• Timike

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Előző nap kerestem telefonon, néhány próba után sikerült is elérnem. A telefont ő vette fel és már az első pillanatban sejtettem hogy jó helyen "járok". Nagyon kedves hangja volt, elmondta a lehetőségeket, bár az adatlapon is minden elérhető.
  • Megközelítés:

    Ferenciek tere környéke, így autóval nem is próbálkoztam, a tömegközlekedés kiváló. (utólag kiderült, hogy van parkolóház is a közelben, így az is lehet opció)
  • Helyszín:

    A fürdő, bár nem túl nagy, de tiszta, legalább 5 féle tusfürdő, szájvíz, pohár - szóval van minden, ami kell. A tetthely egy pici szoba (keresztbe épp csak befér a franciaágy, a végében tükörrel :)), de van szék a ruháknak és általánosságban elmondható, hogy egész otthonosan berendezett.
  • Hirdető külseje:

    Egy vékony köntösben nyitott ajtót, alatta felsejlett egy szexi fekete harisnya, bugyi, melltartó kombó. Ami elsőre meglepett, hogy tényleg nagyon apró lány (bár az adatlapon is szerepel). Ez azonban szex közben nem okoz semmi problémát.
    De helyes és nagyon formás lány, különösen a popsija és a cicik. A feltöltött képeknek megfelelő.
  • Action:

    Érkezéskor gyors zuhany és a szobába érve apró puszik, majd csókolózással kezdtük, után pedig egy nagyon kellemes franciával indított, nem gyorsan, nem is nagyon lassan a kéz időnként rásegítve. Annyira jó volt, és valószínűleg látszott is rajtam, hogy fölajánlotta, így is lehet vége az első körnek, ha szeretném. Nem akartam (és nem is tudtam volna) nemet mondani így is lett végem a szájába. Gyors tisztálkodás, közben megkínált egy kis frissítővel és kérdezte, hogy szeretnék-e egy kis masszázst. Elfogadtam, kellemes volt , nem profi, de ellazított, közben minden féléről beszélgettünk. A második kört is franciával kezdte és mikor már sikerült elérni a kellő hangulatot, kértem hogy üljön bele. Hol lassabb, hol gyorsabb lovaglással folytattuk, közben a csodás cicijet simogatta, vagy csókolóztunk. Később misszibe váltottunk de éreztem hogy nem leszek így sikeres. Újabb franciaóra következett, ami továbbra is isteni volt, de a második élvezet elmaradt. Kis frissítő és egy újabb zuhany utána pedig egy lopott csókkal búcsút vettünk egymástól.
  • Elszámolás:

    Egyből az elején rendeztem, nem kérte, de én szeretem ezt mihamarabb letudni. Minden alap, ami az adatlapon szerepel, ami pedig nem, az extrában sincs - de nem volt hiányérzetem.
  • Összkép:

    Egy nagyon kedves, helyes lánnyal tölthettem egy csodás órát aki maximálisan figyel a vendégre, jó fej, lehet vele beszélgetni,odaadó szerető. Örülök hogy meglátogattam.
Happy Massage