legodaadóbb barátnők voltak képesek, kiknek emléke fakul már. De ez a friss élmény mindent elsöpör. Azt gondolom ez életem eddigi legforróbb pettingje. És akkor még csak most jön a szája...

    Amivel az előbb még csókolt, már a makkomat köszönti. Puha haja a combom simogatja, fél arcát takarja a zuhatag, hasamig érnek a tincsek. Igazán finoman, barátnősen szop. Szerencsére jól bírom, mert ebből a tüzes látványból emlékbatyumba is kell jusson. Félig merülök körülölelő ajkai közé. Keze jó ritmusban továbbra is mozgásban marad, szeretem ezt az ingercunamit, közben a másikkal minduntalan a kellékekkel játszik, sőt lejjebb is elkalandozik. Tisztában van az érintés erejével és az élvezés határával. Száját kinyitja, nyelvével nyalogatja alulról azt a pontot és így várja. Érzem elönt a forróság, és hamarosan őt is, azonnal elünteti a makkom, csepp se menjen mellé. Elképedve próbálom magam hovatenni akkorát élvezek. Mosolyogva rámpillant, ad rá egy puszit, majd aranyosan kisurran.

    Visszatér, egy kicsit még mindig állok, hupsz. Előfordul, ha ennyire fel vagyok húzva. Megiszom a pohár vizem, mit tálcán szalvétával kínált. Jól összekoppintjuk a fejünk a tatamin landoláskor. Még fél órát beszélgetünk összebújva, puszikkal, eközben megint beavat érdekesebbnél érdekesebb dolgaiba. Testén legeltetem szemeim, a korábbiaktól olajos hasán, vénuszdombján megcsillan a hangulatfény. Jófejségből negyed órát ráhúz, ezúton is köszönöm, mert tényleg nagyon jól esett beszélgetni, ha már az elején meg sem tudtam mukkani. Mondja feküdjek rá nyugodtan, lehet ezt inkább fordítva legközelebb. Zavarba jön apró bókjaimtól. Arcaink egymással szemben, csukva a szeme. Pillanatra kikacsint az egyikkel: most csak nézem az arcát vagy hol a csók? Sajna mint minden dolog, aminek kezdete van, a mai alkalom is véget ér. "Ennyi volt a móka mára, zárul [Lini] mókatára" mondókával adja tudtomra, kedvesen.
  • Elszámolás:

    Ami itt történik az senki máshoz sem fogható, így az értéket nem az érkezéskor feltűnésmentesen letett két virágszálban mérem, hanem a kapott élményben. Úgy érzem én és a rózsáim is itt vagyunk a legjobb helyen. Követem ruháim a fürdőbe, miután a víztől felfrissült és a törődés által kicserélt emberként bukkanok fel. Meg tudnám szokni a 109 perces másfél órát. Búcsúcsókok, majd üdvözlöm magam a valóság sivatagában.
  • Összkép:

    Mindent megtalálok benne mi számomra fontos. Igen, a nyelvemet... :) Végtelenül szerencsésnek érzem magam a társaságában. Hálát adok neki, amiért elérhetővé teszi magát az oldalon, de nem pusztán hirdetőként, hanem mint ember is kimondottan értékes. És nem csak bújkál benne az érző szeretni való gyönyörű nő. Ennek tudatában érdemes közeledni hozzá. Linett azért van köztünk, hogy a magamfajta szeretetéhes és gyengédségre szomjazó makktársakat elvarázsolja és életreszóló élményekben gazdagítsa. Amikor nála vagyok, úgy érzem életem olyan mint egy álom, amiből nem akarok felébredni.
Happy Massage