• Linett

  • Beküldte:
  • Linett reagálása

    Kedves Tomi! 😊
    Nagyon szépen köszönöm ezt a kellemes, kedvcsináló beszámolót, amit írtál rólam.
    Én is jól éreztem magamat a társaságodban, jó humorod van és a sok nevetés mellett még tartalmas beszélgetés is volt a randinkban azt hiszem.
    Örülök hogy szerencsésen álltak végre a csillagok és találkozhattunk! 💕
    Várlak sok szeretettel ha legközelebb is úgy döntenél hogy meglátogatsz! 😘

  • Egyeztetés:

    Szokatlan módon teljesen szabad lettem szombatra. Így hirtelen felindulásból elkövetett telefonhívást intéztem. Korábban próbáltam párszor elérni, de vagy nem sikerült, vagy nem tudtunk időpontot egyeztetni. Most azonban elsőre felvette és aznap délutánra megbeszéltük a randit. A hangja és a képek alapján egy nagyon kellemes másfél órának néztem elébe.
  • Megközelítés:

    Pontos címet kaptam. BKV-val mentem, közlekedés kiváló, hétvégének köszönhetően parkolóhely is volt bőven a ház előtt.
  • Helyszín:

    Középkorú ház földdel egy szinten lévő lakás volt a helyszín. Minden a célnak megfelelő, szokottnál nagyobb tetthely, benne egy masszázsággyal és matraccal. Kiváló fürdőszoba, sok tusfürdővel, szájvízzel és dezodorral felszerelve.
  • Hirdető külseje:

    Mint később kiderült, a ház előtt összefutottunk, mivel szokásomhoz híven korábban érkeztem és a ház előtti parkolóban vártam az én időmet. De amint kinyílt az ajtó ez egyből kiderült és rögtön tudtam, hogy a lehető legjobb helyre jöttem. Egy mosolygós, fantasztikus fenékkel megáldott, szőke kis tüneményt láttam. Egy kis tangás szett, illetve az én gyengém, combfix volt rajta. Most hirtelen nem is emlékszem, hogy bemutatkoztam-e vagy sem. ( Kérlek Linett, ha ez véletlen elmaradt, tudd be légyszi a sokknak ). Kis beszélgetés utána a stílusa nekem nagyon vonzó, Határozott, de van benne egy kis csibészség, pimaszság, vagányság és szókimondás. Egyszóval talpraesettség. Remélem nem láttam rosszul.
  • Masszázs:

    Másfél órára mentem (mint általában), így a masszázs beékelődött két kényeztetés közé. Felfeküdtem a hason a masszázságyra és meglepő módon ő fent a fejemnél és a nyakamnál kezdett. Hihetetlenül jól esett ezt sokan nem csinálják, pedig van értelme. Jó érzékel, jó erősséggel masszírozott végig, fentről haladva lefelé. Én csak annyit kértem, hogy a nemrég elkészült tetoválásomat hagyjuk ki, így ezzel nem is volt probléma. A masszázst tanult, jó mozdulatokkal csinálta. Közben pár dolgot érintve beszélgettünk. Ezen szekció vége felé haladva a masszázs átment cirógatásba, finom, érzéki karmolgatásba. Ezután jött a fordulás, ami egy lingam masszázsban folytatódott. Kis idő múlva kértem, hogy folytassuk a matracon, mivel itt az ideje, hogy valamit visszaadjak a kedvességből.
  • Kényeztetés:

    Első kényeztetés: Fürdés után, a masszázságynak dőlve kezdtünk ismerkedni. Finom ölelésekkel és csókokkal árasztott el és pedig nem győztem betelni vele. Nagyszerű érzés volt simogatni és finoman markolászni azt a fantasztikus popsit és a kis helyes melleket, amelyek kibontásában szégyenszemre segítséget kellet kérnem, mivel a kapocs elöl volt és valahogy nem boldogultam vele. Mindeközben lágy mozdulatokkal elindult lefelé. Hát uraim, ez a francia tudás veleszületett érzék vagy tehetség. Finom, lassú technikával kényeztetett és nem csak a farkamat, hanem a golyókat és gát környékét is. Bátran mondhatom, hogy életem egyik legjobb perceit éltem át. A szájában lett végem kis idő múlva. Ekkor sem húzódott el, szépen megvárta míg lecsendesednek a kedélyek. Kaptam törlőkendőt és ő ez idő alatt ment ki rövid időre.

    Második kényeztetés: A masszázst követően, erre már a matracon került sor. Ő hanyatt feküdt, én pedig finoman ráhelyezkedtem. Újabb csókcsata kíséretén megszabadítottam a bugyitól és lassan elkezdtem kellemes vándorutamat északról délre. Végig a kis formás dombokon és völgyeken, mígnem elékeztem fő pihenőhelyemhez. A puncija tökéletes volt számomra. Formás, izgató, meleg így muszáj volt megkóstolni. Hosszú percekig időztem, s úgy láttam ő is élvezi bár szerintem a végcélt nem sikerült elérni. (nem mindig sikerül). Ezt követően áthelyezkedtünk 69-be, s bár bevallom ez nem tartozik a kedvenceim közé, de most nem tudtam ellenállni. Olyan őrületes franciázásba kezdett, hogy párszor jeleznem kellet, hogy lassítsunk. Kérésemre, és nagy megdöbbenésemre ismét beolajozta magát és velem szembefordulva a puncijával és a fenekével kezdett csúszkálni a farkamon. Hát ez leírhatatlan élmény. Közben csókolóztunk és a melleit simogattam.(Nem is értem ezt mások miért csinálják.) Nem is kell mondanom, rövid időn belül vége lett a történetnek. Megint csak szépen hagyott megpihenni, kaptam törlőkendőt odakuporodott mellém. Mikor lehiggadtak a kedélyek, kaptam egy újabb száraz türcsit és irány a fürdő.
  • Elszámolás:

    A randi végén tettem le az asztalkára az előre megbeszélt összeget.
  • Összkép:

    Sokáig vártam rá és nagyon megérte. Minden úgy alakult, ahogy nagyjából elképzeltem. Arra a másfél órára azt gondolom az ember egy kicsit szerelmes lesz. Linett nálam ezek után mindig a képzeletbeli lista elején fog szerepelni. Köszönöm, hogy nálad lehettem...és jó nyaralást neked.
Happy Massage