• Linett

  • Beküldte:
  • Linett reagálása

    Kedves Tome!

    Köszönöm szépen a kedves sorokat, amelyeket megfogalmaztál rólam ebben a beszámolóban. 🥰
    Elnézésedet kérem, hogy csak így megkésve köszönöm meg, mostanra jutottam el idáig...
    Már a megjelenésekor is nagyon jól esett olvasni az ajánlásod. 😊 Örülök hogy nálam jártál, remélem még lesz alkalmunk találkozni ismét! Várlak szeretettel! 💕

  • Egyeztetés:

    Felszabadult a kedd délelőttöm, így gyors keresgélésbe kezdtem, kedvenceim közül kihez tudok becsekkolni egy másfél órás szeánszra. Linett volt a leggyorsabb, aki visszacsörgött és éppen volt szabad idősávja, uh már röppentem is felé.
  • Megközelítés:

    Kerületen belül voltam, pár utcányira, uh perceken belül odaértem. Cím alapján wazze a ház elé visz, amely egy csendes kis utca vége. Parkolás fizetős, de bőven volt hely, uh könnyen megközelíthető és könnyű parkolásos helyszínről van szó.
  • Helyszín:

    A lakás egy hangulatos társasház földszintjén található. szuper ízléssel, nagyon hangulatosra berendezve. Mint megtudtam ezt Linett alakította ki ilyenre, amely szuper ízlését hűen tükrözi. A fürdő patyolattiszta a lakás stílusára hangolva, férfi - női tusfürdők és dezodorok nagy választékával. (Linett hölgyeket is masszíroz). A szobában nagy, stabil masszázságy, és tatami is található. A randi alkalmával sikerült mindkettőt kipróbálunk.
  • Hirdető külseje:

    Linett gyönyörű lány. arányos szép alakkal, bájos arccal lett megáldva. Kedves mosollyal fogadott az ajtóban egy szexi köntösben. Voltam már nála pár éve egyszer, akkor is megfogott a kedves kisugárzása. Kedvencem a képeken is jól látható gyönyörű formájú feneke, de a formás tenyérbeillő mellei mellett sem szabad elmenni szó nélkül. MInden testrésze arányos, szexi kívánatos.
  • Masszázs:

    Fürdés után a masszázságyhoz támaszkodva beszélgettünk még egy pár mondatot, ahova már egy gyönyörű fehérneműszettben érkezett meg. Lassan a nyakához hajoltam és csókot leheltem rá, majd szájrapuszik után finom csókolózásba váltottunk. Barátnősen, finoman csókol, amely jól esett, én sem akartam ajtóstól rárontani. Kezeink is elkezdtek felfedező útra indulni egymáson, simogattam feszes fenekét, karcsú derekát, ő is megtalálta ébredező kisbarátomat. Mivel másfél órára mentem, így a masszázs részt az első felvezető, és a második levezető rész közé iktatuk be, így most ugrom egy kicsit az időben. Szóval az első fel-le vezető rész után Linett kiszaladt a fürdőbe, engem pedig megkért, hogy forduljak hasra masszázshoz, melynek örömmel tettem eleget. Szakszerűen, kellő erősséggel, ügyes mozdulatokkal végigmasszírozta a nyakamtól indulva a hátamat, derekamat fenekemet, majd a lábamait is. A talpmasszázs után finom újhegyes cirógatással csábított fordulásra, melynek butaság lett volna ellenállni..
  • Kényeztetés:

    Ott tartotttam a masszázs bevezetőben hogy finoman csókolózva fedezettük fel egymást, amely közben Linett megfordult, gyönyörű popsijával masszírozta ágaskodó szerszámomat, miközben megkért, hogy kapcsoljam ki a melltartóját. Ilyen program mellett ezzel egy kicsit megküzdöttem, amely nem okozott problémát neki sem, nekem meg főleg, mert közben fantasztikus látképben, és élményben volt részem.. Melltartó kikapcs után ismét szembefordult velem, így nyalakodásom új területeit tudtam megnyitni a felső domborulatok tekintetében. Linett hamarosan a tatamira invitált, ahol egyre mohóbban csókoltam végig gyönyörű testét a térd vonalig is lecsúszva, azonban onnan hamarosan visszafordultam, hogy megízleljem gyönyörű kelyhét. Izgató, finom, és szép tájakon sokáig elidőztem, melyet vendéglátóm is élevezett, amelyról mély sóhajtásokkal adott visszajelzést. 69-be fordultunk, így Linett is hozzámférrt, és gyengéden bekapta szerszámomat. A zsacsik is kaptak kényeztetést, változatos profik technikájával vitt a vég felé. Hatalmasat robbantam a szájába. Hagyott lenyugodni türelmesen és utána szaladt ki tisztálkodni. A második fordulóra a masszázst követően került sok. Linett kézbevette - de még hogy - a velem egykorút, és fantasztikus lingam masszázzsal vitt a vég felé. Másik kezével az ánuszomra helyezett fokozatos nyomást, amely csak fokozta az izgalmi állapotomat. Annyira finoman és gördülékenyen kényeztetett kézzel, hogy nem is vágytam a francia tudása ismételt bemutatásárra, így is a hatalmasat élveztem. tisztogatás, pihizés után összeszedtem magam és gyors tusi után boldogan és elégedettn távoztam.
  • Elszámolás:

    előre megbeszélt összeget készítettem ki, nem tudok extra költségekről, így nem volt semminemű fennakadás ezen tekintetben sem.
  • Összkép:

    Linett egy profi masszázslány, kedves és intelligens is mellé. Masszázs közben a beszélgetés is szuper volt vele. Nagyon kedves vendéglátó, akihez jó megérkezni, és jó érzéssel tudsz távozni is.. :)
Happy Massage